Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeansMT2 [PL][Hamachi]

Dydziu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety prędko sb nie pogracie, bo w tym momencie finite mnie zirytował.

Zostało mi dosłownie 5 min roboty, a ten powiedział, że musi iść do kolegi i nie zostawi mi team viewer bo nie na do mnie zaufania i odciął połączenie...

Opublikowano

Nie zagram 0 nowości a do tego jakieś dziecko to stworzyło,Gm daje lvca haahahah

Stary dzieci ?Ja ma 16lat a bosski i maniek okolo 18 wez sie nie osmieszaj nawet nas nie widziales ani nie slyszales.A wogole nie bede z toba dyskutowal
Opublikowano

Finite, jeszcze jedno, jak jutro ma byc ON to o ktorej godzinie? bo wieszkosc ma wolne chyba jutro. Wiec mozesz napisac od ktorej? rano czy kiedy

Opublikowano

Nie jestem pewny czy jutro normalnie wystartujemy gdyż wystąpiły pewne komplikacje, a mianowicie po wgraniu nowego folderu germany serwer odpala się normalnie, a przy próbie logowania finite ma błąd połączenia, a mnie cofa do wyboru channela i nie mogę znaleźć tego przyczyny.

Opublikowano

A pisałem żeby nic nie dodawać bo skończy się jak większość serwer czyli padnie, albo ciągle będą jakieś problemy, było dobrze , trzeba było nic nie zmieniać jedynie co można dodać to potki które się robi z pokrzyw/bzów itd. te co dają 10kryt/10szycia/10magia/50ataku/70defa , a w zamian za potka 10 na magie usunąć fryzurkę 10odp. na sure a dodać normalne fryzury bez atrybutów i zrobić tak żeby skille się wbijało normalnie czyli np. 1KU do G , albo jak na pl czyli 55, bo to jest bez różnicy 5min roboty które nikogo nie zbawi i 1KD do P , żeby sura/szaman mieli do wyboru ostatni skill na P jaki chcą mieć, a nie 6x P :/

Opublikowano

Zrobiłem sb backup tabelek player i account, jutro na nowo postawie maszynę i przywróce żeby mniej roboty było.

Zrobiłem sb backup tabelek player i account, jutro na nowo postawie maszynę i przywróce żeby mniej roboty było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...