Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skiny (brolaf,mythic cassio,trynda dla greków, turków itp)

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że oni dostają LEGENDARNEGO SKINA (oni - wszyscy turcy) a my dostaliśmy cały chuj , tylko beta testerzy a było ich ja wiem... 500... może mniej :F

Napisales w innym temacie "oho, wiedzialem, ze ktos zepnie poslady" a tak walkuje tematy i mianuje Cie spinaczem dupska, hejterem z przyszczami i dupskiem wielkosci pizzy. Numer 1 ofc. Nieznam Cie wiec Cie ocenie, jak to Ty :D

A co mnie to, że maja jakiegos skina, jak dla mnie on jest zalosny jak i jego teksty.

Przejrzalem 5 tematow i hejterow ejst 2, jednego widzialem raz, a drugi jest ciagle i wszedzie, wiesz o kogo mi chodzi ?

O Ciebie. Zazdrosny polak i tyle.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Zgadzam sie z toba w 100% poprostu żal dupe sciska . A pozatym co z tego że maja za free skina jak po 1. pusty serw a po 2. nie umieja grac olafem :D

Opublikowano

Trudno, co z tego, że mają? Ale Turcy to Turcy, Grecy to Grecy, Polacy zawsze po dupie dostają, ale wole być Polakiem, który nic nie dostaje czy być Turkiem (kebabem) czy też Grekiem, także nie ma co sapać, że tam mają na Tureckim serverze na którym grają tylko turkowie dostali skina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...