Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Anime o romansie z mocami lub umiejetnosciami walki.

Freezing -> cycki,walki,umiejętności,krew,dramat,szkolne życie

@Rhide Akcja + romans, shounen/seinen, dramat, trochę krwi, fajna fabuła, dobra kreska, zamknięta historia, minimum poziom 8/10. Istnieje takie anime?

Higurashi - dramat,horror/thriller,shizofrenia,krew,gore nawet,szkolne życie

Requiem for the phantom - dramat, krew, akcja, thriller, strzelanie, realność

Rainbow nisha roku no shichinin - realność, dramat, krew

Edytowane przez Zenek97
Opublikowano

Freezing -> cycki,walki,umiejętności,krew,dramat,szkolne życie

@Rhide Akcja + romans, shounen/seinen, dramat, trochę krwi, fajna fabuła, dobra kreska, zamknięta historia, minimum poziom 8/10. Istnieje takie anime?

Higurashi - dramat,horror/thriller,shizofrenia,krew,gore nawet,szkolne życie

Requiem for the phantom - dramat, krew, akcja, thriller, strzelanie, realność

Rainbow nisha roku no shichinin - realność, dramat, krew

Higurashi sprawdze, ale kreska odpycha. Requiem też sprawdze. A co do rainbow to obawiam się, ze zbyt krawe i okrutne i się troche cykam

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Tematyka II Wojna Światowa. Jest coś?

Jakieś się znajdzie.

Możesz sprawdzić film First Squad: The Moment of Truth. Jedyny tytuł jaki mnie zaciekawił gdy szukałem anime osadzonego w II Wojnie Światowej.

Edytowane przez SolidMan
Opublikowano

Jakieś się znajdzie.

Możesz sprawdzić film First Squad: The Moment of Truth. Jedyny tytuł jaki mnie zaciekawił gdy szukałem anime osadzonego w II Wojnie Światowej.

Front wschodni? Brzmi z*********e.

Tematyka II Wojna Światowa.

Ma ktoś coś jeszcze?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tematyka II Wojna Światowa. Jest coś?

Akcja Hellsinga jest nawiązana do II Wojny Światowej, dokładniej to Ostatni Batalion się tam pojawia i to główny wróg organizacji Hellsing.

Nie wiem czy jest jakikolwiek film (bo anime na 100% nie ma, ludzie tego nie chcą, nie sprzedałoby się), więc takie nawiązanie powinno Ci wystarczyć.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Front wschodni? Brzmi z*********e.

Ma ktoś coś jeszcze?

The Sky Crawlers

Nie wydaje mi się, żeby ten tytuł miał związane cokolwiek z II wojną światową, ale też jest w klimatach wojennych i jak dla mnie jest dobry ;)

Opublikowano

dajcie mi jakies anime aktualnie na topie ktore rozjebalo wam mozgi, nie nie chce boku no pico

@arko

2329114067990371219196.jpg

school days. Dałem 9/10

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

school days. Dałem 9/10

na litosc boską ja toleruje wiele rzeczy ale na pewno nie anime dla dziewczyn

obejrzalem pierwszy odcinek i kupa którą przed chwilą zrobilem wydaje mi sie ciekawsza

Edytowane przez TREATY WILL

TDJIuac.png

XDD

Opublikowano (edytowane)

na litosc boską ja toleruje wiele rzeczy ale na pewno nie anime dla dziewczyn

obejrzalem pierwszy odcinek i kupa którą przed chwilą zrobilem wydaje mi sie ciekawsza

Pierwsze 2-4 odcinki to taki typowy romansik, potem pojawiają się pewne ciekawe komplikacje :D

Edytowane przez Rhide

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Poszukuję anime takiego w którym głównym bohaterem jest facet który jest wybrancem albo ma moc dzięki ktorej ochrania ludzi.Chłopak chodzi do szkoły jest zauwazany przez pewną dziewczynę która się zakochuje w nim gdy ja uratował .Anime minimum 20odc.

