Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgłupsza rzecz którą zrobiłes

GAEleris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacząłem zadawać się z Botaniciem (To taka rzecz z MPC, mojej prywatnej wyjawiać nie będę :P)

Pozdro Roślinka <3

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Zacząłem zadawać się z Suchym, oraz kiedyś myjką ciśnieniową psiknąłem sobie w twarz xD (przegrałem zakład że nie boli).

W sumie dużo tego było, wymienię jeszcze kilka rzeczy:

- Wjechałem rowerem w barierkę od drogi przy dość sporej prędkości (bogu dzięki że nie zleciałem na pysk)

- Gdy wymiotowałem nie wypuściłem hafta do kibla tylko zostawiłem go w jamie ustnej przez co następne hafty nie miały miejsca i potem musiałem sprzątać łazienke

- Wyrzuciłem plecak kumplowi z autobusu w te lato (gdy były otwarte drzwi bo ówczesne autobusy nie mają klimy i było gorąco)

- Nie patrząc na datę do spożycia, wypiłem 2 kefiry, które były ważne do marca (dafuq skąd one w ogóle się w lodówce wzięły), ale były dobre, nie miałem podejrzeń

- Kupiłem nową tarczę 203 + hamulce metaliczne, małym palcem zblokowałem przednie koło i trochę obiłem se mordę

- Wyrzuciłem żółwia przez okno podczas biologii w 1 gimbazie

xD

Opublikowano

Zacząłem zadawać się z Suchym, oraz kiedyś myjką ciśnieniową psiknąłem sobie w twarz xD (przegrałem zakład że nie boli).

W sumie dużo tego było, wymienię jeszcze kilka rzeczy:

- Wjechałem rowerem w barierkę od drogi przy dość sporej prędkości (bogu dzięki że nie zleciałem na pysk)

- Gdy wymiotowałem nie wypuściłem hafta do kibla tylko zostawiłem go w jamie ustnej przez co następne hafty nie miały miejsca i potem musiałem sprzątać łazienke

- Wyrzuciłem plecak kumplowi z autobusu w te lato (gdy były otwarte drzwi bo ówczesne autobusy nie mają klimy i było gorąco)

- Nie patrząc na datę do spożycia, wypiłem 2 kefiry, które były ważne do marca (dafuq skąd one w ogóle się w lodówce wzięły), ale były dobre, nie miałem podejrzeń

- Kupiłem nową tarczę 203 + hamulce metaliczne, małym palcem zblokowałem przednie koło i trochę obiłem se mordę

- Wyrzuciłem żółwia przez okno podczas biologii w 1 gimbazie

xD

WYPIŁEŚ 2 KEFIRY WIDZE ŻYJESZ NA KRAWENDZI

@down specialnie tak napisałem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Rekrut
Opublikowano

WYPIŁEŚ 2 KEFIRY WIDZE ŻYJESZ NA KRAWENDZI

Krawędzi*

-najebałem sie pierwszy raz i wbilem do domu a mama w drzwiach :D

-Sprzedalem komarka za 100zl

reszte to wstyd tutaj wypisywać >.<

Opublikowano

Tyle tego było że nie będę wszystkiego wypisywał

Wyjebałem się na rowerze i złamałem nogę (złamanie z przemieszczeniem kość obróciła się dookoła własnej osi )

Miałem zajebistą okazje do wymacania zajebistych cycków, ale odmówiłem (to było chyba dwa lata temu, ale do tej pory to mój największy błąd lecz od tamtej pory zdążyłem wymacać niezliczone ilości :D )

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...