Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer w 100% aczkolwiek trzeba zacząć chodzić na bossy, uzbierać ekipe! Zapraszam do gildii BlackLegionS , stworzymy gildie i będziemy razem zbierać ulepszacze, expić itp. a na końcu oczywiście kosić !

BIALI ! ZAPRASZAM

MOJ NICK W GRZE JAK COS - Prorok

sygnaturabyy.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko jedno ch jest? W takim wypadku dropienie KU będzie masakrą, jeżeli nie siedzisz w nocy albo wcześnie rano możesz zapomnieć o szybkim ich wbiciu na P.

Opublikowano

Polecam server wbijać ! ;d

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

nawet do red lasu nie wbiles

w red lesie dropi perly z metkow czasem nawet po 4 a czasem 0 !

W Av1 sa metki z ktorych dropi 100% na KU,olejek niebios potrzebny na kd 5 oraz jakies 40-50% na magiczny metal z metka !

O...widze że jakiś telepata się trafił.

Wbiłem 90 i nie miałem pereł na ulepszanie, stalke ładnie robiło a bijowy to wydałem około 400kk na podbicie i został na +7 więc przestałem grać bo metki już mi się przejadły

W 4-5 godziny zrobilem aure na P, buffka z blogo i pomoca na P, stalke 9, sokola9 parte 9 i boja 9

Z absami gorzej ;P

A ja w 3h zrobiłem wszystki skile na P. Fantazjować też umiem.

Opublikowano

Zapraszam, zapraszam do Gildi i na TS`a Super serwer.

Pozdro Derias MISTRZ! PoczujeK gnój

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

mental 30 lvl

2 godzinyi jakies 30 minut zajelo mi wbicie all skilli na P, silnego G.

jeden metek w dolinie orkow (met cienia) schodzil w 16s. Czasem mniej zalezy od krytow.

Specjalnie liczylem to gdy tworzylem mentala dla kubuska i prodigy ;P

Opublikowano

Mam problem otóż pobrałem elegancko całego Klienta potem wbijam najnowszy Launcher (patcher) Odpalam gre, Patchuje się, daje START i Error: Nie ma jakiegoś tam pliku. Co moge poradzić na to ?

Odpalam drugi raz patcher, jest sprawdzanie plików dochodzi prawie do samego końca i staje...

Opublikowano

Mam problem otóż pobrałem elegancko całego Klienta potem wbijam najnowszy Launcher (patcher) Odpalam gre, Patchuje się, daje START i Error: Nie ma jakiegoś tam pliku. Co moge poradzić na to ?

Odpalam drugi raz patcher, jest sprawdzanie plików dochodzi prawie do samego końca i staje...

Jesli pisze, ze niema jakigos tam pliku to czuje, ze to nowy patcher.

http://www.inorist.eu/download,pw,4 , pobierz stad launchera i wklej do klienta inorist.eu

Opublikowano

IS nie przesadzony raty ok 2 królestwa to wielki+

BTW : luncher przerowbiony od lagzena(webzen)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Cóż, nie rozumiem toku myślenia graczy, gdy jest serwer bez bugów jest naprawdę dobry, stabilny, to nikogo nie ma, gdy wychodzi jakieś easy ścierwo które pada co 3 minuty to wszyscy grają, zapraszam na Inorist.eu, rejestrujcie się i grajcie !! Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...