Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?

szymo123

Turniej World Of Tanks.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Tier ma brac udzial w turnieju?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak juz widzę ten turniej załogi na 100% golden ammo bajery i lans.

Lepiej w normalny .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja proponuję IV tiery. Nie każdy ma VIII tier czy IX... Slabsi gracze też chcą wziąć udział. I po 3 osoby w plutonie? Zaponsorujesz wszystkim premke aby tylko byli po trzech? No przepraszam, 2v2 - IV tiery, albo V i do boju. I jak bierzecie np. IV tier to tylko IV tiery, a nie ten musi mieć III, ten IV, ten II. No przepraszam, IV to IV, także jak robicie turniej to IV-V tiery, maxymalnie VI, ale nie X... W każdym razie, jak będzie 2v2 to chętnie zagram.

Opublikowano

@Up

Gramy na treningowym nie trzeba nie trzeba mieć premki o.O

Po za tym większość chce 8 tiery i ja również na niższych gra jest bez sensu bo jest się na 1-2 strzały

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Napisałeś:

Czy my w tym temacie mówiliśmy coś o 10 tierach? Mamy wszystko już ustalone co i jak będzie się odbywać oprócz tego jakimi tierami gramy (czy 3 czy 8)

Co za ludzie.. brak słów.

Zauważyłem, że jest spór 8 czy 3 klasa czołgów. Więc zaproponowałem system z kampanii. Wiecie o co chodzi.

Ustalmy, ze ogólnie może być max. poziom np. 15 ( 8 klasa= 8pk. 7= 7pk. itp. itd. ) Rozumiecie.

Więc ogarnij się Flap i poczytaj o co chodzi a nie od razu hejterze jeden hejtujesz

( hejt narodził się od uzależnionych od internetu nastolatków =dzieci )

@Edit:

Z tym turniejem to tak samo jak z "Klanem MPC"

Nic nie wyszło.. 2 tysiące pomysłów.. propozycje zadowolenie, oburzenie

I skończyło się na tym, że wszystko zwalili na Obana i temat zasnął

x

Opublikowano

Z tym turniejem to tak samo jak z "Klanem MPC"

Nic nie wyszło.. 2 tysiące pomysłów.. propozycje zadowolenie, oburzenie

I skończyło się na tym, że wszystko zwalili na Obana i temat zasnął

To by wyszło, tylko wtedy gdyby zorganizowały to 1-2 max 3 osoby mające już gotowy plan przebiegu itd. Nie ma tu miejsca na demokratyczny wybór, bo nie ma możliwości, żeby wszystkim spasowały zasady. Moja propozycja:

Niech ktoś to zaplanuje skonsultuje z adminami, sam wybierze zasady i kto będzie chciał to się zapisze, a kto nie to trudno. (ja się tego nie podejmę, bo mam strasznie mało czasu i słabe zdolności organizacyjne) Pomysł poddaję pod dyskusję...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jak będę miał trochę czasu to cos zorganizuje. Pomyśle nad tym.

I chyba użyje tego sposobu z kampanii. Może w weekend będzie czas.

Ale też bardzo chętnie mogę pomóc w organizacji komuś innemu.

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

@Zaacny

Jak byś nie wiedział że żeby zorganizować konkurs MODERATOR danego działu musi obgadać to z Administracją w AZ(Administration Zone)

A jako że wczoraj gadałem z Obanem na gg i dowiedziałem się że hmm jak by to napisać "nie zajmuje się już forum" tak jak kiedyś więc nie załatwi nam tego konkursu jeszcze z nim pogadam to może będzie miał chwile czasu i się uda, ale wątpię.

Pomysł z pkt kompani jest debilny. Jeżeli było by to 15pkt:

8tier

5tier

2tier

8tier miałby na strzała 2 i na dwa 5 i tyle było by z gry.

Najlepiej nie zmieniać zasad turnieju tylko stosować się do takich jakie ustaliło WG na turnieju "Złoty Pluton"

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co Administracji wiadomość, że jeden z wielu działów chce sobie zrobić mini turniej.

Doba ja się w to nie bawię.. ale jak coś mogę pomóc.

ps. a nie mówiłem ?? Jest tak jak miało być z klanem MPC

Pozdro..

x

Opublikowano

@Zaacny to było pewne :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie że moderatora to nie interesuje tylko jak wspomniałem Oban chyba będzie "kończył" swoją karierę, a po za tym ma urlop do końca tygodnia dlatego tez go nie ma patrzcie czasem na kalendarz.

Nie wiem po co Administracji wiadomość, że jeden z wielu działów chce sobie zrobić mini turniej.

Doba ja się w to nie bawię.. ale jak coś mogę pomóc.

ps. a nie mówiłem ?? Jest tak jak miało być z klanem MPC

Pozdro..

Po to mieszać administracje że to ma być konkurs forumowy czyli z nagrodami

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ej.. panowie??

Wszyscy tak pełni zapału do nabicia postów.. ekhemn.. zorganizowania turnieju, a teraz co??

Temat się zakopał i turnieju nie będzie ??

Twórca pomysłu powinien już dawno z administracją porozmawiać.

-=-

Wyszło tak jak mówiłem.

x

Opublikowano

Cóż... Miał być turniej, zabawa a wyszło jak z klanem. Żaden moderator tu nie zajrzał i się nie wypowiedział. Turnieju nie będzie.

Można za parę miesięcy o tym pomyśleć ale trzeba mieć już rozpisane jak ma wyglądać.

Opublikowano

Moim zdaniem z takim zapałem i organizacją nic nie zrobimy.

Ja teraz nam nie wyszło to i za parę miesięcy nie wyjdzie. Może dojdą nowi użytkownicy- to może może.

Ja jak na razie nie mam czasu na organizację takiego czegoś.

Ludzie robią tylko takie tematy dla postów- dla wirtualnego szpanu. -_-

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...