Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teemo ad carry gg.

Ostatnio sprawdziłem, jeszcze ani jednego rankeda tym królikiem (tak skin) nie przegrałem.

Early blind, truta, potem shroomy gg.

Teemo na ad carry - powiedział moderator Lol'a...

Polecam wbić 20 lvl+

Lol.

Teemo ssie na każdej pozycji i niestety musicie się z tym pogodzić. Jedynie w early kontruje kilka postaci na topie, chociaż i tak Teemo pod bruisera nie działa w żaden sposób w late. Na ad carry jest kupą, przegrywa prawie każdego mida.

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teemo ad carry gg.

Ostatnio sprawdziłem, jeszcze ani jednego rankeda tym królikiem (tak skin) nie przegrałem.

Early blind, truta, potem shroomy gg.

Jezusie! Kto dał mu moda? no kto...

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Wszystko z dashem go zniszczy... blind nie trwa tak dlugo i jeden skill ktory mozemy uzyc drugi czynny pff ;d reszta to do pro MOVE son grzybki do plucia i spierdalania .

Gp go je :C

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Teemo op? Kontruje jedynie postacie melee, więc jaki z niego op'ek? Wystarczy coś z sustainem / nie opierające się na AA / long harrasem i tyle.

Opublikowano

Według mnie, teemo jest silny, no ale nie przesadzajmy.

a) Niektórzy nie potrafią nim grać, nie wiedzą co budować.

B) Łatwo można go scountrować.

c) Dobry na bruiserów, gorszy na AD ranged ;]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wow, stary. Nie szalej tak na tym 800 ELO.

O boże, tylko nie to! 5%? Prawda w oczy kole.

//Cieszę się, że nie wiesz ile mam elo randomku :>

Opublikowano

qq, macie coś jeszcze do powiedzenia?

27p34f.jpg

Podrzuć nicka ; ) Taki win streak nie znaczy kompletnie nic.

I odpowiedz mi tutaj jak Teemo działa na ad carry w late. Jak jego skille dobrze działają, jaki ma ogromny zasięg, jak świetnie może się pozycjonować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Grzybków latwo się pozbyc wystarczy jeden magiczny eliksir xD

Tylko że Teemo na elo powyżej 900 postawi grzybki na samym początku krzaków z obu stron czyli jak wejdziesz to i tak cie grzybek jebnie :F

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Teemo pozdrawiają off tanki z dashem. Irelia, Lee, Wukong, Yorick, Jayce i Teemo ma gg.

Irelia jest świetna na Teemo. Poczekać aż rzuci na nas blinda, zdashować z Q, odpalić W, zeslowołać z E i Teemo zostaje burstowany na 5 auto attacków + ignite.

Opublikowano

@Matyeo

Wystarczy, że podstawi pod siebie gryza + blind. Jayce może być bo ma ranged style.

@top

Zwyczajny pupilek riotu. Co tu dużo mówić

<>

Opublikowano

Kurwa nie wkurzajcie mnie, bo ja gram Teemo Pod AP i jak wbije na topa to każdy już tam nie podejdzie, bo taki rozpierdol robię. Tylko trzeba znać bulid dobry jeszcze do niego a z trutki to im po 200 zaciągam a z grzybkiem to już szkoda mówić.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

teemo nie jest łatwy ze względu na papierowość , jednak gra nim polega na męczeniu przeciwnika z dystansu , zrobienie fortecy z grzybków dokoła line i swobodnie killanie przeciwników na line , w teori łatwo brzmi gorzej w praktyce , polecam standardowy build pod ap / attack speed lub na top pod off tanka

NJxbd4x.png

Opublikowano

teemo nie jest łatwy ze względu na papierowość , jednak gra nim polega na męczeniu przeciwnika z dystansu , zrobienie fortecy z grzybków dokoła line i swobodnie killanie przeciwników na line , w teori łatwo brzmi gorzej w praktyce , polecam standardowy build pod ap / attack speed lub na top pod off tanka

Pod offtanka niema inicjacji, żadnych cc, nie może bronić swojego carry lub przykleić się do przeciwnego.

Teemo jest słaby na każdą pozycję:

- pod ad carry niema żadnych skilli, mały zasięg,

- pod offtanka niema inicjacji, żadnych cc, sustainu nie może bronić swojego carry lub przykleić się do przeciwnego.

- pod ap niema ani aoe dmg, ani bursta, brak cc,

- pod supporta brak cc, aury, po prostu nie działa

- w jungli jest wolny i ma słabe ganki, na dodatek łatwo go counterjunglować

Co robi prawdziwy Teemo? Smyra przeciwników w early. Może być darmowym wardem + stawiać mini wardy. I to wszystko. A jak już ktoś podbiegnie do niego to Teemo ma problem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ty chyba nigdy teemo nie widziałeś.

Imo, ma AOE, bo grzybki.

Ma CC - Slow przez grzybki ;]

Ma mały zasięg, ale zanim ad bruiser podejdzie - on go zmiażdży - dosłownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...