Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot v3.1

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podrzucam Wam hack'a od Dark Team dzięki, któremu będziemy zdobywać forsę na pościgach w singlu.

slenfbotv15.png

downloadvl.png

http://pl.rghost.net/47227941

skanc.png

http://online1.drweb.com/cache/?i=dc54dba47d1160dcc5244d09681980c2
https://www.virustotal.com/pl/url/75a53868bcd8d94c5a4878a596c547ea3f8b6f8b3b7ff1c9efad619d66988b04/analysis/1370767929/

jakuywa.png
1. Wypakuj.
2. W trakcie gry uruchom hack.
3. Ustaw w grafice rozdzielczość 800x600 w trybie okienkowym.
4. Teleportuj się w miejsce pościgu.

Ikona musi wyglądać tak:
ikonapocigu.png

5. Ustaw Delay >= 100 (większe lub równe 100)
6. Kliknij "Start".

funkcje.png
pomija Anti-Cheat
szybkie odliczanie - 2,5 s. (do ucieczki)
ignoruje policje
piąty poziom poszukiwania
F9 - wyłącza hack

Delay (opóźnienie) - każda 100 odpowiada 1 s.

zalety.png
zdobywa doświadczenie
zdobywa gotówkę - 1500 IGC bez mnożnika
jest szybki - ok 13s. na jeden cykl
jest wydajny - 1h = 400 tyś

faqrn.png
1. Działa zminimalizowany?
- Tak, działa.

2. Można dostać bana?
- Zakładając, że nie sprawdzają w statystykach pościgów dla pojedynczego gracza (oficjalnie takie nie istnieją), to nie, nie można.

3. Losuje karty?
- Nie, do tego potrzeba uciec po więcej niż 90s, a to nie jest opłacalne.

4. Co muszę zrobić by dostać forsę?
- Nic, jest naliczana "na żywo".

5. Jak ustawić by było najlepiej?
- Minimalna wartość opóźnienia to 100, a czym mniejsza tym lepsza.

6. Gdzie umieścić okienko z grą?
- Okienko może być gdziekolwiek, byle by całe było na pulpicie. Bot dostosowuje się do jego położenia.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot działa, co prawda nie nabija jakiejś masakrycznie dużej ilości IGC (ok. 21k/5min), ale działa. A działa na takiej zasadzie, że wchodzi w pościg, robi max. poziom poszukiwań i wychodzi.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Napewno kart nie losuje?? bo mi na częściach najbardziej zależy

nie losuje kart bo za krótki czas w poscigu. Co najmniej 1 min musisz pojezdzic dopiero wtedy masz karyt
Opublikowano

Ok, przepraszam za błędy, poprawiłem ;)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

LUDZIE mam problem z tym botem gdyż gdy uruchomię go to skonczeniu pościgu nie dodaje kasy tylko zabiera!!! czy potrzebny moze jest AutoWin czy jakoś tak z Trainera od GMZ? jak tak to lipa bo aktualizacji jeszcze trainera nie ma ;( HELP!!! DAM PLUSA ZA POMOC +++

Opublikowano

Pozwól mu "przejechać" kilka pościgów bo, albo specjalnie, albo przypadkowo raz na jakiś czas przegrywa, a wtedy zabiera ok 300 IGC. Żaden "AutoWin" nie jest potrzebny bo ten hack ma wszystko co potrzeba do nabijania.

Benq

Widzę że skorzystałeś z moich info, jeśli chodzi o zalety, HyHyHy. Czuję się wyróżniony! :-)

Trzeba słuchać "Vox Populi".

Opublikowano

W 1h raczej nie nabije 400k. Mi przez 1h nabił ok. 200k. Ale to, też zależy ile pościgów spaści, mi zepsół ok. 4/10 pościgów.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Dziś mój kumpel do mnie napisał ,ze mu kasa i exp już nie idzie czyli co.?Wykryli go już i tyle było ..Aha jeszcze jedno przez tego hacka mój kolega o nicku "GROM1515"Dostał bana ^^ 50lv ponad 60aut huehue...

Opublikowano

@up

Bot dalej działa, chociaż jak sie go używa to się dzieją dziwne rzeczy z systemem. Po prostu zaczyna wariować, nie da się nigdzie nic napisać, programów nie da się w normalny sposób włączyć, pomaga dopiero reset. U mnie takie rzeczy się dzieją, nie wiem czy u innych też ( żeby nie bylo to mam tak tylko i wyłącznie po uruchomieniu bota).

0md2yZl.jpg

Opublikowano

No ale ogarnij to inni dostali takie coś ,że nie dostawali kasy i expa a jemu zablokowali konto więc proste pytanie "Wtf?!"

Opublikowano

@up

Bot dalej działa, chociaż jak sie go używa to się dzieją dziwne rzeczy z systemem. Po prostu zaczyna wariować, nie da się nigdzie nic napisać, programów nie da się w normalny sposób włączyć, pomaga dopiero reset. U mnie takie rzeczy się dzieją, nie wiem czy u innych też ( żeby nie bylo to mam tak tylko i wyłącznie po uruchomieniu bota).

U mnie nie ale może to przez to, że bot "używa klawiszy" i blokuje Ci się przez to klawiatura.

No ale ogarnij to inni dostali takie coś ,że nie dostawali kasy i expa a jemu zablokowali konto więc proste pytanie "Wtf?!"

Na bank nie przez tego hack'a bo po zostawieniu go od 21 do 2 w statystykach nie zmieniło się nic, a żeby wykryć coś takiego musieliby sprawdzać Cię bardzo dokładnie. Co prawda nie wiem co zwraca ich uwagę ale przyrost forsy jest mniejszy niż gdybyś jeździł sprinty.

PS

Napił mi przez 2h ok 600-650 tyś

Była nowa łatka 107 MB, naprawia błędy z kołami/felgami i zapraszaniem do grupy. Wątpię by zablokowała tego hack'a bo chyba na to za wcześnie.

EDIT

Jednak nie działa, zadziałali dość szybko. Crashuje grę przy starcie hack'a.

Opublikowano

pomaga w tym klikniecie prawego shiftu jesli nie mozecie nic robic, botek nie jest zly + hack ktory czas poscigu ustawia na kilka min i mamy ladny zarobek

@ EDIT

hack nie dziala poniewaz byl update, zmieniona wersja gry i nie jest kompatybilny, czekac na nowego trzeba :P

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Mhm powiem ci ,ze używał inne hacki kiedyś ale akurat gdy grał na tym dostał bana więc jak to wyjaśnić ..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 31.10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...