Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

1346255146-U378492.png

Szanowni Gracze. Z powodu komplikacji byliśmy zmuszeni dokonać restartu serwera. Nie zrobiliśmy tego z własnych powodów, czy kaprysów, lecz po to, aby graczom grało się lepiej. Wykryliśmy kilka poważnych Bugów, o których nie mieliśmy pojęcia. Wielu z Was skarżyło się na zbyt prostą grę, słabe bossy czy wiele bugów i nie dopracowań. Serwer planowany był jako medium nie easy, jednakże doszło do tego, że w przeciągu tygodnia część graczy zdobyła wszystko na co powinni pracować przez 2-3 miesiące. Chcielibyśmy zrobić taki restart jak najszybciej, w końcu minął dopiero tydzień. Administracja rozumie, że poświęciliście dużo swojego cennego czasu na zdobycie wszystkich ociągnięć. Uważamy, że restart serwera przyniósł pozytywny skutek i zawita u nas większa ilość graczy. Sami nie nastawiamy się na ItemShop, lecz mamy na myśli Wasze dobro. „Nowy” Inorist będzie reprezentował sobą większą przyjemność z gry pod względem satysfakcji i rywalizacji w grze, gdyż tego brakuję. Wiadomo też, iż gra będzie ciekawsza i będzie zawierać więcej emocji, tzn. exp, bossy, dungeony, itp. Jednakże nie odbierze Wam to przyjemności, a wręcz przeciwnie zmotywuje do gry. Chcielibyśmy dodać, że bugi i nie dociągnięcia pozostaną historią. Jesteśmy pewni, że z Waszą pomocą nasz serwer będzie jednym z elitarnych serwerów w grze Metin2. Nasz serwer będzie wyróżniał się poprzez dodanie jeszcze nigdzie nie spotkanych nowości(mimo iż jest ich teraz mało tuż po starcie będzie wielki update) , które pozwolą na lepsze i ciekawsze spędzenie czasu.

To nieudogodnienie z naszej strony zostanie wynagrodzone poprzez uruchomienie konta Premium. Konto Premium zwiększa exp, drop itemów oraz drop yanga. Dodatkowo nagroda z Wojny Gildii zostanie przeniesiona, więc na życzenie założyciela gildii dodatkowy bonus zostanie uruchomiony.

Ten restart, który ma mieć miejsce, będzie pierwszym i zarazem ostatnim restartem w historii Inorist, gdyż chcemy, aby nasz serwer był kojarzony pozytywnie i słynął z dopracowanej i przyjemnej gry. Popełniliśmy wiele błędów i bardzo Was za nie przepraszamy, ale nie mieliśmy po części nad tym kontroli , po restarcie wszystko będzie inaczej

Z tego oświadczenia powinny zostać wyjęte następujące wnioski, które przychylają się do wykonania restartu (i wiele innych):

Naprawione Bugi, np. Pety, bugowanie exp’a przez graczy, wyrównanie DMG broni.

Udoskonalane expowiska

Zwiększenie trudności pokonania Bossów

Większa satysfakcja z osiągnięć

Większa ilość możliwości z powodu dodania większości rzeczy z zapowiedzi

Więcej konkursów i eventów

Nowe, udoskonalone forum, wprowadzone po restarcie serwera gry.

Nowy launcher

1346255611-U378492.png

Strona główna

www.inorist.eu

http://www.inorist.eu/rejestracja,re,2

Support

http://support.inorist.eu/

Download

http://www.inorist.eu/download,pw,4

official-pes6j-teamspeak3-sever-on-air-again-53c3.png

ts.inorist.eu

1346256095-U378492.png

Typ serwera : Medium

Max lvl:200

Exp: Idealnie dobrany, expi się przyjemnie

Drop:400%

Yang:400%

Punkty statusów:125

Magiczny metal:Dropi z nowych metinów

6/7 bon : NIE

6 th skill : NIE

Info dodatkowe : Zwiększone respy wszystkich metków i mobów + skrócony czas czekania.

1346256746-U378492.png

1346258235-U378492.png

1346258290-U378492.png

handlarze.JPG

1346258503-U378492.png

Biolog z cennymi nagrodami , wszystko odkryjesz w grze . Dodane questy fabularne wypełniające grę.

