Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgłupsza rzecz którą zrobiłes

GAEleris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chciałem wyczyścić cyrklem telefon.

naczytałem się creepypasty i srałem po nocach.

kichnąłem tak głośno na lekcji że pani chciała mnie do dyrektorki wysłać.

zjadłem masło.

Opublikowano

N

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Wypiłem w Liceum kiedyś z Kumpel chyba 3lata temu lub 4 nie pamiętam 0,7L weszliśmy do budy naj*b*n* i nas z tej szkoły wyrzucili i na drugi dzień naganna była :DD

0.7 w 2 osoby i najebani to niezłe macie banie nie powiem, że po tak małej ilości się najebaliście hahaha :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Chyba w 6 klasie podstawówki rzucaliśmy się krzesłami w klasie (lol) i zamiast w kolege trafiłem w okno :/ Całą szybę wyje*ało :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Pierdłem głośno na lekcji

Spadłem z krzesła

Gardło swędziało i nie mogłem przestać kaszleć (na lekcji)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

0.7 w 2 osoby i najebani to niezłe macie banie nie powiem, że po tak małej ilości się najebaliście hahaha :D

Nom nie powiem, że najlepszych bań to oni nie mają, patrząc na kolegów co po pół litra chleją na łeb ;D

skpUo.png

Opublikowano

A ja w trakcie imprezy w akademiku najarany założyłem sie z kolegą ze nie zrobi kupy w umywalce - niestety przegrałem ^^ heheh ale rano pewna dziewczyna szła zęby umyć no i kierowniczka wyj**ała kolege z akademiku.

Opublikowano

Podjechałem z kumplem do MC DRIVE i chcieliśmy kupić piwko.

Ta, tu chyba kurwa chciałeś zaszpanować, że pijesz piwo ty alkoholiku, i kumpel ma ałto :O

@ToP

Poszedłem do szkoły.

91041133664860587265.png
Created by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...