Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bonus switcher Tiveria by Sommer

Sommer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja pierdole kurwa co to za guwno

nie ublizaj pajacu!

mASZ kurwa jakis problem dawaj na solo na blokach a nie sie kurwo kozaczysz

Opublikowano

masz racje kozak typ ma problem to raz z karta po mordzie i zalatwione u mnie na wsi sie z takim nie bawimy!!

Opublikowano

ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111 tiveria kurwa dobry serv a ty kurwa nawet haka nie umiesz zrobic kurwo dobrego ja pierdole jp ci w dupe kurwa..... zal.pl

ej a moze ktos serv ze mnom chce robic? muj ziomek zna sie na tym mamy vps ale czasem na tiverie tezz wbijamy hehe kto chce to pisac priv albo skype: mesjaszjptiveria23 - pisac!!!!!!!1

Opublikowano

Nie działa, wez to kurwo napraw!

jakie guwno kurwa zaden haker z ciebie kurwo zajebana ty sommer jestes jakis przyjebany glodem takie fake wstawiasz kurwo

bana szmacie!!!!!!!!!!!!!!!

masz racje kozak typ ma problem to raz z karta po mordzie i zalatwione u mnie na wsi sie z takim nie bawimy!!

ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111 tiveria kurwa dobry serv a ty kurwa nawet haka nie umiesz zrobic kurwo dobrego ja pierdole jp ci w dupe kurwa..... zal.pl

ej a moze ktos serv ze mnom chce robic? muj ziomek zna sie na tym mamy vps ale czasem na tiverie tezz wbijamy hehe kto chce to pisac priv albo skype: mesjaszjptiveria23 - pisac!!!!!!!1

Nie pasuje wam coś zróbcie coś swojego co będzie działac.

Bot dobrze działał do chwili gdzie przed chwilą wprowadzili zmiany więc wiadome że nie bedzie działać ale to "zabezpieczenie" jest smieszne bo banalnie mozna je ominąć więc mozna sie spodziewać ponownego działania bota. Ale myślę że dla panów "którzy to nie są jacy kozacy,dresiarze i wgl te sprawy obił by nas,zabił itp" nie powinni tego używać skoro nie pasuje.+ Nie wyzywajcie bo to swiadczy o waszej dorosłośći.

PS Dorosłość nie równa się pełnoletności:)

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Nie pasuje wam coś zróbcie coś swojego co będzie działac.

Bot dobrze działał do chwili gdzie przed chwilą wprowadzili zmiany więc wiadome że nie bedzie działać ale to "zabezpieczenie" jest smieszne bo banalnie mozna je ominąć więc mozna sie spodziewać ponownego działania bota. Ale myślę że dla panów "którzy to nie są jacy kozacy,dresiarze i wgl te sprawy obił by nas,zabił itp" nie powinni tego używać skoro nie pasuje.+ Nie wyzywajcie bo to swiadczy o waszej dorosłośći.

PS Dorosłość nie równa się pełnoletności:)

synu, co ty mozesz wiedziec o programowaniu!

Opublikowano

synu, co ty mozesz wiedziec o programowaniu!

Nie powinno Cie to interesować. Z Sommerem ostatnio kminiliśmy jedną rzeczą więc może znam się może nie?

@Ligo

Najpierw go wyzywasz "zrób to kurwo" "znowu to gówno nie działa" i tym podobne z swoimi kolesiami a teraz jak go Ty tu lubisz.

@Top

Somm Gratuluje szybkości,z resztą jak to wprowadzili odrazu myślałem jak to ominąć

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Skoro tak pogrywacie to z bs'em nie odpuszczę, a na deser zrobię skrypcik pod fb, i co wy na to!

Damian, niepotrzebnie marnujesz nas i swój czas. To, co robisz to po prostu walka z wiatrakami. Po pierwsze, mamy większe pole manewru niż Ty. Po drugie, widząc kod źródłowy Twojego BS, na naszych twarzach pojawia się tylko i wyłącznie uśmiech. W tej zabawie jest tylko jeden przegrany - Ty. Pobawimy się z Tobą jeszcze trochę do końca Twoich ferii, a potem i ja (Balon) dołączę do tej zabawy i zafunduję Ci długie wieczory, podczas których będziesz usilnie próbował naprawić swojego BS-a.

Na Twoim miejscu nie zabierałbym się z FB-a, bo czasowo nie wyrobisz z samym BS-em.

Opublikowano

Wolisz ze ze mną pobawić zamiast dogadać. So, let's play.

Nie negocjujemy z programistami-amatorami. Bring it on!

Opublikowano

Powiem tyle balon to jakis amator - programista , takie zabezpieczenia niech se w dupe wsadzi z jakimiś cyferkami , dla mnie to jest przegięcie wkurwiaja mnie te cyferki już , odechciewa mi się coraz bardziej grać na Tiverii ... Jeśli Balon czegoś innego nie wymyśli niech nie daje aktualizacji bo są żałosne ;/

Opublikowano

Powiem tyle balon to jakis amator - programista , takie zabezpieczenia niech se w dupe wsadzi z jakimiś cyferkami , dla mnie to jest przegięcie wkurwiaja mnie te cyferki już , odechciewa mi się coraz bardziej grać na Tiverii ... Jeśli Balon czegoś innego nie wymyśli niech nie daje aktualizacji bo są żałosne ;/

BS nie działa?

Opublikowano

Staramy się być nieinwazyjni i nie naprzykrzać się uczciwym graczom. Gdybyśmy chcieli naprzykrzać się graczom, BS nie zadziałałby przez najbliższy rok. Rozumiem frustrację, BS aktuanie nie działa, ale nazywanie nas amatorami nie jest na miejscu. Spróbuj znaleźć drugi, polski, równie zaawansowany technicznie serwer Metina. Powodzenia!

Ale bs będzie wszędzie , nie idzie tego unicestwić nie rozumiesz ? To jest jak walka z wiatrem . Zawsze będzie i wszędzie . A skoro tak z bs walczycie , to widze że czas macie to może się za skargi zabierzecie a nie po kilka miesięcy trzeba czekać na rozpatrzenie . Mnie np . wkurwia ten system zmian nie podobają się jakieś cyferki .

Opublikowano

Właśnie na bs czas macie ;P Ale zrobić kurwa jakiejś nowej mapki czy questa lub polepszyć dropa klejów na 105 ! To już nie chcecie zrobić ! Ludzie biologa 105 robią po kilka miesięcy czasem nawet rok nie starcza do zrobienia . To jest gorsze od pl .

Opublikowano

Ale bs będzie wszędzie , nie idzie tego unicestwić nie rozumiesz ? To jest jak walka z wiatrem . Zawsze będzie i wszędzie . A skoro tak z bs walczycie , to widze że czas macie to może się za skargi zabierzecie a nie po kilka miesięcy trzeba czekać na rozpatrzenie . Mnie np . wkurwia ten system zmian nie podobają się jakieś cyferki .

Nie podobają się? Masz problem. Sprawa jest prosta. Tak nieinwazyjne zmiany mogą przeszkadzać tylko użytkownikom BS.

Jasne, że nie da się tego unicestwić, jednak utrudniliśmy ludziom zabawę na tyle, że przez ponad 8 miesięcy serwer był wolny od jakichkolwiek BS-ów. A FB? Była próba ze strony Kamera, odpuścił sobie, bo ma więcej rozumu lub mniej czasu od Sommera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...