Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeansMT2 [PL][Hamachi]

Dydziu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwerek. Gram na nim bardzo chętnie. Zdażają się na nim jakieś nie ogary, ale tak jest wszystko ok. Serwer 10/10, Prezka 8/10.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Reje off hamachi zablokowane do zamknięcia.

ty zawsze wpieprzasz się tam gdzie nie trzeba server działa a ty zrób swój Server z tego co pamiętam nic nie potrafisz więc sie nie wypowiadaj bocie spamujący

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra pograłem na serverze 2 dni i to i owo mogę powiedzieć więc tak server zmienia gm jak skarpetki i majtki gm zmieniają się co 1 dzień jest jakiś nowy co jeszcze do gm ? nie odpisują nie pomagają nie banują noobów którzy cały czas biją na wolnym[jest to na serverze zabronione] co do ga ??? ani razu mi nie odpisał na serverze są gm którzy grają pod postacią normalnych graczy gdzie mają kd +5 itp hmm coś jeszcze ??? a aaaa tak gm nie znają komend na różne podstawowe rzeczy wiec to by było na tyle servera nie polecam pozdrawiam

Kolego ze cie zbanowalem za utudnianie gry to nie oczerniaj serwera cytuje "Zrobie Anty Reklame serwera"

Oto nowe Locale prosze o pobranie i wklejenie do folderu pack :

http://speedy.sh/ugVKZ/locale.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...