Skocz do zawartości

[Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?

szymo123

Turniej World Of Tanks.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Tier ma brac udzial w turnieju?

Rekomendowane odpowiedzi

Może tym razem udał by się turniej wot'a na mpcforum co o tym sądzicie? I czy wzielibyście udział?

Z tierami cos by sie wymyslilo, najpierw trzeba sprawdzic ile ludzi by wzielo by udział.

Czy wziałbyś udział w takim turnieju?

• Tak. (35 głosów [94.59%])

• Nie. (2 głosów [5.41%])

2yzq.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Np. drużyny po dwóch, ja osobiscie mógłbym zrobić pokój do gry. Na początek poszukali byśmy po 16 ludzi = 8 drużyn, sami musielibyście szukać osoby do teamu. Czyli na początek 8 drużyn, im więcej zgłoszeń by było to powiekszyło by się do 16. Turniej jak normalna gra, drużyna która przetrwa wygrywa.

2yzq.png

Ja proponuje zrobienie czegoś podobnego do turnieju "złoty pluton" po trzech w drużynie było by lepiej. Startowały by 8 tiery Heavy i Medów i 7tiery lekkich (francja) i TD.

JA się pisze :)

@Up

Nie rozumiem cb dla 6-8 tierów inna nagroda niż dla 4-5? To nie ma sensu po za tym w turnieju muszą być "równe" tiery

1372333810-U137250.jpg

Jeżeli chodzi o tiery to mam propozycje:

Maks 8 tier

Francja do 7

TD do 7

Bez art (i tak nikt by nie wziął)

Plutony po 3, wiec trzeba jakoś się zgadać. Trzeba teraz obgadać na jakiej mapie mamy grać. Ja proponuje Ruinberg ;)

Tak, ruinberg moze byc albo jeszcze jakas mniejsza mapka.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...