Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bonus switcher Tiveria by Sommer

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki majdix, jeszcze tylko jeden problem, gdy wyskakuje kod nic nie wpisuje, wciska tylko "ok" po czym znika okienko ze zmiana bonow i zostaja szepty + bot

Opublikowano

Dzięki majdix, jeszcze tylko jeden problem, gdy wyskakuje kod nic nie wpisuje, wciska tylko "ok" po czym znika okienko ze zmiana bonow i zostaja szepty + bot

Ekran ustawiony w lewym górnym rogu? Rozdzielczość najniższa? Najnowsza wersja bota?

Opublikowano

Ekran ustawiony w prawy górnym rogu? Rozdzielczość najniższa? Najnowsza wersja bota?

Dlaczego ma być w prawym górnym rogu ,nie powinien być ustawiony standardowo w lewym górnym rogu?

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Dlaczego ma być w prawym górnym rogu ,nie powinien być ustawiony standardowo w lewym górnym rogu?

o kuźwa dobrze że to zauważyłeś.. oczywiście masz racje lewy górny czyli standardowo jak się włączy to już go nie ruszać.

dzięki

Opublikowano

Dlaczego wylacza mi sie gra jak juz sie laduje po wybraniu postaci ?

Ale co to ma do bota?

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Mój błąd, nie zaznaczyłem wersji Windowsa 7, ale i tak coś jest nie tak, bo tak jak napisał Ememenss kiedy wyskoczy kod, bot wpisuje go w kółko i nie klika "ok". Wynika z tego, że prawdopodobnie są jakieś niedociągnięcia bota dotyczące wyłącznie Windowsa 7 i XP

Opublikowano

Mi nie działa przepisywanie kodu, przepisuje niepoprawnie.

@Edit:

Program, zamiast dać OK po wpisaniu PRAWIDŁOWEGO kodu (wpisuje go dobrze), wpisuje po chwile dalej TEN SAM kod np.:

12345123451234512345

i tak dalej...

Czy wam też się tak dzieję? Czy tylko mi? Proszę o pomoc.

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

Up: Nie ,nie tylko Tobie poczytaj to większość o tym pisze.

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Pomysł dotyczący wersji 1.5:

Wprowadzenie o ile to możliwe alternatywnych bonusów. Już tłumacze o co chodzi. Otóż chciałbym aby oprócz tego że wybieramy bonusy jakie chcemy było jeszcze jedno okno w którym podawałoby się bonusy zastępcze które też by nam odpowiadały. Może lepiej będzie to wytłumaczyć na przykładzie. Załóżmy, że chce wbić do zbroi 2000 Hp, 15 miecze i 15 dwuręka (bot znajduje takie bony, wiadomo zatrzymuje działanie i item gotowy) a chodzi mi o to aby oprócz tych 'lepszych' bonów wybranych jako pierwszych bot szukał też alternatywy czyli np 2000 Hp, 15 miecze i 15 sztylety. Do tej pory obserwując jak bot szuka mi absów które ja chce zauważyłem nie raz równie ciekawe bony i właśnie miało by to temu służyć, teraz bot ma jasno określony cel znaleźć to co wybrane i nie patrzeć na nic innego a czasem szkoda że zmiesza fajne bony.

O ile to możliwe i nie będzie w dużym stopniu komplikowało działania oczekuje na takie ulepszenie choć i tak chwała Ci za to że ten bot istnieje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wy też tak macie, że czasem zmienia normalnie - co jakąś 1 sekundę a czasem (u mnie prawie cały czas) co 10-15s...

O co come on? Czasem mi po minucie ponad dopiero zaskoczy i zacznie dalej zmieniać...

Lagów nie mam wg. 16gb ramu 8mb/s neta. Pro komp, wiecie dlaczego tak mi się dzieję? Czy może Wam też?

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

Kody w wersji 1.4.3 już wpisuje poprawnie.

Opublikowano

To dziwne, bo mi jeśli chodzi o kod, to działa poprawnie.

Opublikowano

mi w werdji 1.4.3 wpisuje kod a z tego co zauwazylem bez pierwszej i dzlatego jest nieprawidlowy...

Wygląda na to ze masz źle metka ustawionego, masz w rogu?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wcześniej było ok, cały czas zmieniało bony tak jak powinno w jednakowym czasie, a jakoś około godziny 17 strasznie się spowolniło, tzn. zmieni bony 2-3 razy odczeka z 10-15 sec i znowu zmieni 2-3 razy raz po razie i znowu trzeba czekać 15 sec. Czy może to być spowodowane obciążeniem komputera bądź prędkością internetu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...