Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer stoi twardo. Skille robi się tak, że lejesz metiny, z nich lecą księgi umiejętności - uniwersalne. Aby mieć skill G trzeba ich 10 czytnąć, aby P - 20. Ładnie to leci.

xnzn.jpg
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem Clienta i mam problem. Plik jest w formacie 7Z. Więc dodaje go do WinRar i po wypakowaniu wyskakuje błąd.

- z tej racji zostałem zmuszony to pobierania AutoPatchera.

Czy ktoś ma podobny błąd? - nie da się Clienta jakoś normalnie wypakować?

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

Pobierałem klienta i błąd był, czas na launcher który wygląda zajebiście. : )

Gadałem z jednym z graczy to podobno strasznie mało ludzi graa. :c

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

hmm może mi ktoś powiedzieć ile ten serwer ma?

Wcześniej ktoś wspomniał, że około 3tygodni.

Wbiję zobaczyć, prezentacja ciekawa.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

To serwer dla tych, którzy ciągle narzekają, że wychodzą same hardy i mediumy, które i tak padają, a ten już sporo czasu stoi, nie pada i nie ma bugów ;p

xnzn.jpg
Opublikowano

serwa polecam ale mam maly problem :

od 61 lvl nale zaczal mi leciec exp (mam pierscien levi non stop) i nie znikal, lecial ilecial, wyrzucalem pierscien kupywalem nowe i nadal go nie kasuja..

Opublikowano

Ponieważ od 61 poziomu już nie ma antyexpa, powód? Bo zrobili to tylko na drop KU. Podpinam się do pytania kolegi wyżej UP - Gdzie dropią zatrute np? Bo każdy ma od 75 twierdząc, że kupili ale gdzieś muszą dropić skoro tyle ich jest i są tanie.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Szkaty ripka w dt masz ripka i jak przejdziesz ripka to pojawi się niebieska śmierć z której lecą 2 szkaty ripa.

Jednym słowem łatwo zdobyć broń +75 2-3 wypady i masz trute

kgu4uT.png

Opublikowano

Ponieważ od 61 poziomu już nie ma antyexpa, powód? Bo zrobili to tylko na drop KU. Podpinam się do pytania kolegi wyżej UP - Gdzie dropią zatrute np? Bo każdy ma od 75 twierdząc, że kupili ale gdzieś muszą dropić skoro tyle ich jest i są tanie.

juz to rozkminilem

w red lesie nie zeruje expa

idz ubij mobka w v2 np. i resetnie ci exp

Pisalem z gm Suriq i pisal, ze zglosil to technikowi

Opublikowano

Siemka.

Sciagnalem clienta, sciagnalem launchera ze strony. Spatchowalem i po wcisnieniu start mam ten blad :

ss01.gif

Co jest nie tak?

2c709653d75179a85b5746e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...