Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] TerraX 24/7

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba grać "czystą" postacią czy dozwolone jest wchodzenie taką, którą gramy na sp?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Trzeba grać "czystą" postacią czy dozwolone jest wchodzenie taką, którą gramy na sp?

Uwagi:

Oczywiście każdy wchodzi z nową postacią, bo standardowo jest SSI.

:)

Tak trzeba nową, czystą postacią, aczkolwiek teraz nie polecam nowym graczom z tego względu, że jest Hardmode.

Do tego serwer się kończy dzisiaj i będzie wykupywany nowy serwer, VPS.

Także niedługo pojawi się informacja z nowymi danymi. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Fajny serwer, spoko administracja.

Każdy się bije o surowce. :D Heheh.

@Edit.

Jak drugi raz się loguje na serwer to pokazuje mi się hasło. ._.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź :D Przegapiłem ten fragment, przepraszam za głupie pytanie. W takim razie z niecierpliwością czekam na start :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Mowicie, ze fajny serwer. Wbijam, pol mapy rozpieprzone, nie ma gdzie isc bo gdzie nie pojde to potworki robia swoje :). Tyle ode mnie i czekam na reset mapy zanim wypowiem sie na temat serwera.

@EDIT

Ok, czekam aż zrobicie i zagram na 100%

Opublikowano

Tak trzeba nową, czystą postacią, aczkolwiek teraz nie polecam nowym graczom z tego względu, że jest Hardmode.

Do tego serwer się kończy dzisiaj i będzie wykupywany nowy serwer, VPS.

Także niedługo pojawi się informacja z nowymi danymi. :)

Przeczytaj dokładnie. ;) Tym serwerem nikt się nie opiekuje. Stoi, bo stoi. Miało go nie być kilka dni temu już.

Teraz pracujemy nad nowym VPS'em. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Cześć . Mam pytanko jak wejść na ten serwer ? Sory jestem zielony :F .

Wpisuje s-terrax.pl:7777

klikam enter i wpisuje port 7777

czekam i nic ...

Serwer już działa. Możesz wbijać. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

mam pytanie o co chodzi z serwerem ? Bo po chwili wywala mnie z serwa i nie mozna wbic pisze ''connecting to 188.116.32.109'' i tak juz od 10 minut. Prosze o odp :/ (bo serwer naprawde fajny)

Opublikowano

mam pytanie o co chodzi z serwerem ? Bo po chwili wywala mnie z serwa i nie mozna wbic pisze ''connecting to 188.116.32.109'' i tak juz od 10 minut. Prosze o odp :/ (bo serwer naprawde fajny)

Serwer działa. Chwilowo mamy takie małe problemy, ale wkrótce się to zmieni.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Siemka bym mial wielka zebyscie odbanowali mnie na waszym serwerze bo mi kuzyn wgral glupiego hacka i wbilem na serwa i tu ban :( Wiec byscie mogli moze mnie odbanowac bo ja nie chce cheatowac i nigdy nie bede (tak wgl to juz usunolem ten cheat)

Opublikowano

Siemka bym mial wielka zebyscie odbanowali mnie na waszym serwerze bo mi kuzyn wgral glupiego hacka i wbilem na serwa i tu ban :( Wiec byscie mogli moze mnie odbanowac bo ja nie chce cheatowac i nigdy nie bede (tak wgl to juz usunolem ten cheat)

Skąd mamy pewność, że usunąłeś ? I że nie będziesz cheatował ? Nawet o ile to prawda to dobrze wiesz, że cheaty są surowo karane.

Masz zmienne IP czy stałe ? Jaki nick na serwerze ? Dostałeś na konto czy na IP ?

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Adminie odbanuj mnie na tym serwerze mam Nick : MamoJestemPro i moje ip napisalem ci w prywatnej wiadomosci

Odpisałem Ci. Nie musisz tutaj spamować...

Nie masz bana na IP tylko na konto za cheaty. Nie mogę Cię odbanować na konto, jedynie możesz zrobić nową postać i możesz grać.

Wyjaśniłem Ci to na PW.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Fajnie się ten wasz "Serwer" crashuje ;] to jest serwerek a nie serwer omg ;>

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Fajnie się ten wasz "Serwer" crashuje ;] to jest serwerek a nie serwer omg ;>

Nie crashuje się, zresztą nie mam obowiązku wtajemniczać o co z tym chodzi. :) Zrób lepszy, pokaż nam co to serwer. :)

Czzzzemu ''not found '' *.* naprawcie please :D

Przecież serwer działa. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...