PeVe Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam! Dowiedzialem się od kumpla o pewnym sposobie. Mianowicie zmienił on sobie IP na greckie i przez pewien czas na takim grał. Dostał skina mythic cassiopeia razem z wszystkimi grekami, teraz próbuje tak zrobić z brolafem, którego mają dostać turkowie. I moje pytanie brzmi : Czy ktoś jeszcze próbował coś takiego zrobić? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 WTF? Turkowie dostają Brolafa za free? No bez kitu... Ja bym im dał jakiegoś Kebab Olafa, a nie.. Legendary skina. Wgl. nie robiłem tak, mój kumpel mieszka w grecji to dostał skina, ale chyba to nie mozliwe, aby polak zmieniajacy ip na greckie dostał cassio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4MH41D Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Turkowie dostają jakiegoś tam tryndamera a nie brolafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jakieś dowody? Bez screena, możesz sobie spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadziorek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 według mnie te dawanie skinów jest niesprawiedliwe, czy oni dzielą ludzi na lepszych i gorszych? bo nie wiem, jak dają komuś to powinni dać wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up płaczesz bo sam nie dostałeś, jakby to oni nie dostali to by było ok @edit rossoneri rozwaliłeś mnie z kebabem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaz7321 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up płaczesz bo sam nie dostałeś, jakby to oni nie dostali to by było ok @edit rossoneri rozwaliłeś mnie z kebabem Polacy dostali Xina Husarza ale tylko Ci co byli na BETA TESTACH klienta Wszyscy inni dostali skiny za po prostu bycie , np. WSZYSCY GRECY Mythic Cassio nie ważne czy robili jakieś testy czy nie , o to chodzi . Spróbuje coś zdziałać z tym IP i dam rezultaty Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych! Moje Tuty: LoL Renekton http://www.mpcforum....stynny-rzeznik/ LoL Riven http://www.mpcforum....iven-wygnaniec/ LoL Sprzedaż postaci http://www.mpcforum....edanie-postaci/ Smite Zeus http://www.mpcforum....e-stormbringer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pic or didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denox Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Też coś słyszałem o tym Brolafie, kumpel powiedział że jak można go otrzymać po przez przejście na serwer Turecki z West, miałem jednego smerfa 13lv i tak też uczyniłem lecz Brolafa nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UpDaTeR Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak już to nie brolafa, tylko Sułtan Tryndamere ktory niebawem ma wyjść. To tak jak z Lee sinem i skórką tajski bokser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exast Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To prawda Mythic Cassio była rozdawana po zakończeniu Greek Launch Event dla wszystkich greków. Ja mieszkam w Grecji, ale skina i postaci nie zdobyłem, ponieważ wtedy grałem na EUW. SunzykPL League of Legends player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wie ktoś może czy odbędzie się rozdawanie czegoś takiego na East? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo! Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Oni to dostawali, bo tam startował nowy serwer/nowy język. Na tureckim jest Trynda i 1 skin. Na greckim Cassio i jakiś tam skin. Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssssss-94 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Niech stworzą gragasa żłopiącego wódke to bedzie skin dla polaków i rusków :P Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeverEND Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Niech stworzą gragasa żłopiącego wódke to bedzie skin dla polaków i rusków :P Uwaga uwaga mamy tu dowcipnisia ! Po co dajesz tu takie stereotypy ? A co do skinów to nie narzekajcie. Co z tego że grecy i turcy dostają skiny ? Jak stanowią oni znikomy procent graczy w lola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaz7321 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Uwaga uwaga mamy tu dowcipnisia ! Po co dajesz tu takie stereotypy ? A co do skinów to nie narzekajcie. Co z tego że grecy i turcy dostają skiny ? Jak stanowią oni znikomy procent graczy w lola. Grecy? nie sądzę że grecy to "znikomy" procent . Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych! Moje Tuty: LoL Renekton http://www.mpcforum....stynny-rzeznik/ LoL Riven http://www.mpcforum....iven-wygnaniec/ LoL Sprzedaż postaci http://www.mpcforum....edanie-postaci/ Smite Zeus http://www.mpcforum....e-stormbringer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion28 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Radziłbym z płaczem do Riotu iść Myślę, że to jednak jest niesprawiedliwe, jednak no nic z tym jak narazie nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo! Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak nie sprawiedliwie, przecież na nordicu europejskich serwerach dostajecie 400 rp za wbicie 3 lvl? Na innych serwerach tak nie ma. Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McTwissT Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak nie sprawiedliwie, przecież na nordicu dostajecie 400 rp za wbicie 3 lvl? Na innych serwerach tak nie ma. na west tez jest bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darocko Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jak to prawda z tym ip to zrob poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrevaN Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jak już up... pic or didnt happen !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeVe Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Japierdole..Po co mialbym spamowac gdybym nie mial powodu? :/ Ogarnijcie sie, ss dam jutro w miare mozliwosci jak bede na pc poniewaz teraz pisze z telefonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 RIOT rządzi się swoimi prawami, tu nie ma demokracji. Dziękuje, papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flork Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 polska nigdy nie dostanie skinu ponieważ u nas jest podatek od darowizny , wiec riot by musial jeszcze placic podatki moje bity elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCreed Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 tak kurna kolejny troll spamuje a wy to wszystko łykacie..... nie ma skinow i koniec i przestancie truc dupe o niesprawiedliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.