Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?

szymo123

Turniej World Of Tanks.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Tier ma brac udzial w turnieju?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tym razem udał by się turniej wot'a na mpcforum co o tym sądzicie? I czy wzielibyście udział?

Z tierami cos by sie wymyslilo, najpierw trzeba sprawdzic ile ludzi by wzielo by udział.

Czy wziałbyś udział w takim turnieju?

• Tak. (35 głosów [94.59%])

• Nie. (2 głosów [5.41%])

2yzq.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Np. drużyny po dwóch, ja osobiscie mógłbym zrobić pokój do gry. Na początek poszukali byśmy po 16 ludzi = 8 drużyn, sami musielibyście szukać osoby do teamu. Czyli na początek 8 drużyn, im więcej zgłoszeń by było to powiekszyło by się do 16. Turniej jak normalna gra, drużyna która przetrwa wygrywa.

2yzq.png

Opublikowano

Ja proponuje zrobienie czegoś podobnego do turnieju "złoty pluton" po trzech w drużynie było by lepiej. Startowały by 8 tiery Heavy i Medów i 7tiery lekkich (francja) i TD.

JA się pisze :)

@Up

Nie rozumiem cb dla 6-8 tierów inna nagroda niż dla 4-5? To nie ma sensu po za tym w turnieju muszą być "równe" tiery

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja się z chęcią piszę, dysponuję VII tierem T29 prawie wszystkie moduły oprócz silnika którym umiem całkiem niezle grać :) + fajne nagrody :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jak by zrobili proponuje same 8 tiery bez francji bo 2x amx 100 i wygrany mecz co jest bez sensu. Poza tym zamiast 2v2 lepiej grać 3v3 jak w eslu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

no to wtedy 3 nagrody dla kazdego troche za duzo, bo kazdy kto jest na mpc z teamu chcialby miec nagrode a na 99% mody sie nie zgodza na 3 nagrody.

2yzq.png

Opublikowano

Wzioł bym udział ale jaka nagroda ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tiery to mam propozycje:

Maks 8 tier

Francja do 7

TD do 7

Bez art (i tak nikt by nie wziął)

Plutony po 3, wiec trzeba jakoś się zgadać. Trzeba teraz obgadać na jakiej mapie mamy grać. Ja proponuje Ruinberg ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tiery to mam propozycje:

Maks 8 tier

Francja do 7

TD do 7

Bez art (i tak nikt by nie wziął)

Plutony po 3, wiec trzeba jakoś się zgadać. Trzeba teraz obgadać na jakiej mapie mamy grać. Ja proponuje Ruinberg ;)

Tak, ruinberg moze byc albo jeszcze jakas mniejsza mapka.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie może być żadnego podziału, powinno być tak jak opisałem bo tak jest na turnieju ESL pod tytułem "złoty pluton" i sprawdza się bardzo dobrze :)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...