Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ]battlefield 3 Minecraft [2000 Slotów] [NO-WL] [NO-PREMIUM]

Jasiupl21

Xd  

290 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na servie :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy mały problem z kilkoma pluginami które na becie zostały odkryte :/ . Narazie nie mogę podać daty startu przykro mi :/

Ja nie jestem head admine wiec nic wam nie mogę podać bez zgody head .

Nie ściemniaj tylko wrzuć jakieś SSy. Co do parametrów i ilości serwerów jakie chcecie odpalić ... Jak na każdy z serwerów wejdzie 1 osoba i będzie to działać to szacun.

Opublikowano

Spytacie się dlaczego go jeszcze nie włączyliście :

Ponieważ budujemy dokładnie takie mapy jakie są w btf3 .

Na początku nie będzie wszystkich mal ale 70 % napewno

Kto sobie wyobraża mapy z bfa w mc ? -.O Bo ja jakoś nie ..

x2n.png

Opublikowano

Koleeejny fake ... 2000 slotów ? Chyba Główka ucierpiała, i to jeszcze na 36 GB ram xD to nawet jest spam a nie temat ;) Po 1 Jakby był serwer (nie spodziewam się tego ) To i tak będą lagi po Ch*ju, procesorek musi być serio chyba z NASA bo inny nie da rady To tyle I POWTARZAM TO KOLEJNY FAAAAKEEE ;)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

TO nie jest fake !!!

Kto sobie wyobraża mapy z bfa w mc ? -.O Bo ja jakoś nie ..

Bardzo trudno sobie to wyobrazić ale to jest prawda :)

Ach ludzie czytajcie

Jak pisałem jest 150 roomów i każdy room ma włąsną pamięć czyli 32 gb ram a w 1 roomie ile os może grać? 32 os max czyli 32 gb ram na 32 os to mało ?

Na początku są takie jakby frakcje że możesz być medykiem itp . jest ich 4 wiec są 4 temple 1 temple ma 32 gb ram czyli na 1 temple może być okolo 500 os co daje nam 2000 os rozumiecie :) ?

Nie piszcie że to jest niemożliwe bo trza bybyło 150 osobnych dedyków a nikt by tyle nie zapłacił .

Naszczecie mamy taki dobry świat że da się zrobić to dobrze i tanio :)

10 os może dostać linknka do launchera i zagrać i powiedzieć innym że to jest prawda :)

Jednak jak zrobi ss i udostępni je gdzieś ban na perm i już nigdy nie zobaczy tego servera prosze pisać na pw kto chcę zobaczyć server :)

Jestem tylko reklamatorem !

Opublikowano

Jak pisałem jest 150 roomów i każdy room ma włąsną pamięć czyli 32 gb ram a w 1 roomie ile os może grać? 32 os max czyli 32 gb ram na 32 os to mało ?

Nie piszcie że to jest niemożliwe bo trza bybyło 150 osobnych dedyków a nikt by tyle nie zapłacił .

Naszczecie mamy taki dobry świat że da się zrobić to dobrze i tanio :)

Sam sobie zaprzeczasz. Usuńcie lepiej ten temat a kolesia zbanujcie żeby mpcforum już nigdy nie zobaczył ...

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem . TO nie jest fake powtarzam . 10 miejsc nadal czeka :)

Veygr twoje gadanie już mnie denerwuje dlatego ban na wstęp 90 dni :) . Poczekasz o 3 miesiące dłużej przez swoje głupe gadanie :)

Opublikowano

Twój temat, gdzie wkręcasz ludzi też.

Jeżeli jesteś tylko "reklamatorem" to nie możesz dawać banów :)

Przestań w końcu ściemniać ...

Opublikowano

Na 99% fake, już się przekonalem jak wkręcacie ludzi, a jak nie to dajcie ss, bądź filmik

KHA`ZIX!

Opublikowano

Wole po prostu BF`a, ale życie powodzenia.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...