1346258692-U378492.png

Skille dostajemy na m1 przy odbiorze u instruktorów , aby trenować je do poziomu "P" musimy wydropić 20 ku(lecą ze wszystkich metków oprócz tych w DT) , które jest odpowiednikiem dla każdej klasy. Dlaczego 20 ? Dlatego też że po wbiciu skilla na g dalej potrzemujemy owych ku do trenowania umiejętności. Podsumowując 1 ku = 1 poziom wyżej skilla.

1346259128-U378492.png

Aby przejść do swoich statystyk wystarczy kliknąć przycisk koło przycisku ekwipunku.

cstaty.JPG

System statystyk specjalnie stworzony przez naszą ekipę pokazuje ilość zabić mobów, graczy, metinów oraz bossów.

1346259245-U378492.png

1346259303-U378492.png

1346259393-U378492.png

1346259506-U378492.png

1346259549-U378492.png

1346259595-U378492.png

1346259653-U378492.png

1346259724-U378492.png

ulepszacze.JPG

1346261135-U378492.png

Kryształ Energii podnosi bonusy naszego uzbrojenia od 1 do 10 %(losowo) na 2 godziny.

Możemy go wytworzyć z Odłamków Energii, które można otrzymać z wymiany zwykłej stalki u Alchemika możemy otrzymać od jednego do piętnastu sztuk.

Aby wytworzyć Kryształ Energii potrzebujemy 50 sztuk Odłamków Energii, jednak szansa na jego otrzymanie wynosi 50%.

A oto i wygląd :

energia.JPG

Potrzebne Itemki :

itemse.JPG

1346261360-U378492.png

Swojego pierwszego zwierzaka dostajesz na start, jest ich aż 7. Jego maksymalny poziom to 20, aby zwiększyć jego poziom wystarczy tylko że będziesz expił z nim . Bonusy które nosi zwierzak możesz zwiększać u Hong-Hae za pomocą Zwierzęcego medalu, którego można zdobyć pokonując Bossy.

Gdy twój czas na pieczęci się skończy możesz kupić Przedłużenie Zwierzaka na 20 dni które jest dostępne w naszym ItemShopie.

Wygląd Dokumentu Zwierzaka:

1346261472-U378492.png

oknopeta.JPG

1346262211-U378492.png

System dzięki któremu drugi kapitan może zarządzać podatkami, wojnami z innymi królestwami oraz o pokojach pomiędzy nimi, oczywiście podejmuje on te decyzje wraz z radą miasta, drugi kapitan musi spełniać poniższe wymagania:

-150 Poziom postaci

-Czas online +168 godzin w grze

Gdy już ktoś zostanie Kapitanem dostaje specjalne osiągnięcie oraz Rangę Kapitan.

kapitan.JPG

1346262379-U378492.png

Po całym królestwie są rozmieszczone rośliny które po połączeniu z innymi kwiatami oraz wsypaniu ich do czystego Alkoholu wytworzą eliksir o niezwykłych właściwościach. Alkohol można wydobyć z Bossów. Istnieją także Księgi Alchemii które zwiększą Szansę na pomyślne wytworzenie Eliksiru.

Eliksiry można wytwarzać u Huahn-So, istnieje Ich aż 12 rodzai!

alchemias.JPG

wyteliksiry.JPG

wymagania.JPG

1346262618-U378492.png

System osiągnieć jest urozmaiceniem gry na serwerze Inorist, osiągnięcia można dostać za takie rzeczy jak:

-Zwierzaki

-Levelowanie

-Gildie

-Zabicia

-Inne

ach.JPG

Punkty Osiągnięć które dostajemy możemy wymienić u kapitana na nagrody typu bonusy czasowe, przedmioty itp.

achsklep.JPG

1346262790-U378492.png

Ranga nowy jest nam przydzielana na start.

Lecz nie jest ona widoczna koło nicku, Gdy już osiągniemy 5 poziom postacii

oraz wybierzemy skille u instruktora dostajemy rangę Trenujący.

