Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teemo jest dobry tylko pod ap, zadaje bardzo dobre dmg + op grzybki, jedyny minus to brak aoe, moze skupic sie tylko na 1 celu na raz.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm. Teemo u przeciwników robi, że przeciwnik traci 400 golda,kupując oracle, a zazwyczaj robi to support, który i tak zachwile padnie, aby obronić AD Carry.

I tak jak teemo stawi grzybki w krzakach, to nawet z oraclem, zanim wejdziemy do krzaków, min. 1 grzybek od zaawansowanego teemo się trafi, a potem po 1 sec, dopiero widać, a mało zaawansowany, będzie myślał, że pole sapera nie ma min, i da się "wykorzystać"

Opublikowano

Ty chyba nigdy teemo nie widziałeś.

Imo, ma AOE, bo grzybki.

Ma CC - Slow przez grzybki ;]

Ma mały zasięg, ale zanim ad bruiser podejdzie - on go zmiażdży - dosłownie.

No rzeczywiście .... zanim w TF zdążysz odpalić grzybka to dostaniesz taki burst na ryj i padniesz :X

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

E tam teemo dobry, ale dostanie takiego Ganplanka na topa i śpi. Co z tego, że teemo mu rzuci blinda, Gp da mu z Q i zada o 2razy wiecej dmg, niż teemo z Q. Porównajcie gp vs teemo, teemo będzie siadać.

Teemo jest dobry, ale jeśli nie zdobędzie killi na początku to jest gównem, bo albo będzie szedł w atak - papier, a jak w survie to zdążycie uciec.

Opublikowano

Hm. Teemo u przeciwników robi, że przeciwnik traci 400 golda,kupując oracle, a zazwyczaj robi to support, który i tak zachwile padnie, aby obronić AD Carry.

I tak jak teemo stawi grzybki w krzakach, to nawet z oraclem, zanim wejdziemy do krzaków, min. 1 grzybek od zaawansowanego teemo się trafi, a potem po 1 sec, dopiero widać, a mało zaawansowany, będzie myślał, że pole sapera nie ma min, i da się "wykorzystać"

Przecież Oracle to i tak core na junglerze czy supporcie...

Ty chyba nigdy teemo nie widziałeś.

Imo, ma AOE, bo grzybki.

Ma CC - Slow przez grzybki ;]

Ma mały zasięg, ale zanim ad bruiser podejdzie - on go zmiażdży - dosłownie.

Slow, który działa nie wtedy, kiedy trzeba. Bo co po skillu, który slowuje przeciwników biegających między liniami. Chyba, że stawiasz grzybki podczas tf'ów...

Zanim ad bruiser podejdzie to go teemo zmiażdży? :D hahahahaha. 90% bruiserów nie straci 1/4 hp w walce z Teemo. Taka Irelia na przykład.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

pokazcie mi prosze swoją match history, tak bardzo chce zobaczyc jak miazdzycie teemo!!

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Od czasu gdy wyszedl Jayce smieje sie do teemo na topie :O A co do oracla "tylko" na supporcie to nie wiem na jakim elo gracie (bez obrazy, bo pewno hejt zaraz na mnie poleci), jungler po 2, 3 itemach startowych rushuje oracla by ganki mialy sens.

Opublikowano

Idziesz spokojnie wchodzi w grzyba i w tym małym chomiku zapala się pierdolnik że musi Cie zabić. Przez to że jest szybki zapierdala do Ciebie. Dobra mówisz że uciekniesz lajt a tu frozen mallet bum bum perma slow teemo ma killa.

Opublikowano

Idziesz spokojnie wchodzi w grzyba i w tym małym chomiku zapala się pierdolnik że musi Cie zabić. Przez to że jest szybki zapierdala do Ciebie. Dobra mówisz że uciekniesz lajt a tu frozen mallet bum bum perma slow teemo ma killa.

Potwierdziam jeśli przeciwnik ma mało Hp to zajebiesz trującej strzały i samo mu zasysa po 200.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

qq, macie coś jeszcze do powiedzenia?

27p34f.jpg

A elo ile? 1000? 800? Ciekawe co blind zrobi Ezrealowi albo Graves'owi, którzy wpierdolą Ci burst na ryj, a Ty możesz co najwyżej na W spieprzać. Teemo top już się praktycznie nie pickuje, każdy z gap closer go rozwala. A na midzie stał się popularny, bo rainman smurfuje takim gównem, jedyne dobra pozycja dla teemo to jungle. :)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

I chuj, wyśmiejcie mnie, mimo, że nawet nie mam 30lvl, ale ja robię Teemo, pod AD carry. Nie jest to mądre, ale skuteczne.

Grzybki w ad teemo są tylko po to by dać slowa, i potem z dużym ad jebiesz go tak, że się pozbierać nie może, a wiadomo jest jeszcze trutka która wysysa hp.

Na midzie grałem z teemo ap, mieliśmy 9 lvl razem, on robił się pod ap ja ad, w którejś minucie z tymi lvl bez grzybków, zaczeliśmy się napierdalać, miałem troszkę hp mniej niż 100% i udało mi się go zabić i on zabił mnie.

Szanse były w chuj wyrównane.

Więc jak jesteście tacy prooooooo maniacy LoL'a, sprawdźcie sobie teemo pod ad.

Pozdrawiam hackerX ;*

1365881062-U68160.png

Opublikowano

I chuj, wyśmiejcie mnie, mimo, że nawet nie mam 30lvl, ale ja robię Teemo, pod AD carry. Nie jest to mądre, ale skuteczne.

