CoJaNigdy Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 [Zapowiedz] LifeMC [ Serwer typu Kwadratowa Masakra], 0 lagów. Adres IP: s42.mineserv.eu:38874 Typ Serwera: Survival Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Sloty: 5 [ testowo ] Biala Lista: Tak Nether: Tak Status: Ja < dawcakrwi >, fr4yta < arek24g > Serwer jest w fazie testowej. Wszelkie błędy prosze zgłaszać. Wzór na WL Nick: Wiek: Skype: YouTube: O sobie: Dlaczego chcesz zagrać: Start PRAWDOPODOBNIE o 20, jeżeli się wyrobimy. Jak nie to jutro o 15 . . Odnośnik do komentarza
Umbro Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: Quadrattowy Wiek: 16 Skype:Nie mam, preferuje ts3 :P YouTube:Nie posiadam O sobie:Lubię grać w siatke, cs 1.6 no i mc. Dlaczego chcesz zagrać:Lubię serwery tego typu. Odnośnik do komentarza
Fr4yta Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Jak sądzisz powiększyć sloty ok dodany jesteś. Odnośnik do komentarza
JakubMPC Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:JestemJakub Wiek:15 Skype:Podam na PW YouTube:Nie posiadam O sobie:Nazywam się Kuba lubię grać w piłkę i grać w minecrafta o.0 Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ teraz polubiłem serwery typu "Kwadratowej Masakry". Odnośnik do komentarza
kunik121 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: Kunik Wiek: 13 Skype: Moge na Pw podac /// Ts3 YouTube: Tak O sobie: Mam na imie Kacper. Interesuje sie informatyka. Gram w Rugby . I Gram w minecrafta Dlaczego chcesz zagrać: Ogladam Kawadratowa Masakre i mysle ze to bedzie najlepszy serwer Typu ''kwadratowa masakra'' i chcialbym tu grac : ] Odnośnik do komentarza
toren177 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:toren177 Wiek:14 Skype:podam pw YouTube:toren177 O sobie: Dlaczego chcesz zagrać:Chce zagrac Odnośnik do komentarza
Rocker121 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:Viper121 Wiek:14 Skype:na pw nie chce spamu YouTube:nie mam O sobie:Jestem Patryk lubię grać w różne gry te na kompie jaki i na zewnątrz. Dlaczego chcesz zagrać:bo podoba mi się taki typ serva, a nie miałem jak nawet zagrać i chce spróbować.ć. Odnośnik do komentarza
syfek200 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: VrubikPL Wiek: 14 Skype: Molol123 YouTube: - O sobie: Mam na Imie Artur i mieszkam w Tarnowie Dlaczego chcesz zagrać: Zawsze chcialem grac survivala w pare osob :> Odnośnik do komentarza
wiktorkm Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:Cebulka Wiek:13 Skype:wiktorkaczmarski1 YouTube:CebulkaMC O sobie:Lubie piłke minecraft i duzo wiecej Dlaczego chcesz zagrać:Lubie skkf i jego serie Kwadratowa Masakra Odnośnik do komentarza
Fr4yta Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up (wszyscy co nie dodani) Zostali dodani ;d Oczywiście gramy bez grifu @edit Jak tak dalej pójdzie to nawed dziś start Odnośnik do komentarza
Pacio67 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: Pacio Wiek: 14 Skype: Patryk Gdula YouTube: Lekapexc O sobie: Mam na imię Patryk mieszkam we Wrocławiu, lubię sporty grać w Cs i Minecraft Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ servery tego typu są ciekawe i zawsze chciałem być jak PSPMagister Odnośnik do komentarza
CraftersZiom Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick : Nightmarq wiek : 13 skype : andrzej.brzykcy2 (nie posiadam mikro) Youtube : nie posiadam o sobie : lubie minecrafta i piłkę nożną itd.. Dlaczego chcesz zagrać ? ponieważ lubie Skkfa i lubie serwery tego typu ! Odnośnik do komentarza
CanoNee Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:MocMajonezu Wiek:14 Skype: Posiadam YouTube: Mam konto na YT ale nie mam żadnych filmików O sobie:Mam na imię Kacper gram w minecrafta od alphy 1.1_02, miałem kiedyś 2 dedyki minecraft, ale także sa-mp i cs 1.6, lubie grać w siatkówke i koszykówke. Dlaczego chcesz zagrać: Zawsze chcialem zagrać na serwerze takiego typu, wydaje się on bardzo ciekawy, chciałbym zagrać takiego survivala w 5 osób, gadać na ts3, skype i dobrze się bawić, zabić nude! :3 Odnośnik do komentarza
