Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skiny (brolaf,mythic cassio,trynda dla greków, turków itp)

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brolaf nie jest za free.. Legendarne skórki nigdy nie będą za free :D

polska nigdy nie dostanie skinu ponieważ u nas jest podatek od darowizny , wiec riot by musial jeszcze placic podatki

Kolego, Polska dostała już skina, ale w Beta testach kilenta :)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak kurna kolejny troll spamuje a wy to wszystko łykacie..... nie ma skinow i koniec i przestancie truc dupe o niesprawiedliwosci

Ty jesteś trollem

Są darmowe skiny dla Greków , turków itp. z okazji wejścia ich języka do lola...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

TURCY NIE DOSTALI SULTAN TRYNDY ;x przecież był nawet filmik, na którym wypowiadał się "Tryndamere" i mówił o tym, że turcy dostaną Brolafa ..

Opublikowano

TURCY NIE DOSTALI SULTAN TRYNDY ;x przecież był nawet filmik, na którym wypowiadał się "Tryndamere" i mówił o tym, że turcy dostaną Brolafa ..

+1

Turcy dostają legendarny Brolaf...

Sultan Tryndra wychodzi z OKAZJI Tureckiego ale sami Turcy dostają Brolafa , polecam przeczytać OFICJALNE forum lola tam jest info

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Mówiłem o.O Podobno sposób z zmianą ip na tureckie i granie na takowym działa.. ale nie sprawdzałem

.

Opublikowano

Mówiłem o.O Podobno sposób z zmianą ip na tureckie i granie na takowym działa.. ale nie sprawdzałem

samo tureckie IP czy trzeba tureckie IP+ turecki serv?

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

teraz pytanie czy my polacy mozemy to zodbyc :P

My powinniśmy dostać Xina Husarza, bo to jest związane z historią Polski. Mało mnie to obchodzi, że dostali beta testerzy... na innych serwach wszyscy dostali.

nf5l38.jpg
Opublikowano

teraz pytanie czy my polacy mozemy to zodbyc :P

Rzecz biorać, powinniśmy dostać husarza, jak powiedział up, lecz polski lol już wyyszedł i raczej możemy o tym zapomnieć // chyba że riot zrobi niespodzianke.

A co do brolafa, to musi być to jakaś kpina . Turki dostali trynde, greki cassio, gdyby była taka okazja z brolafem, riot by tu ogłosił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rzecz biorać, powinniśmy dostać husarza, jak powiedział up, lecz polski lol już wyyszedł i raczej możemy o tym zapomnieć // chyba że riot zrobi niespodzianke.

A co do brolafa, to musi być to jakaś kpina . Turki dostali trynde, greki cassio, gdyby była taka okazja z brolafem, riot by tu ogłosił.

TURCY DOSTALI BROLAFA!

Sultan Trynda wychodzi z OKAZJI tureckiego serwera a sami turcy maja olafa+skin brolafa...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

@up

chcesz legendary skina za free? człowieku, riot nawet nie daje żadnego boosta za nie planowane przerwy w działaniu serwera (ostatnio chyba z 6 godzin) a Ty chcesz takie skiny.

btw jest tylko mythic cassiopeia dla greków dla turków na razie nic nie ma...

Opublikowano

@up

chcesz legendary skina za free? człowieku, riot nawet nie daje żadnego boosta za nie planowane przerwy w działaniu serwera (ostatnio chyba z 6 godzin) a Ty chcesz takie skiny.

btw jest tylko mythic cassiopeia dla greków dla turków na razie nic nie ma...

Czy Ty ku*wa jesteś tępy? Czy mam Ci dać filmik o turkach w lolu od Riotu poraz trzeci? Jak wół mówią że dostają Brolafa :X

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ale wy nie dostaniecie tych skinów, zrozumcie to, jak dawali to dla turków co se przeszli na server turecki, teraz to już gówno jest. Jak chcesz mieć brolafa to idź grać na esl i zgarniaj RP.

Opublikowano

Ale wy nie dostaniecie tych skinów, zrozumcie to, jak dawali to dla turków co se przeszli na server turecki, teraz to już gówno jest. Jak chcesz mieć brolafa to idź grać na esl i zgarniaj RP.

Chodzi o to że oni dostają LEGENDARNEGO SKINA (oni - wszyscy turcy) a my dostaliśmy cały chuj , tylko beta testerzy a było ich ja wiem... 500... może mniej :F

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

A co mnie to gówno obchodzi? Mogliby dostać nawet wszystkie skiny, i co? Mam z tego powodu płakać? Co z tego, że maja brolafa, jak grają na pustym tureckim serverze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...