Lista

Naruto

Code Grass

Ful metal

Shakugan no shana

Fairy tail

Kiba

Soul eater

Stroje the blood

Shuffle

Sao

No gamę no Life

Bleach

Race master

Edytowane przez marcino_1998
Opublikowano

Poszukuję anime takiego w którym głównym bohaterem jest facet który jest wybrancem albo ma moc dzięki ktorej ochrania ludzi.Chłopak chodzi do szkoły jest zauwazany przez pewną dziewczynę która się zakochuje w nim gdy ja uratował .Anime minimum 20odc. Lista

Naruto Code Grass Ful metal Shakugan no shana Fairy tail Kiba Soul eater Stroje the blood Shuffle Sao No gamę no Life Bleach Race master

High School DxD, Sora no Otoshimono.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Poszukuję anime takiego w którym głównym bohaterem jest facet który jest wybrancem albo ma moc dzięki ktorej ochrania ludzi.Chłopak chodzi do szkoły jest zauwazany przez pewną dziewczynę która się zakochuje w nim gdy ja uratował .Anime minimum 20odc. Lista

Naruto Code Grass Ful metal Shakugan no shana Fairy tail Kiba Soul eater Stroje the blood Shuffle Sao No gamę no Life Bleach Race master

Prawdopodobnie przypadnie Ci do gustu:

To jest ukryta treść, proszę

Nie pamiętam dokładnie, ale może się zdarzyć, że nie wejdą typowo w Twój schemat.

Opublikowano

kateikyoushi hitman reborn - takie luźnie anime 203 odc chyba, bohater na początku taki "ciapowaty" ale jest szkolony przez płatnego zabójce "który ma 5lat xD" , ogólnie przyjemne anime

Opublikowano (edytowane)

marcino_1998 Zetsuen no Tempest

co prawda nie ma tam szkoły, ale reszta by się prawie zgadzała :P

Wszyscy dookoła mają moce, tylko bohater nie... ale jest sprytny i ratuje świat przed ostateczną zagładą 

Edytowane przez Zenek97
Opublikowano

Szukam jakiegoś ciekawego anime z gatunku: kryminał/psychologincze/thriller. Myślałem o monsterze, ale nie jestem pewny, co polecacie?

Opublikowano

Szukam jakiegoś ciekawego anime z gatunku: kryminał/psychologincze/thriller. Myślałem o monsterze, ale nie jestem pewny, co polecacie?

Monster to ponoc perełka swojego gatunku, więc jak najbardziej polecam. Kiedyś też mam zamiar to obejrzeć. Polecam jeszcze psycho pass, death note

XrgAYyk.png

Opublikowano

Monster to ponoc perełka swojego gatunku, więc jak najbardziej polecam. Kiedyś też mam zamiar to obejrzeć. Polecam jeszcze psycho pass, death note

Death note oglądałem, psycho pass ma ponoć wyjść remake wiec chyba poczekam.

Opublikowano

Death note oglądałem, psycho pass ma ponoć wyjść remake wiec chyba poczekam.

Wiesz co, ja chciałem czekac na remake jak ty, ale różnice będą takie małe, że nawet nie ma tłumaczenia angielskiego, a co dopiero polskiego. Zwykły psycho pass ma dobrą kreske, więc polecam.

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Witam poszukuję anime które ma minimum 15 odcinków i jest według informacji

Informacje:

Głównym bohaterem jest chłopak który jest nawet przystojny,chodzi do szkoły może posiadać jakieś umięjetnośći walki lub moce[nie obowiązkowe].Pewna Dziewczyna z klasy pewnego razu zostaję zatakowana przez grupkę chłopaków[próbują ją zgwałcić dokuczają jej itd].W momencie próbowania zgwałcenia albo molestowania dziewczyny pojawia się chłopak z klasy który ją ratuję.A ona zakochuje się wnim

Moja lista

Edytowane przez marcino_1998