Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam serdeczenie bo naprawde dobry jest ;P

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jakby grało, więcej ludzi to na 100% była by lepsza atmosfera i w ogóle , a tak to lipa żadnych wojen a nawet Pvp, nawet zauważyłem że administracja nie interesuje się aż tak serwerem, teraz niby wprowadzają jakaś kopalnie, ale myślę że to w ogóle się nie przyda na serwerze, no ale zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Jakby grało, więcej ludzi to na 100% była by lepsza atmosfera i w ogóle , a tak to lipa żadnych wojen a nawet Pvp, nawet zauważyłem że administracja nie interesuje się aż tak serwerem, teraz niby wprowadzają jakaś kopalnie, ale myślę że to w ogóle się nie przyda na serwerze, no ale zobaczymy co z tego będzie.

wlasnie

zrobilem eq do pvp i eq exp ale co z tego skoro :

pvp niema z kim

eq niemoge zrobic bo wiedzmy sam nie ubije nawet w eq full diably + bron sr 56 +kd potwora 5 + marmur+ full roski,wspomagacze niedaje rady ...

Opublikowano

Również tak uważał, że powinni wystartować całkiem od nowa z lepszą zapowiedzią oraz prezentacją serwera , bo teraz to na prawdę nie ma sensu, Team w ogóle nie ma zarobku a gracze rozrywki.

Opublikowano

Już teraz nie ma co startować od nowa, bo z tego co tu pisze, to byłby wtedy 3 raz. Po prostu ta prezentacja musi być na topicu i ludzie zaczną przychodzić. Przychylne komentarze graczy, też siędo tego przyczyniają. Fakt, teraz nie ma z kim grać, ale kto tam wie jak za tydzień będzie, jak troche ta prezetnacja postoi. Bo uważam, że zła nie jest. No i jakieś zainteresowanie szefostwa też by się przydało, fakt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kroletwo zenir i cele zarobkowe - dropek i metki w m2, a potem metki w red lesie

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A może mi ktoś wytłumaczyć czemu gówniana prezentacja jest na 1. stronie, a ta dobrze zrobiona na 2.? Przecież ta prezentacja powinna być jedyna, bo jest porządnie zrobiona. Racja - na serwerze mało osób, na forum praktycznie nikt sie nie udziela a szkoda, bo serwer jest dobrze zrobiony. Administracja ma swoją prace gdzieś jak widać.. BRAĆ DUPE W TROKI I PRACOWAĆ PANOWIE!! bo macie nad czym:) Szkoda zmarnować taki serwer

Opublikowano

Właśnie pobrałem, i myślę, że tutaj trochę zostanę.

@Edit

Na serwerze o godz. 10 gra ok. 2 osoby...

Ja Podziękuje.

Pozdrawiam,

Bassle

Pirze poprafnie po polskiemó

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...