Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] TerraX 24/7

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur... wezcie naprawcie bo macie jakiegos chu... ktory chraszuje serwa no !

kraszuje czy jakos tak -.^

Sprawa poszła wyżej. Gościu się już nie wymiga. :) Wszystko jest w toku. Ciekawe czy teraz będzie mu tak wesoło. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Powtarzam swe zacne pytanie, dlaczegóż to te jakże wspaniałe, obfitujące w wielu niesamowitych użytkowników, forum niedziała ? :D

//Spam.

//xKaMaSx

Ahój. ^^

Opublikowano

Aha, dziękuję. Chociaż jeden mądry odpowiedział.

Nie wiem dlaczego dostałem warna za spam... Post był związany z serwerem, w sumie to z forum, ale nie widzę większej różnicy. Było to zapytanie...

Ahój. ^^

Opublikowano

Wezcie ogarnijcie hackerow bo to przesada .. co 10 albo godzine ktos crashuje serwa nie wiem czy cos wgl zrobicie :/

Do hackera to mu daleko, po prostu zainstalował custom clienta i mści się za bana. Niestety ma zmienne IP, ale jeśli sytuacja będzie się powtarzała nie zawahamy się zgłosić naruszenia do jego dostawcy internetowego.
Opublikowano

Heu heu, wszedłem na serwer i od razu "found". xD Weź napraw. ;p

A tak przy okazji, odwołuje się od banów. :)

Ahój. ^^

Opublikowano

Heu heu, wszedłem na serwer i od razu "found". xD Weź napraw. ;p

A tak przy okazji, odwołuje się od banów. :)

Zapomnij.

Twoje odwołania nie mają sensu. Za dużo już miałeś szans, które zmarnowałeś.

Tym razem będę nieugięty.

btw. To było ostrzeżenie, a nie warn.

Serwer działa.

@Down

A to wszystko dzięki Tobie... Ty wszędzie narobiłeś zamieszania i szukasz winnych w kimś innym.

Zmień swoje zachowanie, zresztą nie musisz nic już robić, tylko pokazałeś czego jesteś wart.. dlatego masz u nas dożywotni zakaz.

Żołnierzyku, chcesz robić rewolucję ? To nie u nas.. Wypad gdzie indziej.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jeden ch.. :)

Naganne zachowanie "admina" jest dozwolone, ale brutalna opinia jego pracy już nie ? Jeżeli chcesz być równy wobec wszystkich, to nie tylko ja zasługuje na bana.

Ahój. ^^

Opublikowano

Witam jak próbuje wejsc na serwer to pisze mi connecting to 31.170.166.83 co zrobic ? jestem zielony i prosze o szybka odpowiedz

Zmieniono IP w pierwszym poście. Jest inne z tego względu, że zrezygnowaliśmy z przekierowania.

Nowe IP :

Adres serwera: 188.116.32.109 port : 7777

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Witam wszystkich. Trafiłem tu dzisiaj, a że z multi nie mam jeszcze zbyt duzo doświadczenia, nasuwa mi się pytanie.

W jaki sposób dołączyć na wasz serwer poprzez Hamachi? I czy w ogóle byłaby taka możliwość?

Opublikowano

Ten server nie stoi na hamachi. To dedyk. Łączysz się w grze przez IP podane w pierwszym poście Hinara.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Woho! Uwielbiam tego typu serwery. Szkoda jedynie że musiałem wyrzucić marchewkę przy rozpoczęciu gry na serwerze no ale cóż.. ;D

Opublikowano

Woho! Uwielbiam tego typu serwery. Szkoda jedynie że musiałem wyrzucić marchewkę przy rozpoczęciu gry na serwerze no ale cóż.. ;D

Marchewkę można odzyskać. :) Jest specjalny event od tego. ;) Była informacja na serwerze. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Marchewkę można odzyskać. :) Jest specjalny event od tego. ;) Była informacja na serwerze. ;)

No fajnie.. Tylko szkoda że rano już zrobiłem to wszystko co było w instrukcji. ( like, komentarz )

Nawet po zrobieniu tego był admin na serwerze.. Poprosiłem go aby sprawdził fanpage i dał mi marchewkę.. Ignorował ..

Czekałem 3 godziny.. aż wyszedłem z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...