Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że za więcej niż 25 mln nikt by go nie kupił, aczkolwiek kto wie jak Morata przeszedł za 20.  :huh:

Morata to mlody talent i może być jeszcze lepszy w dodatku on przechodzi z Realu Madryt a tam nawet Rasiak byłby warty 1 mln + :D

Torres najlepsze lata gry ma juz za sobą ale 16 mln za takiego grajka to bardzo mała suma

dobrze ktoś tam UP mówił że 25 mln to odpowiednia kwota za El Nino

24267682304344824194.gif

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przesadzajmy :D Talentem jest Jese, Halilovic, Munir El Haddadi. Morata to zwykły grajek, jeszcze młody. Real dobrze zrobił, bo sprzedał go z możliwością odkupienia, a kto wie jak Morata może się rozwijać :)

25 to odpowiednia cena. Mandzukić za około tyle został sprzedany ;)

Opublikowano

Media jednak miały nosa, przewidzenia stały się faktem. Jose Mourinho zrobił taki skład jaki chciał.

07688008972623915451.jpg

Koszulki Chelsea na nowy sezon również są piękne jak cały skład ;-)

42088104948274535259.png         48626694368800906519.png         86234983358282834216.png

Czekamy jeszcze na wielki powrót Drogby i będzie jak w bajce.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

hahahahahah, Torres i 25 mln funtów!!! W jakim Ty świecie żyjesz! Gość ma 31 lat! Pogra może ze 2-3 sezony w Europie i pójdzie się bujać za ocean.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@x070x

Torres ma 30 lat :)

Na transdermarkt jest wyceniany na 19 mln €

To jest dobry napastnik zwróćmy uwage na to że w poprzednim sezonie żaden piłkarz chelsea nie robił rewelacji w ofensywie.

Torres to w dalszym ciągu solidna marka i oferty poniżej 20 mln powinny być automatycznie odrzucane.

Podobno AS Monaco o niego pyta, a oni mogą dać nawet 30 :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

To w Chelsea była ofensywa? :huh: hehe, nie no. Żartuje.  ^_^

Monaco i P$G to mogą dać nawet 50. -.-

Opublikowano

Zobaczycie,że Costa zmarnuje się w Chelsea.Ciekawi mnie jaką taktykę ustali Mou,bo jak znowu bedą grali z kontry to daleko nie zajdą ..

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zobaczycie,że Costa zmarnuje się w Chelsea.Ciekawi mnie jaką taktykę ustali Mou,bo jak znowu bedą grali z kontry to daleko nie zajdą ..

Costa się zmarnuje? Tia, pewnie będzie siedział na ławce bo Torres lepszy...

Może Torres wróciłby Atletico i pod koniec kariery pokazał swój kunszt? Wart maksymalnie 15mln euro jest.

Skład wygląda świetnie, liczę, że w przyszłym sezonie Chelsea wygra Premier League.

btw. MORATA I TALENT XDXDXD

Opublikowano

Costa się zmarnuje? Tia, pewnie będzie siedział na ławce bo Torres lepszy...

Może Torres wróciłby Atletico i pod koniec kariery pokazał swój kunszt? Wart maksymalnie 15mln euro jest.

Skład wygląda świetnie, liczę, że w przyszłym sezonie Chelsea wygra Premier League.

btw. MORATA I TALENT XDXDXD

Skład wygląda rzeczywiście imponująco, ale dziwne, że tak cicho o City =D

Opublikowano

Skład wygląda rzeczywiście imponująco, ale dziwne, że tak cicho o City =D

Man City nie ma za bardzo co zmieniać w swoim składzie.

Mają bardzo dużo dobrych zawodników więc z nich powinni korzystać :)

Co nie zmienia faktu że zostaną zjedzeni przez Chelsea :D

@Immoral

Nie bez powodu Mourinho jest uznawany za najlepszego trenera świata

Jeżeli tak bardzo zależało mu na transferze Diego Costy to znaczy że ma jakieś plany :)

Krytyka która spadła na Coste jest żenująca.. ludzie pierd*lą że wyrzucili kase w błoto bo Costa to beztalencie :D

Ja się z tym nie zgadzam bo sam fakt że Costa został nominowany do nagrody FIFA mówi o jego wielkim talencie

Ludzie przyzwyczaili się do stylu gry Messiego, Ronaldo, Neymara, Bale, Suareza itp.....

ale przecież styl zdobywania bramek ma mniejsze znaczenie nad skutecznością prawda?

