Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Gość FallingCookie
Opublikowano (edytowane)

Zna ktoś jakiś tytuł z gatunku okruchy / szkolne / komedia / ecchi, albo i to i to? Pozdrawiam :D

Edytowane przez FallingCookie
  • Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@FallingCookie

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

Golden Time

Hentai Ouji to Warawanai Neko

Hoshizora e Kakaru Hashi

Ichigo 100%

Kaichou wa Maid-sama!

Kami nomi zo Shiru Sekai

Kanojo ga Flag wo Oraretara

Karin

Kimi ni Todoke

Kokoro Connect

School Days!

Kuroko no Basket

Mahouka Koukou no Rettousei

Maken-Ki!

Midori no Hibi

MM!

Nazo no Kanojo X

NHK ni Youkoso!

Nisekoi

Nogizaka Haruka no Himitsu

Sankarea

Sayonara Zetsubou Sensei

Tasogare Otome x Amnesia

Toradora!

więcej nie mam anime z tych gatunków co wypisałeś/aś na swojej liście  tzn. nadających się :)

Edytowane przez lukasz:D

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Szukam Anime typu Crush Fetish albo gdzie coś takiego występuje gdzie jakaś ładna dziewczyna coś rozdeptuje np robaka czy coś znacie takie ? najleoiej rok 2008 - 2014

Opublikowano

Szukam Anime typu Crush Fetish albo gdzie coś takiego występuje gdzie jakaś ładna dziewczyna coś rozdeptuje np robaka czy coś znacie takie ? najleoiej rok 2008 - 2014

Opublikowano

Anime gdzie ladna dziewczyna rozdeptuje robaka XDDDDDD.nie znam niestety. Zna ktoś jakieś dobre anime w klimatach Soul Eatera?

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Bleach, Shaman King, Ao no Exorcist - motyw shinigami (przynajmniej w tych dwóch 2), walki na miecze itp.. ale zapewne te anime już znasz (no bo kto by nie znał xD) albo może nawet je oglądałeś...słyszałem jeszcze ale nie oglądałem że - Full Metal Alchemist oraz Darker Than Black są podobne :) Soul Eater przerwałem ,ale zamierzam za jakiś czas dokończyć :3 

Szukam kilka anime podobnych min. do: Akame ga KILL!, Trinity Seven, Angel Beats, SAO I-II (ale tylko takie które mają 1 sezon..) 

Ogromne dzięki :)

Opublikowano

Bleach, Shaman King, Ao no Exorcist - motyw shinigami (przynajmniej w tych dwóch 2), walki na miecze itp.. ale zapewne te anime już znasz (no bo kto by nie znał xD) albo może nawet je oglądałeś...słyszałem jeszcze ale nie oglądałem że - Full Metal Alchemist oraz Darker Than Black są podobne :) Soul Eater przerwałem ,ale zamierzam za jakiś czas dokończyć :3 

Szukam kilka anime podobnych min. do: Akame ga KILL!, Trinity Seven, Angel Beats, SAO I-II (ale tylko takie które mają 1 sezon..) 

Log horizon (SAO), Highschool DxD, Dakara Boku wa, H ga Dekinai, Seikoku no Dragonar, Seirei Tsukai no Blade Dance (trinty),

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak ktos nie lubi anime full dramat zero humoru to niech nie odpala Darker than black.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano (edytowane)

Ja to bym był elegancko zadowolony jakby ktoś znał coś ,,podobnego,, do BlackRock Shooter,NGNL-świat rzeczywisty-świat wirtualny [fantastyki]...

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Najlepsze anime z tematyką o demonach, Bogu, aniołach? (oprócz Kuroshitsuji, Ao No Exorcist)

ewwentualnie-Saint Seiya,Saint Seiya The Lost Canvas...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Angel Beats!

Another

Black Bullet

Code Geass

Elfen Lied

Angel beats - oglądałem, 9/10

Another - oglądałem, 8/10

Black Bullet - oglądałem, 7/10

Code Geass - oglądałem, 9/10

Elfen Lied - nie oglądałem, ale boje się tego ruszyć. Ponoć to anime miało niesłuszny hype coś w stylu sao, czy ngnl. Opinii w internecie na prawdę jest wiele na temat tego anime

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tokyo Ghoul - osobiście nie oglądałem, ale wydaję się rzeź podobna do Attack on titan. 

Polecam Akame ga kill ;)

Problem w tym, że Tokyo Ghoul jak i Akame ga kill oglądałem :D Dlatego coś innego jak jest :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif