Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Tuniej WorldOfTanks na MPCforum?

szymo123

Turniej World Of Tanks.  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Tier ma brac udzial w turnieju?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie słabo to wygląda, bo z 16 osób (nawet, gdyby wszyscy uzgodnili jeden tier) to nic nie wyjdzie. Można by dodać do ankiety opcję "inny", bo może są chętni, ale nie akurat na ten tier. Jeśli mimo to nie zgromadzimy wystarczającej liczby chętnych, to jak dla mnie to nie ma sensu... ;/

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja bym zrobil zawody w 3.5.8 tierze... każdy by miał szanse się wykazać, lecz jak widzę jakie jest zorganizowanie, to jak zwykle nic z tego nie będzie .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi mi o to żeby Administracja w tym Oban zajęli się tym bo żeby jakikolwiek konkurs mógł się odbyć Moderator działu musi uzgodnić to z Administracją

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czekać na obana to tak jak na podwyżkę :) (kiedyś przyjdzie)

Raczej zrobić i 3 i 8 kto co ma i już.

Załęże się ze będzie tak jak z tym klanem jak założyli temat to było 30 osób jak przeszło codo czego to było 5 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Chciałbym jeszcze jeden pomysł podsunąć -co wy na to, by wybierać czołgi po lvl

Tak jak wybiera się na kompaniach. Tylko trzeba ustalić max. lvl. -bo jak ktoś wyskoczy z 10 to będzie nie fer.

x

Opublikowano

Napisałeś:

bo jak ktoś wyskoczy z 10 to będzie nie fer.

Czy my w tym temacie mówiliśmy coś o 10 tierach? Mamy wszystko już ustalone co i jak będzie się odbywać oprócz tego jakimi tierami gramy (czy 3 czy 8)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Liste zróbcie i proponuję 3 tier (tani każdy go kupi)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Liste zróbcie i proponuję 3 tier (tani każdy go kupi)

Nie każdy ma miejsca na lolki 3 tieru, a po za tym są na strzała więc porządnego turnieju nie da się rozegrać nimi.

Gdzie byłeś gdy o tym dyskutowaliśmy?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie każdy ma miejsca na lolki 3 tieru, a po za tym są na strzała więc porządnego turnieju nie da się rozegrać nimi.

Gdzie byłeś gdy o tym dyskutowaliśmy?

Jadłem obiad a potem poszedłem do sklepu i jakoś mnie nie ciągło do komputera :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...