Jak dla mnie Diego Costa jest faworytem do króla strzelców w lidze

@ Co do tylu gry Chelsea :)

Poprzedni sezon, a szczególnie końcówka sezonu była ciężka

w Chelsea kontuzjowani byli kluczowi gracze i nie było grajków do stworzenia ofensywy :D

Jestem przekonany że w następnym sezonie to się zmieni bo przecież wystarczy popatrzeć na sam skład :)

Ofensywa będzie jestem tego pewien :D

24267682304344824194.gif

Opublikowano

No, z Fabregasem i Oscarem nie da się grać defensywnie. =D

Opublikowano

@Merceddes

Ze mną też bo ja też jestem dobry w ofensywie prawdaaa ?

:D

Chelsea ma w tej chwili najdroższy skład w Premier League

Osobiście czuje zagrożenie tylko ze strony Liverpoolu bo reszta to polegnie już w pierwszej połowie.

Transfer Diego Costy jak dla mnie strzał w "10" i sam Costa w udzielonym wywiadzie wypowiedział się w taki sposób że widać iż on nie przyszedł do Chelsea po większe wynagrodzenie lecz po sukcesy i trofea.

Wole Diego Costa niż tego pajaca z Realu hmm.. Jones Rodriguuez czy jak on tam ma..

czy nawet Suareza.

Diego Costa następca Drogby ! :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Jak to się mówi... Kolejny napastnik stanie się drewnem :) Nie licząc Drogby oczywiście.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Costa nie powinien być w Chelsea... To co pokazał na mundialu to był kabaret, stary dobry Villa jest od niego skuteczniejszy

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Costa nie powinien być w Chelsea... To co pokazał na mundialu to był kabaret, stary dobry Villa jest od niego skuteczniejszy

Nie ma co gdybać. Cała Hiszpania zagrała słabo, a jedynym piłkarzem który trzymał poziom był Iniesta.

Co do Costy to mi się wydaje, że w Chelsea się odnajdzie i zagra dobry sezon. ;-)

Opublikowano

Moim zdaniem, nie ma co porównywać gry piłkarzy w reprezentacjach i klubach, ponieważ Costa w klubie miał raczej dobry sezon ... ale trzeba przyznać że w reprezentacji grał nie lepiej niż Lewandowski w Polsce :p . Moim zdaniem to jest dobry transfer, mimo że nie lubię Mourinho, to jest dobrym trenem i jestem przekonany, że pomoże Diego znaleźć się w zespole.

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Fajnie, że wrócił. Przyda się weteran po odejściu Lamparda. ;-)

Opublikowano

Jaaa...p******e..!

Sprzedali Lukaku do Evertoonu co za.. poybani ludzie.

Mam nadzieje że Chelsea będzie miała możliwość pierwokupu lub coś bo jak dobrze pójdzie Lukaku będzie strzelał wszystko co będzie 25 metrów od bramki i szkoda żeby jakieś PGS, Man City, Madry i te inne chuye kupiły go za 2 lata gdy (być może) będzie najlepszymi napastnikiem świata (kompletnym)

jakby co to 28 mln za niego dali..

chuy wie skąd kase mają :)

Pewnie chuye kradno.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Jaaa...p******e..!

Sprzedali Lukaku do Evertoonu co za.. poybani ludzie.

Mam nadzieje że Chelsea będzie miała możliwość pierwokupu lub coś bo jak dobrze pójdzie Lukaku będzie strzelał wszystko co będzie 25 metrów od bramki i szkoda żeby jakieś PGS, Man City, Madry i te inne chuye kupiły go za 2 lata gdy (być może) będzie najlepszymi napastnikiem świata (kompletnym)

jakby co to 28 mln za niego dali..

chuy wie skąd kase mają :)

Pewnie chuye kradno.

Do LE weszli więc coś tam mają zapewne. Przekładało się z tym Lukaku w c**j czasu no cóż zapewne będzie to samo co ze Sturridge'm. https://www.youtube.com/watch?v=vddj0b5bsz4

Przynajmniej w Eve się nie zmarnuje ;)

Zapewne nie, pierwszy skład gwarantowany. Za rok czy dwa Real, Barca i inne gunwa będą się o niego biły i kupią go za 50mln +...

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...