Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idziesz spokojnie wchodzi w grzyba i w tym małym chomiku zapala się pierdolnik że musi Cie zabić. Przez to że jest szybki zapierdala do Ciebie. Dobra mówisz że uciekniesz lajt a tu frozen mallet bum bum perma slow teemo ma killa.

Z samym postem się nie zgodzę, ale można się pośmiać z autora.

Pod offtanka niema inicjacji, żadnych cc, nie może bronić swojego carry lub przykleić się do przeciwnego.

Teemo jest słaby na każdą pozycję:

- pod ad carry niema żadnych skilli, mały zasięg,

- pod offtanka niema inicjacji, żadnych cc, sustainu nie może bronić swojego carry lub przykleić się do przeciwnego.

- pod ap niema ani aoe dmg, ani bursta, brak cc,

- pod supporta brak cc, aury, po prostu nie działa

- w jungli jest wolny i ma słabe ganki, na dodatek łatwo go counterjunglować

Co robi prawdziwy Teemo? Smyra przeciwników w early. Może być darmowym wardem + stawiać mini wardy. I to wszystko. A jak już ktoś podbiegnie do niego to Teemo ma problem.

I dlatego teemo support wedułg mnie jest najlepszym wyborem.

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1350243090' post='5412792]

teemo fajny jest pod ad carry moim zdaniem wyszłem nim z elo hell na 1160 ale to zalezy czy ktos lubi takie papierowe czempy czy moze grube jak voliber

Jeśli "wyszłeś" to powodzenia w dlaszej grze. :D

Opublikowano

@Up Który ty masz lvl? Jeśli uważasz, że teemo nadaje się na support.

A TY KURWA JAKI MASZ LEVEL?

Przy IP widać też że dodało Ci expa więc najpierw spójrz na siebie potem mów że ktoś nie ma 30

Nawet sie nie wykręcaj że to twoje smurf konto , jeśli nawet to poprosze screeny z twojego "Pro elo 2000 elo 30lvl konta" ss z match history teemo .

Tyle w temacie

Z ludźmi którzy nie mają 30 min. 450 normali i 100 rankedów dyskusja kończy sie szybciej niż zaczyna , pozdro

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Teemo najfajniej wkurzać :D Grzybkujesz całe wyjście z bazy i gdy ktoś będzie wychodzić na dzień dobry dostanie 5 grzybków na klatę :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Teemo najfajniej wkurzać :D Grzybkujesz całe wyjście z bazy i gdy ktoś będzie wychodzić na dzień dobry dostanie 5 grzybków na klatę :D

I jak ktoś będzie wchodzić zobaczy grzyby oraclem , przejebiecie TF i będzie GG* - poprawiona wersja

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

nie jest jakis OP

jest dobrą postacią , przy dobrym buildzie nie jest papierem ale jakoś sporo nie hita

jest zbalansowaną postacią , ale bardzo prostą , można go robić na wiele sposobów

­

Opublikowano

@Diaz7321 śmieszny jesteś czy ja kurwa komuś gadałem, że mam 30lvl noobku sklej wary i siedź cicho hejtuj dalej z tym 300 elo.

Gość, który niema 30 lvla wypowiada się w temacie jako specjalista, na dodatek wyzywa innych od "300 elo". I do tego wrzuca match history. Ja 29 lvlu to mogę carrować AP Riven.

Jeśli uważacie, że dobry Teemo dobrze grzybkuje i nie da się ich skontrować oraclem to ciężko się z tym zgodzić. Ale nawet jeśli macie rację (a nie macie), JEŚLI NIKT NIE NISZCZY GRZYBÓW i inni w nie wbiegają to CO TO DAJE? Zeslowujesz przeciwnika, który będzie chciał się przejść rzeką? A teamfighty? A inicjacja? A wytrzymałość? A dps? A burst? A cc?

Teemo to trash.

Jedynie można nim grać 4fun. I do tej roli sprawdza się naprawdę świetnie. Ale jeśli chodzi o poważne, topowe picki to jest głęboko na dole.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
Teemo to trash.

