Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie kończę oglądać Beelzebuba i... szukam anime podobnego do niego :v Głownie  chodzi mi o brak cenzury + duża ilość bójek no i oczywiście humor, dziecka już nie musi być :)

Edytowane przez Clear500

?????

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Clear500

HISTORY'S STRONGEST DISCIPLE KENICHI - jak przebolejesz dosyć starą kreskę.... To anime jest na prawdę dobre, jedno z lepszych jakie widziałem

Katekyo Hitman Reborn! - fajny tasiemiec :)

na poprzednie "szukaj" nie pomogę, gdyż to już było wcześniej wystarczy poszukać :)

Edytowane przez lukasz:D

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime romans bez wielokątów miłosnych oraz haremu

Nazo no Kanojo X - nie każdemu może się spodobać motyw z „śliną”, jeśli to przebolejesz to nawet szybko i przyjemnie się ogląda, nie jest to jakiś super romans, ale na wolną chwilkę w sam raz.

Edytowane przez Shrapner44
Opublikowano

Siemka szukam op anime sporo akcji brak cenzury (rozpi*****) obowiązkowy oraz ciekawa fabuła i by to anime miało 60 odcinków + najlepiej

Opublikowano (edytowane)

Szukam krotkiego anime w klimatach Kokoro Connect :)

@_up Fairy Tail - ciagle akcja i jakies walki, niezla fabula + ponad sto odcinkow, cenzura nie potrzebna.

Edytowane przez double.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Siemka szukam op anime sporo akcji brak cenzury (rozpi*****) obowiązkowy oraz ciekawa fabuła i by to anime miało 60 odcinków + najlepiej

Ciężko będzie, ale sprawdź Genocyber i daj znać. Jeżeli będzie ok, to coś można jeszcze dopasować na podstawie tego.

Opublikowano

Dawno nie prosiłem o anime :D Więc przyszedł na to czas .

Szukam anime opowiadające o poświęceniu chłopaka ( Romans ) - sytuacje typu on zostaje ranny żeby ją ochronić . ( oczywiście żeby nie zginął wtedy :D )

rmoiyq.png

Opublikowano

Ciężko będzie, ale sprawdź Genocyber i daj znać. Jeżeli będzie ok, to coś można jeszcze dopasować na podstawie tego.

Nw masz coś nowszego i bez fantasy najlepiej?

Opublikowano

Aldnoah Zero

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Moje propozycje dla cb.

Ben-To - anime o walkach w marketach o Ben-To ( śniadanie ) . Idiotycznie to brzmi ale po 2 odcinkach powinno ci się spodobać.

Blood-Lad - główny bohater jest koxem ( fajne walki + dużo komedii )

Busou Renkin - heh tu to już wymiatacz ( radzę przeboleć kreskę i oglądać na pewno trafi w twoje klimaty )

Chrome Shelled Regios - także powinno pasować .

Densetsu no Yuusha no Densetsu - op bohater ( fantasy )

Heroic Age - fajne mecha - także op bohater .

Ichiban Ushiro no Daimaou - Główny bohater chce zostać papieżem,  a zostaje władcą demonów ^^ ( opp)

IS: Infinite Stratos - Mecha + Harem

Mushibugyou - Z początku bohater może nie jest koxem ale w połowie anime zaczyna nim być .

Zetman - op tylko tyle moge napisać :D .

Posiadam więcej takich tytułów bo lubię takie klimaty ^^ I szukam czegoś w podobnym stylu

rmoiyq.png

Opublikowano

Ciężko będzie. Trudno znaleźć brutalne animu i ciekawe w dodatku. Jeżeli źle Cię zrozumiałem, to sprawdź z listy sebastosa Regiosa. Reszta to syf dla Twoich wymagań.

Opublikowano

Pomoże mi ktos? Szukam anime typu Kokoro Connect, może być bez wątku nadnaturalnego. Jakiś fajny romansik

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Pomoże mi ktos? Szukam anime typu Kokoro Connect, może być bez wątku nadnaturalnego. Jakiś fajny romansik

Podam ci te które się mnie spodobały :

Bokura wa Minna Kawaisou

Chobits - Niezła komedia z romansem do tego Chii ( główna bohaterka - tzw. Persocoms na nasze robot tylko że ona ma uczucia ) jest przesłodka :D

Clannad ( oba sezony ) - Drugi sezon jest dość wzruszający no i to był mój pierwszy normalny romans w anime ( przeważnie anime z gatunku romans kończy się bez pocałunku ba często bez przytulenia )

Dalsze tytuły które polecam ( wybacz brak opisu ale trochę czas nagli )

Tonari no Kaibutsu-kun

Sukitte Ii na yo.

Sakurasou no Pet na Kanojo

Rec

Amagami SS

Widziałem więcej tego typu anime ale moja lista liczy 700 pozycji i ciężko poszukać czegoś ;D ( muszę trochę ją ogarnąć )

rmoiyq.png

Opublikowano

Poleci mi ktoś anime typu Mashiro-iro symphony ? Głównie chodzi mi o romans szkolny z lekim dramatem :) Z góry dzięki !

Jak nie oglądałeś/as Kokoro Connect polecam

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Sukiite ii na yo, Air, Angel Beats, Clannad, Ao Haru Ride, Tasogare Otome x Amnesia, Sakurasou no Pet na Kanojo <3, SAO ale to już nie szkolne

Mam nadzieje że jakoś pomogłem :)

Opublikowano

Poleci mi ktoś anime typu Mashiro-iro symphony ? Głównie chodzi mi o romans szkolny z lekim dramatem :) Z góry dzięki !

Shuffle! - IMO świetne anime. Dramacik jest (chociaż dla mnie trochę przesadzili z ilością dramatu), szkolny, harem, romans.

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (cała seria) - Romansik, przyjemna komedia, dramat, okruchy.

NHK ni Youkoso! - Jedno z moich ulubionych anime, romans, dramat, psychologiczne i świetna komedia. Tylko nie jest szkolne.

Kimi no Iru Machi - Mój ulubiony romans. Jest trochę dramatu, szkolny (akcja dzieje się po części w szkole, są uczniami).