Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bonus switcher Tiveria by Sommer

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zrobiłem jak należy i właczam przez obejście bat i pisze mi pobierz oficjalnego clienta czemu?

Mógłbyś zobić filmik jak to wszystko zrobic ,zeby to odpalic?

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko zrobiłem jak należy i właczam przez obejście bat i pisze mi pobierz oficjalnego clienta czemu?

Mógłbyś zobić filmik jak to wszystko zrobic ,zeby to odpalic?

Tutaj poradnik jak zrobić moda wraz z obejściem:

1. otwieramy notatnik

2. wpisujemy w nim start game.bin

3. zapisujemy jako start.bat(nazwa dowolna) w katalogu z modem

4. zmieniamy nazwe launchera metin2mod_2011sf.exe na game.bin (na google można znaleźć poradnik jak zmienić rozszerzenie(.exe) pliku)

5. uruchamiamy gre przez start.bat

Punkt 4 najważniejszy, jeżeli zrobisz go dobrze to bd śmigać. Jak to zrobić? Wpisz w google/youtube jak zmienić rozszerzenie pliku

Opublikowano

Dodali jeszcze inne odcienie kolorów, ale to chyba az tak nie zmieni pracy bota. Jakby dodali czerwone i czarne to moze ;s

Opublikowano

Nie mozesz metka zminimalizowac, bo ten bot działa poprzez szukanie obrazków na monitorze. nie mozesz tez monitora wylaczac.

Opublikowano

zapytam, czy odpalacie bota na oficjalnym kliencie ? czy jakimś zmodyfikowanym, jak tak prosiłbym o linka bo ten od kamera nie działa mi ;(

1. otwieramy notatnik

2. wpisujemy w nim start game.bin

3. zapisujemy jako start.bat(nazwa dowolna) w katalogu z modem

4. zmieniamy nazwe launchera metin2mod_2011sf.exe na game.bin

5. uruchamiamy gre przez start.bat

Opublikowano

Mam taką proźbę napisalibyście krok po kroku co musze zrobic zeby mi odpalilo i co z kąd pobrać

Bo wyskakuje mi "bot nie znalazłem metka"

Opublikowano

Mam taką proźbę napisalibyście krok po kroku co musze zrobic zeby mi odpalilo i co z kąd pobrać

Bo wyskakuje mi "bot nie znalazłem metka"

najpierw spróbuj wyłączyć antywira bo on lubi zablokować bota i wtedy właśnie pokazuje się ten komunikat

Opublikowano

Heh to jeszcze działa?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Działa, ale jest problem ..

Otóż tak ..

Jak jest obrazek w folderze bota np. 10% na Ludzi i dajmy przykładem,

że jest on napisany zielonym kolorem, to jak w grze przy zmianie bonów wyskoczy 10% na Ludzi na biały kolor,

to tego bonu nie akceptuje i mixuje dalej .. ;<

P.S.

Mówię przykładem z tym bonem, mam tak ze wszystkimi bonami .. ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a dasz rade zmienic obny?bo niby pisales ze da sie je podmeinic ale ja nie moge znalesc.chodzi m.in o 10% dodane do pz,szansa na omdlenie i szybkosc ataku.bo sa orki zwierzeta a tego i tak nikt nie "bonuje" a wyzej wymienione bony sa bardziej potrzebne.tak to git.

i jeszcze jedno pytanie. nie wiem czy juz ktos pisal.dallbys rade ustawic zeby szukalo dwie opcje jednoczesnie?

tzn: chce miec bony 2k pz i 15 miecze i takie ustaiwam na szukanie.ale zeby byla opcja ze jak znajdzie np 2k pz 15 sztylety i 15 2reka to zeby tez sie zatrzymal? wiesz o co mi chodzi?da rade to ogarnac?

Opublikowano

zaznaczasz np. 15 miecze, 15 2 reka i 15 miecze- liczbe bonow dajesz "2"- teraz sie zatrzyma jak znajdzie 2 z tych 3 bonow

bot dziala z wylaczonym ekranem! sprawdzilem! moge nagrac filmik dla niedowiarkow! xddd

Opublikowano

zaznaczasz np. 15 miecze, 15 2 reka i 15 miecze- liczbe bonow dajesz "2"- teraz sie zatrzyma jak znajdzie 2 z tych 3 bonow

bot dziala z wylaczonym ekranem! sprawdzilem! moge nagrac filmik dla niedowiarkow! xddd

no oki nie iwedzialem ze sie zatrzyma.ale chodzi mi o szukanie 2 innych opcji.

czyli ustawiam bony w butach 3x15 i niech ich szuka,ale zeby byla tez opcja alternatywnych bonow.ze jesli zamiast 3x15 wejdzie mi 2k pz 8 omdlenie 10 kret 15 miecze to niech tez sie zatrzyma.tak bylo w starym bs.wiec pytam tylko czy dalby rade zrobic taka druga zakladke z alternatywnymi bonami.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej tak

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tylko na tiverie

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tylko na tiverie

Mam dość dziwny problem mianowicie jak daje szept to uklada mi ale uklada 2 zendy szeptow jeden pod drugim i jak wyskoczy komunikat poukładałem i klikne ok on zaczyna znowu układać na ułożone wczesniej szepty.... jak to zmienić ?? co zrobić??

Opublikowano

Mam dość dziwny problem mianowicie jak daje szept to uklada mi ale uklada 2 zendy szeptow jeden pod drugim i jak wyskoczy komunikat poukładałem i klikne ok on zaczyna znowu układać na ułożone wczesniej szepty.... jak to zmienić ?? co zrobić??

Może coś się zepsuło, ściągnij jeszcze raz, sprawdź czy robisz dokładnie jak w instrukcji i odpal jako admin na win7

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...