Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bonus switcher Tiveria by Sommer

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zrobicie wszystko zgodnie z poradnikiem kamer'a z jego strony nie ma prawa was wywalać

majdix - problem tkwi w tym, że mam wszystko ładnie, pięknie zrobione wg. Kamer'a oraz Sommer'a i dalej mnie wywala .. ;<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Invioable Sciagnij clienta do kamermoda tam na stronce kamera jest pelny client sciagnij go i sciagnij rowniez najnowsza wersje kamermoda a potem zrob to co pisze w tutorialu jak odpalic tiverie zapewniam cie na 100% ze bedzie dzialac :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Invioable Sciagnij clienta do kamermoda tam na stronce kamera jest pelny client sciagnij go i sciagnij rowniez najnowsza wersje kamermoda a potem zrob to co pisze w tutorialu jak odpalic tiverie zapewniam cie na 100% ze bedzie dzialac :]

mati1103 - nie działa ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ( testowałem ) Zagrałbym na tiveri gdyby wyszedł s2 ;>

Opublikowano

W tej instrukcji kamer'a jest punkt 4 który polega na tym aby zmienić rozszerzenie pliku, napisz w jaki sposób to robisz ?

Zrób tak;

zmień nazwę tego moda.exe na game.bin i wyświetli się komunikat ze zmianą rozszerzenia i czy chcesz zmienić - weź opcję tak i śmiga.

Opublikowano

Mam maly problem, mianowicie kiedy odpalam przez kamera po zalogowaniu i wlaczeniu wyskakuje mi napis " Pobierz oficjalnego klienta lub launchera Tiveria"(bot przez chwile normalnie dziala) i po chwili sie wylacza, natomiast kiedy odplam przez start.bat, wlaczam bota po czy sie pokazuje z napisalem "nie odnaleziono metka". Hmm, wiec co robie zle? Pzdr

Opublikowano

bs na tiverie narazie nie działa

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie otwieram bota, tiverie na SF ale pewna lipa ...

Mianowicie nie przepisuje kodu natomiast bony wyszukuje jak powinno.

Wygląda na to ze nie masz metina w rogu ekranu albo inną rozdzielczość

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Oczywiscie ze nie dziala. szeptu nie uklada wam

postac chodzi jak klika na zmiane

nie odczytuje kodu i go nie wpisuje

Mam identycznie jak kolega wyżej, moja rozdzielczość 800x600 16bitów, szeptu nie układa poprawnie tzn. pojawia się jedno okienko szeptu i tyle.

Opublikowano

tam są bony do wyboru ale jak jest np odp na miecze to wybiera maxy czyli 15% czy można wybrać np 10%?

zawsze max

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tak, tak ja odpalam z kamera mod SF także problemów być nie powinno a jednak coś jest nie tak spróbuje sam ustawić szept i dam znać jak smiga

Opublikowano

tak, tak ja odpalam z kamera mod SF także problemów być nie powinno a jednak coś jest nie tak spróbuje sam ustawić szept i dam znać jak smiga

Spoko

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Rozciągnąłem szept na pół ekranu, czyli jest ciemne tło pod bonami i pod kodem, bony wyszukuje ślicznie no ale z tym kodem jest lipa stoi, nic nie robi. Dopiero jak sam wpisze kod to rusza i zmienia bony.

Opublikowano

Rozciągnąłem szept na pół ekranu, czyli jest ciemne tło pod bonami i pod kodem, bony wyszukuje ślicznie no ale z tym kodem jest lipa stoi, nic nie robi. Dopiero jak sam wpisze kod to rusza i zmienia bony.

na 100% używasz wersji 1.4 bota? bo teraz tylko ta wersja działa bez problemu

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, otoz wszystko robie zgodnie z filmikiem i gdy nacisne "szukaj" nic sie nie dzieje, zadnej reakcji, moglby ktos powiedziec co robie zle?

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, otoz wszystko robie zgodnie z filmikiem i gdy nacisne "szukaj" nic sie nie dzieje, zadnej reakcji, moglby ktos powiedziec co robie zle?

Mi też coś właśnie nie chce iść wszystko mam myślę że dobrze gra w lewym górnym rogu itp i nic..

Opublikowano

Już sprawdzam czy działa

Cos z innej beczki teraz: chce ktoś bota na imetin? oczywiście na własność?

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...