Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle, że to się stanie wkrótce. Romelu w wywiadzie sam mówił, że chce grać w pucharach. Lubie Eve i myślę, że pasuje do tego zespołu. ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne nie, pierwszy skład gwarantowany. Za rok czy dwa Real, Barca i inne gunwa będą się o niego biły i kupią go za 50mln +...

Real może tak, ale Barcelona na pewno nie. 

Opublikowano

Lampard w $hity japierdole... Zjebanie do tego może grać przeciwko Chelsea ;(

0-3 przegrana Chelsea DD11 zagrał 45 minut. Torres słabo jak zawsze (z każdym meczem coraz gorzej), Costa silny bydlak niezły mecz, Fabregas b.dobrze, Luis obawiam się każdy mecz tak samo czyli beznadziejnie, chyba mou na niego nie postawi.

logo1.png
Opublikowano

Jak dla mnie Lampard to dno !!

Mógł brzydal iść do QPR, a w wybrał Manche$ter City, legenda Chelsea nie powinna tego robic bo przez niektórych będzie to odbierane jako zdrada (w tym ja)

wiadomo ze Man City to w tej chwili najgrożniejszy rywal o mistrzostwo wiec po jakiego ch*ja debil tam idzie??

Jak dla mnie Lampard nigdy nie był legendą Chelsea i nigdy nie bedzie..

Drogba jest legendą.!

i Torres :D bo tak ch*jowego napastnika to Chelsea chyba nie miała nigdy :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Żartujesz? Lampard jest legendą Chelsea i ten transfer tego nie zmienia. 

Opublikowano

Tak! Wiedział, że nie będzie dla niego miejsca w pierwszym składzie, a chciał grać dalej, więc odszedł do City. Coś jak z Raulem. ;-)

Opublikowano

Przecież to nie wina Lamparda, że Mourinho z Abramowiczem nie chcieli go w Chelsea... no to chłopina skorzystała z oferty City.. i bardzo dobrze...

A Chelsea ładne baty zbiera ostatnimi czasy ;) Oby tak w sezonie ligowym było :)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Przecież to nie wina Lamparda, że Mourinho z Abramowiczem nie chcieli go w Chelsea... no to chłopina skorzystała z oferty City.. i bardzo dobrze...

A Chelsea ładne baty zbiera ostatnimi czasy ;) Oby tak w sezonie ligowym było :)

Ciężko będzie ;) Mają dobry skład i z takimi zawodnikami mogą spokojnie iść na mistrza. Pomoc jedna z najlepszych w Europie. (Dziwne, że nie defensywa) :P

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Lampard i Ashley Cole dostali nowy kontrakt lecz obaj go odrzucili z takiego powodu że chcieli na koniec kariery pograć gdzieś indziej.

no ale Lamp mógł iść na wypożyczenie np. do Melbourn City lub QPR, a wybrał Man City

a po drugie Lampard nie jest żadnym wzmocnieniem dla Man City bo oni mają na środek dużo lepszych piłkarzy

mimo wszystko "ikona Chelsea" nie powinna grać dla klubu który aktualnie jest najgroźniejszym przeciwnikiem Chelsea

Cały szacunek jakim go darzyłem stracił przez tą decyzje.

Nie mogę się z tym pogodzić :) życzę mu szybkiej kontuzji !!!

@top

Torres po ostatnim "występie" potwierdza fakt że powinnien jak najszybciej wynosić się z Chelsea i szukać jakiegoś średniego klubu.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Mówi się trudno. To jest mała ryska na jego pomniku. I tak będzie legendą Chelsea. ;-)

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Lampard i Ashley Cole dostali nowy kontrakt lecz obaj go odrzucili z takiego powodu że chcieli na koniec kariery pograć gdzieś indziej.

no ale Lamp mógł iść na wypożyczenie np. do Melbourn City lub QPR, a wybrał Man City

a po drugie Lampard nie jest żadnym wzmocnieniem dla Man City bo oni mają na środek dużo lepszych piłkarzy

mimo wszystko "ikona Chelsea" nie powinna grać dla klubu który aktualnie jest najgroźniejszym przeciwnikiem Chelsea

@top

Torres po ostatnim "występie" potwierdza fakt że powinnien jak najszybciej wynosić się z Chelsea i szukać jakiegoś średniego klubu.

Na prawdę? Przez to straciłeś do niego szacunek? Jesteś k***a głupi. o.O

Opublikowano

@top

Na c**j ma iść do QPR jeżeli, nie chciał iść do żadnej drużyny BPL $hity to $hity te szejki i inne no ale to pół roku. To nie jego wina, że poszedł do klubu, którego właścicielem jest $hity ;( Tak czy siak franki jest Legendą :)

logo1.png
Opublikowano

Na prawdę? Przez to straciłeś do niego szacunek? Jesteś k***a głupi. o.O

Yyy... nie rozumiem Twojego postu bo jest bezsensowny jak cała reszta Twoich postów..

Posłuchaj mnie chłopczę,

Kliknij taki czerwony X w prawym górnym rogu, idź na dwór na pare godzin to ci dobrze zrobi.

Ja rozumiem że Ty ciągle siedzisz w domu bo komputer dla Ciebie to sens życia ale proszę Cię kur_wa nie wyzywaj mnie.

Cwaniakujesz w necie, a w realu to byś torped nałapał leszczu jeba_ny.

Także wyłącz komputer idz na dwór pojeździj rowerem lub pobaw się w piaskownicy bo komputer Cię zniszczy, a i my będziemy zadowoleni bo nikt tutaj nie chce czytać Twoich bezsensownych postów.

@topic

To zainteresowanie Varanem ze strony Chelsea to coś poważnego czy bujda ?

Mourinho mówił w wywiadzie że już nie będzie sprowadzał nikogo w tym okienku do klubu jedynie może ktoś opuścić klub (Torres, Cech, Mikel)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Raczej bujda. Perez w sprawach marketingowych nie jest idiotom i nie sprzeda takiego obrońcy jak Varane.  ;)

Opublikowano

Varane jest aktualnie najlepszym w takim wieku obrońcą na świecie, ma ogromny potencjał i na pewno będzie przyszłością Realu Madryt.

Sprzedanie go to by był większy błąd niż sprzedanie Maty, Negredo i Soldado razem wziętych. Nie ma szans, nawet na to nie licz. :D

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay

Real go puści

oni jak widzą kase to robią wszystko

Hahaha xDDD Patrzą na kasę? Podaj przykład a nie z dupy coś gadasz. Oni co najwyżej patrzą na kase jak wydają 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay

Real go puści

oni jak widzą kase to robią wszystko

Nawet za 100mln go nie puszczą. ;)

Opublikowano

Nawet za 100mln go nie puszczą. ;)

Byliby głupcami gdyby nie puścili go za 100 mln. 

Za godzinę mecz Chelsea.

Opublikowano

Chelsea ma bardzo ciekawy skład na ten sezon, mogą zajść wysoko.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...