Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?

szymo123

Turniej World Of Tanks.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Tier ma brac udzial w turnieju?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wiedz że 8 tiery zostawia się na kompanie <facepalm>

Nie gram na kompaniach chyba ze z klanem. Zapomnialem ze mam jeszcze T34 wiec jak cos to wezme udzial.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Powiem wam tak.. Troszkę robicie chamsko ponieważ nie każdy ma 7/8 tier jeszcze premium... Najlepiej jakby były np zawody 4/6 tier i 6/8

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Powiem wam tak.. Troszkę robicie chamsko ponieważ nie każdy ma 7/8 tier jeszcze premium... Najlepiej jakby były np zawody 4/6 tier i 6/8

No akurat takie przedziały to by było ok, ale 1wsze pytanie: Czy znajdzie się dość osób, aby w ogóle zorganizować 1 turniej, a co dopiero 2. Teraz był strzał w VIII tier, jeśli to wypali to nie widzę przeszkód w robieniu innego przedziału tierowego (tylko ze znacznym wyprzedzeniem, bo np. ja nie mam żadnych VII tierów w dół, a nie zamierzam wydawać złota na trening załogi)

P.S. akurat premium czołgi są słabsze niż ich VIII rówieśnicy

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Po co się pchać w wyższe tiery? Turniej ma być dla wszystkich, również dla nowych. Proponuję nie wyżej niż 3 tier. Co z tego że się poumawiacie na drużyny w 8'kach jak zabraknie konkurencji?

Opublikowano

Ja też mógłbym zapisać się do takiego turnieju. Ale ja jestem nowy jak coś :D.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

No to ja proponuje tak 3-4 tiery na start turnieju a potem zapisy w przyszlosci na wieksze tiery.

Jestem za tym, proponowalem to juz wczesniej.

Opublikowano

Proponuję 3 tiery z wykluczeniem spg, td i francji.

Zgłaszam się pomocy w organizacji. (nabór zawodników, losowania grup, sędziowanie, prowadzenie wątku)

Opublikowano

Proponuję 3 tiery z wykluczeniem spg, td i francji.

Zgłaszam się pomocy w organizacji. (nabór zawodników, losowania grup, sędziowanie, prowadzenie wątku)

Ja bym wolal gre na IV tierach.

Opublikowano

NA 4'kach dochodzą czołgi uważane za "op" na 3 będzie większa różnorodność i równiejsze szanse-nie chciał bym turnieju T-28, T-50 i Leo.

Opublikowano

Wy myślicie że każdy teraz będzie kupował czołg na turniej. Nad tym trzeba mocno pomyśleć. Tak może być jedynie dla tierów 1-3 bo są tanie a kto ma koło 8-9 i gra bez premki to zbiera grosz to grosza i specjalnie nie będzie kupował czołgu 4-6 tieru i to jeszcze z załogą z dupy. Ja się na to piszę ale w grę wchodzą tylko 8 tiery.

07919872454565140601.png

Opublikowano

tak jak up tylko i wyłącznie 8 tiery, nie każdy ma golda i może szastać kasą by kupic teraz jakis 4 tier no i jeszcze trzeba go ogarnąć. Najbardziej wyrównane tiery to 8 tu nie ma czołgów lepszych i gorszych. Jeżeli nie każdy ma to turniej nie może się odbyć musi byc minimum 8 drużyn po 3 osoby czyli 24 osoby z 8 tierem heavy lub meda albo 7 francuza albo 7 td

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak tylko że jak bedzie turniej na 3 tiery to kazdego stac na to.... To tylko kosztuje okolo 30k.... Tyle uzbiera się w 3-4 mecze. A 8 tier nie kazdy ma.

3 tier = 1h roboty

8 tier = ponad miesiąc.... (Zależy jak kto gra i ile.).

2yzq.png

Opublikowano

Wy myślicie że każdy teraz będzie kupował czołg na turniej. Nad tym trzeba mocno pomyśleć. Tak może być jedynie dla tierów 1-3 bo są tanie a kto ma koło 8-9 i gra bez premki to zbiera grosz to grosza i specjalnie nie będzie kupował czołgu 4-6 tieru i to jeszcze z załogą z dupy. Ja się na to piszę ale w grę wchodzą tylko 8 tiery.

Udzial w tym turnieju nie jest obowiazkowy a tak pro po nie kazdy ma 6-8 tier w garazu.

Opublikowano

Ale kurde zrozumcie że żeby wbić załogę na 100% to minimum 150 bitew zrobić. Po za tym 8 tiery są bardzo podobne do siebie i nie ma czołgu OP tak jak na 3 tierze.

Na 3 tierze czołgi są na shota góra dwa co to jest za gra jak takim T-46 z 76mm (albo 75mm) jebniesz dwa razy i inni padają?

Jeżeli ktoś nie ma 8 tieru to po prostu ma pecha. Moim zdaniem jak i zdaniem WG 8 tier jest najodpowiedniejszy na taki turniej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tu nie chodzi o zdanie twoje czy wg ale o możliwość udziału dla wszystkich, sporo osób tutaj nie ma odblokowanego żadnego 8 tieru, kolejna grupa w tym ja nie ma zakupionego. Po co ci super załoga czy ogarniecie? Jeśli doszedłeś sam do tego 8 tieru poradzisz sobie też na 3 z 70% załogi.

Opublikowano

Akurat z tą załogą to racja 25% różnicy wytrenowania to jest sporo, jeśli się tyczy szybkości celowania i ładowania. T-125 nie jest na 3 tierze? bo jak go jeszcze miałem i nim grałem to wydawał mi się ciut OP ze swoim pancerzem i dps'em. Jeśli wyjdzie na 3 tier trudno kupie coś, bo do T-50 i tak chciałem prędzej czy później iść ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...