Jedynie można nim grać 4fun. I do tej roli sprawdza się naprawdę świetnie. Ale jeśli chodzi o poważne, topowe picki to jest głęboko na dole.

Taa, tak samo trashem można nazwać Evelynn pod ap na mida... Tylko że taki trash czasem może wycarrować gry ;)

Opublikowano

Taa, tak samo trashem można nazwać Evelynn pod ap na mida... Tylko że taki trash czasem może wycarrować gry ;)

Bo grali nią na mistrzostwach? Jeśli opierasz swoje teorie na czyjejś grze to nie mamy o czym dyskutować.

Nie, Evelynn nie może wycarrować gry na żadnej pozycji.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ludzie , teemo jest bardzo słaby...Mniej więcej każdy na solo topa go jedzie... no jedynie on jest dobrą contrą na Pantheona,nic więcej

Widze ,że nic nie wiecie o tej grze. Wbijcie przynajmniej 1600+ elo i wtedy sie wypowiadajcie

Teemo jest bardzo słaby , można grać nim jedynie dla zabawy.

Do niczego sie nie nadaje, Jeżeli chcecie to moge zagrać z wami 1v1 Ktoś z was teemem a ja nawet soraką was rozdaje...

nieno bez przesady soraką nie , ale każdą postacią która sie nadaje na solo top / mid / adc / jungler :)

Opublikowano

Gość, który niema 30 lvla wypowiada się w temacie jako specjalista, na dodatek wyzywa innych od "300 elo". I do tego wrzuca match history. Ja 29 lvlu to mogę carrować AP Riven.

Jeśli uważacie, że dobry Teemo dobrze grzybkuje i nie da się ich skontrować oraclem to ciężko się z tym zgodzić. Ale nawet jeśli macie rację (a nie macie), JEŚLI NIKT NIE NISZCZY GRZYBÓW i inni w nie wbiegają to CO TO DAJE? Zeslowujesz przeciwnika, który będzie chciał się przejść rzeką? A teamfighty? A inicjacja? A wytrzymałość? A dps? A burst? A cc?

Teemo to trash.

Nie mam 30lvl ale dużo wiem o tej grze więc wolno mi się wypowiedzieć a ss wstawiłem, ponieważ chciałem wam pokazać, że teemo to tez dobra postać nie zależnie od pozycji.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Nie mam 30lvl ale dużo wiem o tej grze więc wolno mi się wypowiedzieć a ss wstawiłem, ponieważ chciałem wam pokazać, że teemo to tez dobra postać nie zależnie od pozycji.

Sam masz kurwa 300 elo... gram w to chujowstwo od wprowadzenia run , wiesz kiedy to było? Uświadamiam Ci że runy nie były od początku gry . Było to zanim ktokolwiek z twoich znajomych kurwa wiedział co to LoL

(Nie to nie jest zdanie na temat jakim to jestem PROOOOOOO.... chce ci udowodnić że do 30lvl to dopiero nauka grania... od 30 zaczyna sie poważna gra)

To nie jest żadna obraza tylko opinia :

Bez 30 lvl chuja wiesz o tej grze.... jak nie było darmowego przeniesienia na Nordic(bo mnie juz wkurwialy lagi na NA) to stworzyłem konto na nordicu i na tych 15 lvl carry'owałem gre ap jaxem i ad soną...

Założę się że na ŻADNEJ z twoich normalowych gier jungler nie kupił oracla , a rzadkością było oracle na supporcie...

Teemo to jest beznadziejna postać pod TF'y ludzie! Gram nim ale tylko normale i tylko dla zabawy... latam jak pojebany z grzybami i blindem i jak nie nafeeduje sie na warzywach to teemo totalnie useless .....

