Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skiny (brolaf,mythic cassio,trynda dla greków, turków itp)

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dowiedzialem się od kumpla o pewnym sposobie. Mianowicie zmienił on sobie IP na greckie i przez pewien czas na takim grał. Dostał skina mythic cassiopeia razem z wszystkimi grekami, teraz próbuje tak zrobić z brolafem, którego mają dostać turkowie. I moje pytanie brzmi : Czy ktoś jeszcze próbował coś takiego zrobić?

.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WTF? Turkowie dostają Brolafa za free? No bez kitu...

Ja bym im dał jakiegoś Kebab Olafa, a nie.. Legendary skina.

Wgl. nie robiłem tak, mój kumpel mieszka w grecji to dostał skina, ale chyba to nie mozliwe, aby polak zmieniajacy ip na greckie dostał cassio

Opublikowano

według mnie te dawanie skinów jest niesprawiedliwe, czy oni dzielą ludzi na lepszych i gorszych? bo nie wiem, jak dają komuś to powinni dać wszystkim

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up

płaczesz bo sam nie dostałeś, jakby to oni nie dostali to by było ok

@edit

rossoneri rozwaliłeś mnie z kebabem :D

Polacy dostali Xina Husarza ale tylko Ci co byli na BETA TESTACH klienta

Wszyscy inni dostali skiny za po prostu bycie , np. WSZYSCY GRECY Mythic Cassio nie ważne czy robili jakieś testy czy nie , o to chodzi .

Spróbuje coś zdziałać z tym IP i dam rezultaty

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Też coś słyszałem o tym Brolafie, kumpel powiedział że jak można go otrzymać po przez przejście na serwer Turecki z West, miałem jednego smerfa 13lv i tak też uczyniłem lecz Brolafa nie dostałem :(

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Jak już to nie brolafa, tylko Sułtan Tryndamere ktory niebawem ma wyjść. To tak jak z Lee sinem i skórką tajski bokser :)

Opublikowano

To prawda Mythic Cassio była rozdawana po zakończeniu Greek Launch Event dla wszystkich greków.

Ja mieszkam w Grecji, ale skina i postaci nie zdobyłem, ponieważ wtedy grałem na EUW.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Niech stworzą gragasa żłopiącego wódke to bedzie skin dla polaków i rusków :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Niech stworzą gragasa żłopiącego wódke to bedzie skin dla polaków i rusków :P

Uwaga uwaga mamy tu dowcipnisia !

Po co dajesz tu takie stereotypy ?

A co do skinów to nie narzekajcie. Co z tego że grecy i turcy dostają skiny ? Jak stanowią oni znikomy procent graczy w lola.

graphic.png

Opublikowano

Uwaga uwaga mamy tu dowcipnisia !

Po co dajesz tu takie stereotypy ?

A co do skinów to nie narzekajcie. Co z tego że grecy i turcy dostają skiny ? Jak stanowią oni znikomy procent graczy w lola.

Grecy? nie sądzę że grecy to "znikomy" procent .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak nie sprawiedliwie, przecież na nordicu dostajecie 400 rp za wbicie 3 lvl? Na innych serwerach tak nie ma. :)

na west tez jest bro :)
LM7fs.jpg

Opublikowano

Japierdole..Po co mialbym spamowac gdybym nie mial powodu? :/ Ogarnijcie sie, ss dam jutro w miare mozliwosci jak bede na pc poniewaz teraz pisze z telefonu

.

Opublikowano

polska nigdy nie dostanie skinu ponieważ u nas jest podatek od darowizny , wiec riot by musial jeszcze placic podatki

moje bity elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...