Grzybki w ad teemo są tylko po to by dać slowa, i potem z dużym ad jebiesz go tak, że się pozbierać nie może, a wiadomo jest jeszcze trutka która wysysa hp.

Na midzie grałem z teemo ap, mieliśmy 9 lvl razem, on robił się pod ap ja ad, w którejś minucie z tymi lvl bez grzybków, zaczeliśmy się napierdalać, miałem troszkę hp mniej niż 100% i udało mi się go zabić i on zabił mnie.

Szanse były w chuj wyrównane.

Więc jak jesteście tacy prooooooo maniacy LoL'a, sprawdźcie sobie teemo pod ad.

Pozdrawiam hackerX ;*

Nie masz 30 lvl'a. Dyskusja z Tobą skończyła się, zanim się zaczęła.

Potwierdziam jeśli przeciwnik ma mało Hp to zajebiesz trującej strzały i samo mu zasysa po 200.

Jeśli przeciwnik ma mało hp i się nie wraca to każda postać go zabije -.-

Z trutki na "e" trudno wycisnąć 200 dmg. Chyba że robisz full ap.

Bóg to twoje sumienie

Arcymistrz
Opublikowano

Poczytajcie sami sobie. Jeździcie po Teemo, bo albo nie potraficie nim grać, albo graliście im 20 gier, z których przegraliście 3/5, i dlatego. Tak naprawdę dobry teemo, zjechałby was, każdego, a i tak byście nic nie powiedzieli, bo nic nie potraficie. Co dam wam oracle? Jak stawiacie grzyby jak ****** na środku krzaków, a nie po rogach to gratulejszyns. Po 1. grzyby Teemem stawia się po rogach, jak masz oracle to jak będziesz chciał sprawdzić to i tak dostaniesz w twarzyczkę :). Waszym tokiem myślenia, powiedzieli byście, że Vision Ward, spoko, powiedz supportowi nie kupi 6 x 5 oracle wardów i niech wszędzie postawia, a nie! przecież i tak dostanie, Vision ward się skończy, support nie będzie miał kasy, i przegracie TF. Teemo jest kontrą na WIĘKSZOSĆ (bo znawcy, już by pisali, że na każdego napisałem) solo toperów. Nie ma bursta spx, ale czy każdy AP ma ? :), no właśnie więc co wy pleciecie. Następne jest to, że Teemo, jest nie do zgankowania, na top / bot / mid, grzyby nie mają dużego CD, i tak może osrać to grzybami, że nawet nie przejdziecie, a jak będziecie chcieli zbić, to idzie wyczuć, że gotuje się gank. Jak się potrafi nim grać, to wygrasz każdą linie, a jak jest się nerdem, który nie potrafi grać Teemem, bo jest zbyt niedoświadczony, aby wiedzieć jak nim grać, to pozdrawiam, bo nawet hackerX, pokazał klasę, a nie jak pan eMode, który jeździ po wszystkim, bo nie dostał szansy, nie ma 30, a lepiej wypowiada się od was. czyli od graczy z nordica, pokazując typowy polaczkowy styl.

Opublikowano

Teemo jest dobry. Nie piszcie, że jest zły. Jest tak jak Why napisał, że graliście tą postacią tylko kilka gier.

Ja dzisiaj na 7 gier rozegranych Teemo, wygrałem 6, tylko raz przegrałem, bo miałem afk w drużynie i wszyscy feedowali wroga.

beztytuu2aa.png

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

EXP + IP, czyli nawet nie masz 30 lvl'a, wypowiedz się jak zagrasz tym swoim teemo ze 100 rankedów, hue.

@2xdown

Nawet nie chce mi się odpowiadać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Teemo jest dobry na 1100-1200 elo bo nie wiedzą jak go kontrować. Powiem wam że warto kupić pinka jak już będzie miał 6 i postawić w rzece.

<>

Opublikowano

@up

EXP + IP, czyli nawet nie masz 30 lvl'a, wypowiedz się jak zagrasz tym swoim teemo ze 100 rankedów, hue.

Trzeba mieć 30 lvl żeby wypowiadać się na temat jakiejś postaci?

Grałem już rankeda Teemem na innym koncie i miałem podobne staty co na screenie wyżej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pickujesz Vlada teemo przed 20 minutą leavnie . Nie da się wygrać teemo na vlada tak samo na yoricka . Teemo to średnia postać jak dla mnie za łatwo go zniszczyć na topie nie powinni go nerfić .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Postać taka sobie ale na low elo niszczy (wiem bo obecnie obcuje na low elo na 1 z kont) na topie za ciula żaden bruiser nie podejdzie prawda jest taka że jak wleci jakiś Vlad na topa (co na takim elo jest rzadkością) to dopiero ma sie jakiś problem pozatym grzybki chronią od ganków W+Lodowy ciężko mu uciec z "pod ostrzału".

W late only grzybki.

Średnia postać nie powinna dostać nerfa ale jest dośc wkurwiająca

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Teemo to trash... Nawet dobry bruiser go pociśnie więc nie mamy o czym mówić, a pod ap to już w ogóle. Jedyne do czego się nadaje to wnerwianie przeciwnika na topie, a w teamfightach jest useless :) Co najwyżej wrzuci w środek tfa jednego do dwóch grzybków i zrobi te swoje 500dmg. Cóż panowie nie ma się co oszukiwać jest dużo więcej bardziej viable picków od waszego karła.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...