Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=== Kwadratowe Szaleństwo == :] ZAPRASZAMY ! [Dedyk]

DeQ1997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to tak:

- cała mapa jest zabezpieczona od kopania

- zero budowli na spawnie (nie uznaje tych 3 klocków za spawnem)

- nie działają podstawowe komendy typu spawn sethome (po co wam plugin na permission nie?)

- za pewne (nie chce mi się sprawdzać) działa wam bug na wchodzenie na cudze konta

serwer totalna żenada, nigdy na gorszym nie grałem, złożyło się kilka neo łebków z małej miejscowości po 7 złoty na najtańszy serwer 10 slotowy, jakiś mądry kolega (fachowiec) wgrał wam profesjonalne zabezpieczenie na mapke i się cieszycie, a żeby ktoś nie powiedział to te początkowe itemki na start daje plugin który często jest wgrywany od razu z bukkitem.

szkoda czasu - chcieli się wybić z gównem na kwadratowej masakrze. I tak byście z tego kaski nie mieli, bo przy rejestracji kont na usługach premium sms najczęściej trzeba podać dokładne dane osobowe typu pesel, a przecież mamusia nie pozwoli bo tysiąc milionów kredytu na ciebie naciągną. tak samo z kontem bankowym nagle nikt nie będzie miał w domu konta, a jak ktoś się przyzna że ma to powie że hakjery zrabują. kto to widział upubliczniać numer konta -,-

dobrze wam radzę dzieci jak lecicie na łatwiznę to szkoda kasy na to wydawać lepiej kupcie sobie po paczce laysów i pepsi (przecież buracy piją colę) i idźcie na meląż... melałż... melaurz... (jak sie to pisze?) i spuście wp***dol pomysłodawcy projektu.

xxx

Opublikowano

Nick :zasuke

Doświadczenie w Minecrafcie :okolo 3 lata

Czy zamierzasz nagrywać let's playe ? : watpie

Opublikowano

Nick : iDoxik

Doświadczenie w Minecrafcie :około 2 lat

Czy zamierzasz nagrywać let's playe ? : Oczywiście, nagrywam już na yt minecraft i inne gry : >

mca.png
Opublikowano

Nick :_Krzysiu_

Doświadczenie w Minecrafcie :Myślę ,że moje doświadczenie z minecraftem jest spore...

Czy zamierzasz nagrywać let's playe ? : Możliwe.

Opublikowano

Nick: Errorforlife

Doświadczenie w minecrafcie: 2 lata

Czy zamierzasz nagrywać let's play?: Raczej nie ale zobaczymy

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Dodani.

to tak:

- nie działają podstawowe komendy typu spawn sethome (po co wam plugin na permission nie?)

- za pewne (nie chce mi się sprawdzać) działa wam bug na wchodzenie na cudze konta

serwer totalna żenada, nigdy na gorszym nie grałem, złożyło się kilka neo łebków z małej miejscowości po 7 złoty na najtańszy serwer 10 slotowy, jakiś mądry kolega (fachowiec) wgrał wam profesjonalne zabezpieczenie na mapke i się cieszycie, a żeby ktoś nie powiedział to te początkowe itemki na start daje plugin który często jest wgrywany od razu z bukkitem.

szkoda czasu - chcieli się wybić z gównem na kwadratowej masakrze. I tak byście z tego kaski nie mieli, bo przy rejestracji kont na usługach premium sms najczęściej trzeba podać dokładne dane osobowe typu pesel, a przecież mamusia nie pozwoli bo tysiąc milionów kredytu na ciebie naciągną. tak samo z kontem bankowym nagle nikt nie będzie miał w domu konta, a jak ktoś się przyzna że ma to powie że hakjery zrabują. kto to widział upubliczniać numer konta -,-

dobrze wam radzę dzieci jak lecicie na łatwiznę to szkoda kasy na to wydawać lepiej kupcie sobie po paczce laysów i pepsi (przecież buracy piją colę) i idźcie na meląż... melałż... melaurz... (jak sie to pisze?) i spuście wp***dol pomysłodawcy projektu.

Bład pluginu był. A sethome nie jest dla rangi Gracz.

to tak:

A poczatkowe itemki sa celowo.
Opublikowano

Nick : Vefric

Doświadczenie w Minecrafcie : gram około rok

Czy zamierzasz nagrywać let's playe ? : nie.

Opublikowano

heh błąd pluginu? Takie coś nie istnieje. po prostu ktoś wszedł na admina najprostszym sposobem z możliwych i zabezpieczył odpowiednią komendą world guarda cały świat. mi też tak kiedyś zrobili jak byłem w tych sprawach zielony, czyli przez pierwsze pół dnia odkąd miałem serwa :>

xxx

Opublikowano

heh błąd pluginu? Takie coś nie istnieje. po prostu ktoś wszedł na admina najprostszym sposobem z możliwych i zabezpieczył odpowiednią komendą world guarda cały świat. mi też tak kiedyś zrobili jak byłem w tych sprawach zielony, czyli przez pierwsze pół dnia odkąd miałem serwa :>

Jest. Widac jak sie znasz na tym. Przeczytalas jeden poradnik i wiesz ze umiesz wszystko. Na pewno masz 0 doswiadczenia. I umiesz tylko krytykowac. Teraz wszystko juz dziala.
Opublikowano

Napisałeś że mnie dodałeś na White-Liste ale jak wchodze na serwa to wyskakuje że nie jestem na White-Listcie mój nick to:PLcrazy

Opublikowano

Napisałeś że mnie dodałeś na White-Liste ale jak wchodze na serwa to wyskakuje że nie jestem na White-Listcie mój nick to:PLcrazy

juz.

Nick : konradowski8dodany

Doświadczenie w Minecrafcie : Duże

Czy zamierzasz nagrywać let's playe ? : Gdybym miał lepszego kompa to tak .

Opublikowano

Jest. Widac jak sie znasz na tym. Przeczytalas jeden poradnik i wiesz ze umiesz wszystko. Na pewno masz 0 doswiadczenia. I umiesz tylko krytykowac. Teraz wszystko juz dziala.

HAH odezwal sie specjalista z prawdziwego zdarzenia. przeciez od razu widac ze nic tam nie ogarniasz. jak przyjde wieczorem do domu to ci rozwale mapke i tyle z tego bedzie, chociaz nie widze w tym glebszego sensu bo i tak tam nic nie ma :>

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...