Kolejne rangi zostaną przydzielone w innym momencie gry. Najwyższą rangę jaką możesz

otrzymać to Kapitan lub Rada miasta wtedy to ty decydujesz o wojnach i pokojach z innymi królestwami.

ranga.JPG

1346262858-U378492.png

metki.JPG

Występowanie Metinów:

~Atlantyda Część 1

Metin Upadłych

Metin Hua-Wha

~Atlantyda Część 2

Metin Upadłych

Metin Hua-Wha

~Lodowy Zamek

Metin Pochlebstwa

Metin Góry

~Pustynny Zamek

Metin Niebios

Metin Tian-Suan

~Terytorium Ożywionych Zombie

Metin Niebios

Metin Tian-Suan

Metin Pochlebstwa

Metin Góry

1346263862-U378492.png

http://patcher.inorist.eu/prezentacja/weryfikacja1.jpg

http://patcher.inorist.eu/prezentacja/weryfikacja2.jpg

Uwaga Uwaga !

Jestem tylko i wyłącznie graczem , ale postaram się odpowiedzieć na wszystkie wasze pytanie ,

temat odnowiłem za zgodą Gamusa

Informacje dotyczące zarówno nowych map : Kopalnia , Lodowa Ziemia , Pustynny Zamek

Jak i wszystkich bossów dodam dzisiaj wieczorem , potrzebne odnowienie grafiki.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mam takie pytanie :

czy ninja nie ma zbugowanych broni na 90+ ?

Czy ich dmg jest większy od pozostałych broni ?

I czy ciężko jest z metalami (ulepszaczami) ?

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

[quote name=Paweł^^' timestamp='1350410597' post='5422794]

Mam pytanko odnośnie Skilli. Czy szansa na wejście skilla o poziom wyżej z KU jest 100% ?

Wydaje mi się że na 99.99 % tak , nie zdarzyło mi się żeby nie weszło "ku"

Opublikowano

No to dziękuje za info.

Siadam, ściąga, gram, bawie się na całego, myślę że warto tutaj zagrać . Że mogę się nie spodziewać dużych ilości 'gimbusów' nie obrażając tu nikogo.

Chce po prostu wejść sobie , odpocząć pograć, poznać fajnych ludzi.

Więc tak w jakim królestwie jest więcej osób? I czy opłaca się ściągać ts'a?;>

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

Grałem Osobiscie wbiłem 44 i mi sie już nie chce dalej grać ;/

czemu?

Kolego trochę ambicji...

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Ja zapraszam was do Zenir czyli czarnego , gram pod nickiem : DarkReaven. Minimalnie więcej chyba w czarnych. Ts3 opłaca się pobierać , ale myślę że dopiero jutro jak więcej graczy pobierze . Naturalnie macie do dyspozycji launcher jak i full client.

Opublikowano

Ja zapraszam was do Zenir czyli czarnego , gram pod nickiem : DarkReaven. Minimalnie więcej chyba w czarnych. Ts3 opłaca się pobierać , ale myślę że dopiero jutro jak więcej graczy pobierze . Naturalnie macie do dyspozycji launcher jak i full client.

2 odrębne krolestwa od starych, czy sa zastapione nazwy i usunięte jedno stare?

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Zastąpione nazwy + usunięte jedno stare . Miasta to dla czarnych ( jinno ) , dla białych ( shinsoo ) jakoś tak te nazwy lecą ^^

Up , żegnam i "dzienkuje"

Opublikowano

@CUT

Nic nie było, nie doczytałem.

Dzięki za info, już się pobierze i ciśniemy.

jak coś to Biali nick : LuckyDice.

Opublikowano

Jeśli nick Zeus nie jest zajęty to będę grał pod tym nickiem, jak na każdym serwie, bądź podobny nick.

Ja, jeśli jest patcher, nigdy nie ściągam klienta ;p Zawsze patcher. 30 minut i klient gotowy z poziomu windowsa

@edit: Zapraszam! Zeus, dawne Shinsoo (biali ;p)

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Haha przedluzenie zwierzaka o 20 dni w item shop zwyłem sobie jak w grze nie jest dostępny to mało tu ludzi będzie grało ale wejde zobacze jak mi sie nie spodoba to wyjde, czyli kto najwiecej daje w is jest najlepszy

Opublikowano

Po prostu leżę , jak piszecie że serwer pod is , a ja mam pytanie jak ma serwer na siebie zarabiać? Musi coś być w is! Przeważnie osoby piszące " rzal serfer pod ies " to ludzie którzy zazdroszczą innym kasy lub też chcą grać niby fair. Serwer nie jest pod is , troszkę chęci !

Opublikowano

niby fajny, ale bliski upadku bez wiekszej ilosci graczy...

gdzie sie skille robi na m+?

Hard work is adversary of adversity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...