Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] TerraX 24/7

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem, i zmieniłem zdanie co do serwera, gracze nie mili, ranga budowniczy może sobie kickować/banować.

Administratorzy nie przestrzegają regulaminu chodź go sami napisali.

Nie polecam/ zmieniam serwer.

Opublikowano

Pograłem, i zmieniłem zdanie co do serwera, gracze nie mili, ranga budowniczy może sobie kickować/banować.

Administratorzy nie przestrzegają regulaminu chodź go sami napisali.

Nie polecam/ zmieniam serwer.

A co ? Twój 10-slotowy lepszy ? :)

http://www.mpcforum.pl/topic/850650-247dedyk-terraxl-10-slotw/

Nie mili są jeśli ciągle chodzisz i żebrasz to się nie dziw, z czasem to się staje wkurwiające dla innych i powinieneś to zrozumieć.

Ranga budowniczy nie może banować. Jeśli kickali nie regulaminowo to niestety, ale nie dostaliśmy żadnego zgłoszenia od Ciebie i innych graczy, mimo tego, że dużo osób ma kontakt z administracją.

Regulamin jest dla graczy - nie dla administracji.

Dziękujemy. :)

@Down

Beka. xD Chcesz logi co Ty wyprawiałeś na serwerze ?

A może nie, nie będę ich ujawniał i poniżał Twojej osoby. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

A co ? Twój 10-slotowy lepszy ? :)

http://www.mpcforum.pl/topic/850650-247dedyk-terraxl-10-slotw/

Nie mili są jeśli ciągle chodzisz i żebrasz to się nie dziw, z czasem to się staje wkurwiające dla innych i powinieneś to zrozumieć.

Ranga budowniczy nie może banować. Jeśli kickali nie regulaminowo to niestety, ale nie dostaliśmy żadnego zgłoszenia od Ciebie i innych graczy, mimo tego, że dużo osób ma kontakt z administracją.

Regulamin jest dla graczy - nie dla administracji.

Dziękujemy. :)

Aha, czyli twierdzisz że administracje nie obejmuje regulamin ? Śmieszne, na każdym normalnym serwerze wszystkich obejmuję regulamin.

Rozumiem że twoja wściekłość wynika z tego że zrobiłem sobie mały serwer o nazwie TerraXL - śmieszne.

Od nikogo nie żebrałem grałem sam, a serwer chodź wiele razy powtarzałem że to był tylko test możliwości hostingu to mnie kickowano,

Bezszczelne, chamskie i nie polecam tutaj grać i zostanę przy tym stanowisku.

Najgorzej jest ten serwer przystosowany do nowych graczy ponieważ serwer wyrobił sobie głupią ,,Elitę" która nie dopuszcza nowych graczy do grania na tym serwerze.

Możesz mówić co chcesz niestety przez tydzień grania da się zauważyć wady serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem twojego toku myślenia, jaką "Elitę" jak to ująłeś? Sam jestem adminem na tym serwerze lecz niestety zaczynałem od gracza, zacząłem przy początku Hard mode, a mimo to mi pomogli.Pewnie teraz pomyślisz jak zostałem Adminem? Wystarczyło napisać ładne podanie na moderatora a później jakoś to się potoczyło, pozatym jeśli chciałeś dołaćzyć do "Elity" jak to powiedziałeś wystarczy uczęszczać na naszym forum, ostatnio ruszyła akcja pt. Budowniczy, a akurat jest 1 miejsce na to stanowisko, wiec napisz podanie i po problemie , ale oczywiście to zależy od ciebie czy będziesz tego chciał.

Opublikowano

Widocznie nie potrafisz komunikować się z innymi ludźmi (czyt. przedstawiciel Gimbazy)

Brak mi słów co do tego serwera już :x

Temat skończony kto chcę grać to niech gra, z mojej strony nie polecam.

Opublikowano

Myślałem, że nie będę dyskutował już o Terraxie, ale się myliłem.

Damian. Wspomniałeś o "elicie"... Można powiedzieć, że kiedyś sam do niej należałem, lecz wszystko się zmieniło przez jednego pseudo moderatora. Nie będę mówił o sobie, gdyż to do niczego nie prowadzi.

@Tachykir Nie bądź hipokrytą... "przedstawiciel gimbazy.." Ehee. Odezwał się ten co pozjadał wszystkie rozumy i nawet wybaczyć nie umie. Nie oceniaj innych, bo to Ty jesteś stereotypowym gimbusem.

Dobra. Damian, sam wiesz, że na każdym serwerze, w każdej grze, na każdym forum jest takowa "elita". Co w tym złego? Pełnią funkcją "trolli"... Po co słuchać czegoś, to nie jest prawdą?

Gdybyś zaczął grać wcześniej (3-4 miesiące temu) to byś miał zupełnie inne nastawienie do serwera.

Nie licząc chamstwa ze strony Teamu, nadal jest to jeden z najlepszych serwerów Terrari w Polsce.

