Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Zapytaj tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki dodatek/patch: NAJNOWSZY! czyli cata pewnie. (najmniej bugów)

Duże/Małe zaludnienie: NAJWIĘKSZE! czyli pewnie molten, jeśli się mylę poprawcie, proszę.

Raty serwera:NAJMNIEJSZE! blizzlike prosiłbym :) początki moje w wowie.

Typ serwera:PvE, zabawa. W przyszłości pewnie PvP(jak ogarne)

Prosze o propozycję, głównie chodzi mi o serwer blizzlike! Oraz o duża populację (blizzlike)

Realm frostwolf na Moltenie, ale on ma exp x3 jeśli ci to nie przeszkadza. A liczba graczy zwiększona do 4.7K.

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Realm frostwolf na Moltenie, ale on ma exp x3 jeśli ci to nie przeszkadza. A liczba graczy zwiększona do 4.7K.

Dziekuję Ci za odpowiedź, jestem w trakcie ściagania moltena aktulanie 76% leci jak krew z nosa, hmm exp 3x, czyli za questy również będę dostawał x3 więcej? troszke może to wzburzyć expienie, przez co będzie się przeskakiwać szybciej questy ale jak na początek to damy rade, 4,7k całkiem sporo, a na globalu ilu ludzi siedzi na serwie? w przyszłym czasie rok-2 mam zamiar zagrac na globalu o ile mi sie spodoba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Dziekuję Ci za odpowiedź, jestem w trakcie ściagania moltena aktulanie 76% leci jak krew z nosa, hmm exp 3x, czyli za questy również będę dostawał x3 więcej? troszke może to wzburzyć expienie, przez co będzie się przeskakiwać szybciej questy ale jak na początek to damy rade, 4,7k całkiem sporo, a na globalu ilu ludzi siedzi na serwie? w przyszłym czasie rok-2 mam zamiar zagrac na globalu o ile mi sie spodoba.

na globalu masz milion-pięćset-sto-dziewięćset real'mów, które mogą być łączone przez Cross-Realm. licz tak 7-15k na każdym realmie

Edytowane przez caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

na globalu masz milion-pięćset-sto-dziewięćset real'mów, które mogą być łączone przez Cross-Realm. licz tak 7-15k na każdym realmie

Dodam że na globali dodali że ludzie z realmów mogą się widzieć i mogą chodzić razem na dungeony .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Molten jest zbufowany, juz początek przywala mi problemami, możecie mi powiedzieć czy może sunwell ma mniej bugów? przynajmniej na poczatku gry? albo może którą rasą zagrać aby w miare pograć sobie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na moltenie zauważyłem że nie ma bugów na realmach z małym expem . Na sunwellu już nawet LoreMaster działa więc możesz zrobić sobie jaką chcesz rase ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

High rate serwery zawsze są zabugowane mocno, dlatego na dłuższą metę. Lepiej na blizzike grać.

Co do globala. To nie tylko na dungeonach widzi się graczy, bo też na BG. ;)

Co do Sunwella. Stoi o wiele lepiej niż ToD obecnie, i tego nie da się zaprzeczyć.

Opublikowano (edytowane)

Włączyłem realm x3, czyli najmniejszy. A już przy początku grania, jakimiś wilkołakami (zapomniałem nazwe) były bugi.

Sprawdze inną rasę, mam zamiar grać rogue którą mi polecacie ?

Słuchajcie mam ściągnięty cataclysm od moltena, a chce zagrać na sunwell, moge w jakis sposob zrobic aby grac na tym sunnwell od moltena cata?

Moze sunwell jest mniej zbugowana od moltena, a exp blizzlike.

Edytowane przez BolS244

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

7h sciagania :D

Niewiem czy się decydować na tego sunwella, tam caty nie ma.

Ale jeśli ma być mniej bugów na sunwell to zagram na nim, jak myslicie który lepszy?

Edytowane przez BolS244

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeżeli głównie polacy, to Sunwell polski priv, ma realm 20+

To jest ukryta treść, proszę

Już na nim grałem chciałbym inne propozycje sunwell gralem i molten ;/ wiec szukam wiecej moga byc polacy ale jak nie to trudno jakos sobie poradze

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

Jargames , Disperssion i AT - instant 80

Tak tak tylko można wytlumacznie slowa ''AT'' i podania rat Dispression oraz Jargames? bo jestem lekko zielony

Jestem Jaki Jestem

Opublikowano

aha spoko :D to wiele mi wytlumaczyło dziekuje ci JaQu Like Leci :*

Ps. Szukam takiego zeby mozna bylo sie llekko pomeczyc ale nie zabardzo i wbic maksymalny lvl :)

Jestem Jaki Jestem

Opublikowano

sorki ale tak wracając to dlaczemu Disperssion mi nie działa wchodze normalnie wsadzilem realma i tak loguje to pisze Disconnect form this serwer takie cos i nie wiem czemu zarejestrowałem się

Jestem Jaki Jestem

Opublikowano

sorki ale tak wracając to dlaczemu Disperssion mi nie działa wchodze normalnie wsadzilem realma i tak loguje to pisze Disconnect form this serwer takie cos i nie wiem czemu zarejestrowałem się

Tu prosimy tylko o serwery. Wszelkie pytania w nowym temacie :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jaki dodatek/patch: Cata 4.0.6

Duże/Małe zaludnienie:Duże

Raty serwera:x10 +

Typ serwera:PVP/PVE

Molten , ew. Monster ( nie wiem czy jeszcze działa , dawno temu na nim grałem )

1377430129-U769346.png