meno12 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick:MenO Wiek:13 Skype:sewerynkumidor YouTube:MsMeno12(nie mam żadnych filmów) O sobie:Lubię grać w mc Dlaczego chcesz zagrać:Zawsze chciałem zagrać na takim serwerze. Odnośnik do komentarza
Fr4yta Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up (3x) Dodani Odnośnik do komentarza
RTX Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: RTXZ Wiek: Prawie 15 lat. Skype: Mogę podać na pw, nie chcę spamu. YouTube: Nie posiadam. O sobie: Mam na imię Łukasz, mieszkam w takiej wiosce ze nazwy i tak nie zapamiętacie Interesują się Piłką nożną i minecraftem. Nie jestem dzieckiem neo, nie popełniam błędów ort. (czasem wyjątki, każdemu się zdarzy) Dlaczego chcesz zagrać: Zainteresowała mnie seria "Kwadratowa Masakra" u skkf, i chcę spróbować na własnej skórze. Odnośnik do komentarza
Marcinosa Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nick: CelsoJunior Wiek: 15 Skype: Pw. YouTube: Brak. O sobie: Mam na imię Marcin , jestem ze Sląska , interesuje się głównie sportem i grami Dlaczego chcesz zagrać: Tak jak @up , spodobało mi się u skkf jak oglądałem filmy , i chciałbym zagrać :] Odnośnik do komentarza
CoJaNigdy Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 SERWER WYSTARTOWAL WSZYSCY DODANI ! . . Odnośnik do komentarza
Gość KoskoPL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick: KoskoPL Wiek:12 Skype:(podam na pw jak bd trzeba) (nie mam mikro) YouTube: youtube.com/user/KoskoPL O sobie:Mam Na Imię Mateusz, Interesuję się Informatyką Oraz Sportami. Gram Często w Minecraft Choć to za mało Powiedziane raczej Nolife ze mnie Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ Lubie Serwery Tego Typu I Jest Na Nich Dużo Wrażeń, Mam Nadzieje Że Na Dłuższą Metę Odnośnik do komentarza
ArtasPL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick : ArtasPL Wiek : 14 Skype : Podam na pw Youtube : Brak O sobie : Mam na imię Artur.Moje hobby to piłka nożna. Dlaczego chcesz zagrać : Ponieważ myśle że będziemy sie świetnie bawić i dogadywać Odnośnik do komentarza
k3win3DD Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick: Bmalcherts Wiek: 14 Skype: k3win1 YouTube: Nie posiadam O sobie: Mam na imie Kewin, Lubie grac w World of Warcraft, Star Wars of the old Republic, jak i w Minecraft, W mc gram od ponad 2 lat, posiadam "Premium" Dlaczego chcesz zagrać: Aktualnie nie mam co robic bo chory jestem, wiec chcialbym zagrac bro Odnośnik do komentarza
ZiomusPolska Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick: ZiomusPolska Wiek: 16 Skype: Jest YouTube: Mam ale nie nagrywam http://www.youtube.com/user/ZiomusPolska O sobie: Lubie grać w minecrafta i LOL'a Dlaczego chcesz zagrać: Bo lubię... Takie serwery Najtańsze gry na PC! Serdecznie Polecam KLIKNIJ TUTAJ Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick:StatisticPL Wiek:14 Skype:PW (Spam) YouTube:Posiadam O sobie:Jestem Dominik jestem początkującym grafikiem interesuje się grami komputerowymi np:Minecraft ,CounterStrike 1.6 Dlaczego chcesz zagrać:Bo chciałbym się pobawic i poczuć atmosfere jak u SKKF'a () Odnośnik do komentarza
puher Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick: puher Wiek: 12 Skype: puher123 YouTube: DrHack2000 O sobie: yyy mleko Dlaczego chcesz zagrać: bo chce Odnośnik do komentarza
MrKalzar Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nick: Rox360 Wiek: 13 Skype: patryk.kazimierczak4 YouTube: KalzarPl O sobie: Jestem chłopakiem Dlaczego chcesz zagrać: Poniewaz chcem poczuc klimat Kwadratowej Masakry!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.