Ahój. ^^

Opublikowano

Myślałem, że nie będę dyskutował już o Terraxie, ale się myliłem.

Damian. Wspomniałeś o "elicie"... Można powiedzieć, że kiedyś sam do niej należałem, lecz wszystko się zmieniło przez jednego pseudo moderatora. Nie będę mówił o sobie, gdyż to do niczego nie prowadzi.

@Tachykir Nie bądź hipokrytą... "przedstawiciel gimbazy.." Ehee. Odezwał się ten co pozjadał wszystkie rozumy i nawet wybaczyć nie umie. Nie oceniaj innych, bo to Ty jesteś stereotypowym gimbusem.

Dobra. Damian, sam wiesz, że na każdym serwerze, w każdej grze, na każdym forum jest takowa "elita". Co w tym złego? Pełnią funkcją "trolli"... Po co słuchać czegoś, to nie jest prawdą?

Gdybyś zaczął grać wcześniej (3-4 miesiące temu) to byś miał zupełnie inne nastawienie do serwera.

Nie licząc chamstwa ze strony Teamu, nadal jest to jeden z najlepszych serwerów Terrari w Polsce.

TY w elicie?!

Nie rozśmieszaj mnie...

Nie wiesz poprzez co rozumiemy elitę...

Elita to osoby z poprzedniej edycji serwera, jak np. Lumix, Rineras, itp, ale nie ktoś, kto dostał bana za w****ianie administracji...

gf17.jpg
Opublikowano

@UP

Chodzi mi o coś innego.

Akcza, Adiskan, Stranger ...

Don, ile razy miałem bana? Dużo. Jednak na ostatniego nie zasłużyłem. Tachykir dostał moda przez znajomości... Spójrz np. na Strangera. Czy jeżeli On by się tak zachowywał to nadal miałby owego moderatora?

Ahój. ^^

Opublikowano

Ale i tak nie dostaniesz UB :))

WTF?! Ja nikogo nie znałem na tym serwerze 3;

Opublikowano

@UP

Pogrążasz się.

1. Nie gram w Terrarie

2. Nie mam zamiaru przebywać na jednym forum oraz serwerze z takim debilem..

3. Bicz plis...

Ahój. ^^

Opublikowano

Skonczcie już spamować. To nie jest temat od tego. Takie sprawy załatwiajcie poprzez PW lub GG.

W innym przypadku będę zmuszony Was ukarać.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

@UP

Chodzi mi o coś innego.

Akcza, Adiskan, Stranger ...

Don, ile razy miałem bana? Dużo. Jednak na ostatniego nie zasłużyłem. Tachykir dostał moda przez znajomości... Spójrz np. na Strangera. Czy jeżeli On by się tak zachowywał to nadal miałby owego moderatora?

Dobra weż nie spamuj już tu, bo tylko temat zaśmiecasz( tak jak było na naszym forum)

Skoro Akcza i Adiskan są w elicie, to czemu nie grają?

Ja grałem od kwietnia 2012 i gram dalej... Oni zaczęli grać gdzieś w okolicach października i zniknęli...

Wielka mi elita...

@EDIT

@UP

uprzedziłeś mnie :P

gf17.jpg
Opublikowano

Ostatnia rzecz.

Mamy zupełnie inny tok myślenia. Akcza - koxik, który zgarniał pochwały. Adiskan - Troll.. Chodzi mi o inny rodzaj elity. Elite, którą tworzą gracze.

Pamiętam Cię jak nie byłeś jeszcze adminem... Zmieniliście się...

Ahój. ^^

Opublikowano

Pirat9 ja doskonale rozumiem że na każdym publicznym miejscu typu forum, serwer musi być jakaś elita ale żeby od razu dyskryminować ?

Ja poprostu grałem nikomu nic nie robiłem, potem jakieś oskarżenia że mam cheaty (nie na mnie jednego) niestety gram w terrarię dosyć krótko i nie znam na chwilę obecną żadnych, potem zaczęli skakać że założyłem serwer TerraXL który służył tylko do testów niestety dopisałem literę ,,L" i już wszystkim nie pasuję.

Następnie wyskoczył jakiś niespełniony budowniczy, który zaczął mnie kickować za normalną dyskusje.

Po takich wrażeniach nie wrócę.

Opublikowano

Podobno Damian dostał owe kicki w piątek około godziny 22.00.

Prosimy o logi + racjonalny argument + dowody od budowniczego..

Ahój. ^^

Opublikowano

Pirat ty to sobie możesz chcieć, to nie jest forum serwera, tylko jego prezentacja wiec nie wyskakuj z tekstami, że prosisz o logi i dowody, pozatym ty i tak nie masz co szukać na tym serwerze.

Opublikowano

Nie tobie to oceniać (dobra, dobra... CENZURA)..

Forum nie działa, a Damian zgodził się, żebym mu pomógł, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań.

Ahój. ^^

Opublikowano

Odbanujcie mi na ten okres konto na Terraxie i tam odbędzie się dyskusja, ok?

//Spam.

//xKaMaSx

Ahój. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...