Powtórze swoja słowa :

Zanim cokolwiek zrobisz w TF (szczególnie postawisz grzyba) to dostaniesz taki burst na ryj że nie zdążysz kliknąć R

(jeżeli dostane od ciebie hejta za tą wypowiedź w stylu :JESTEŚ CHUJEM WPIERDALAJ 300 ELO , to znaczy że nie umiesz przyjąć krytyki)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Sam masz kurwa 300 elo... gram w to chujowstwo od wprowadzenia run , wiesz kiedy to było? Uświadamiam Ci że runy nie były od początku gry . Było to zanim ktokolwiek z twoich znajomych kurwa wiedział co to LoL

(Nie to nie jest zdanie na temat jakim to jestem PROOOOOOO.... chce ci udowodnić że do 30lvl to dopiero nauka grania... od 30 zaczyna sie poważna gra)

To nie jest żadna obraza tylko opinia :

Bez 30 lvl chuja wiesz o tej grze.... jak nie było darmowego przeniesienia na Nordic(bo mnie juz wkurwialy lagi na NA) to stworzyłem konto na nordicu i na tych 15 lvl carry'owałem gre ap jaxem i ad soną...

Założę się że na ŻADNEJ z twoich normalowych gier jungler nie kupił oracla , a rzadkością było oracle na supporcie...

Teemo to jest beznadziejna postać pod TF'y ludzie! Gram nim ale tylko normale i tylko dla zabawy... latam jak pojebany z grzybami i blindem i jak nie nafeeduje sie na warzywach to teemo totalnie useless .....

Powtórze swoja słowa :

Zanim cokolwiek zrobisz w TF (szczególnie postawisz grzyba) to dostaniesz taki burst na ryj że nie zdążysz kliknąć R

(jeżeli dostane od ciebie hejta za tą wypowiedź w stylu :JESTEŚ CHUJEM WPIERDALAJ 300 ELO , to znaczy że nie umiesz przyjąć krytyki)

Ja hejtem? Proszę Cię Ja ci tylko mówię, że teemo jest dobry na low lvl i ogarnij trochę słowa kultura jest wymagana.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Ja hejtem? Proszę Cię Ja ci tylko mówię, że teemo jest dobry na low lvl i ogarnij trochę słowa kultura jest wymagana.

Kultura? kto mówił że mam skleić wary że jestem noobem i mam siedzieć na moim 300 elo?

Widzę że sporo myślałeś nad jednym zdaniem w którym widzę że nareszcie dotarło do ciebie coś....

I teraz sie nie wykręcaj że mówiłeś o Teemo na LOW LVL bo trzeba było to powiedzieć strone postów wcześniej

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

@Up Ja mówiłem o tym, bo nie mówiłem, że mam 30lvl tylko poniżej 20 tzn. że muszę mieć low lvl.

Powtórzę to samo , trzeba było napisać wyraźnie w którymś zdaniu o teemo na LOW LVL strone postów dalej , uniknął byś 1 strony hejtu od innych.

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Teemo to papierek, dmg nie jest jakoś wywalony w kosmos, ale jest dobry i jak robi się go pod ap i speed attack, to 1vs1 przeciw ad jest, dość trudny do ubicia. Jeśli przychodzi mu walka z tankiem to nie ma szans, ewentualnie może uciekać stawiać grzyby przed siebie i slowować.

W skrócie :

Teemo jest dobry tylko na ad (bo jego q chyba nie blokuje ataków magicznych)

Jest papierkiem, łatwo go zabić

Zabić tanka prawie nie ma szans

Wali się nim dobre ks'y :)

Sądzę że jest on dobrą postacią do pomocy na początku - ktoś podchodzi walczyć on użyje q lub straszy przeciwnika swoim e (trutką)

Taka jest moja opinia.

Opublikowano

Jak się nakładzie grzybkow w strategicznych miejscach to jest bajka. ktoś pomyka,ma 700 HP, wdepnie w grzyba i po nim. jednakze jak grałem to.warwick mnie jechał jak chciał. i to prawda, bardzo łatwo ukraść killa

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@Up pozycjonowanie grzybów też jest ważne,masz racje,ale idąc teemo na tope nie opierasz się na tym w 100%.

Zaoszczędzasz te dajmy 400 golda,ale to ci daje również możliwość upieczenia 2 pieczeni na 1 ogniu.

Teemo który już ma phage może dosłownie się bawić z przeciwnikiem.

Po prostu jest imba i tyle.

Da plays :> zqrkgj10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...