Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ]battlefield 3 Minecraft [2000 Slotów] [NO-WL] [NO-PREMIUM]

Jasiupl21

Xd  

290 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na servie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na 100% (O ile wystartuje)

Nick w grze: Calezz

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram 1000% nick Matrix130PL

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

możliwe że można zrobić taki serwer lecz moje pytanie jest takie mody ogólno dostępne czy własne ?? i po drugie 2000slotow haha i 32gb ramu tak ? 32gb ramu starczy na 300-400slotow bez modow i bez pluginow a w chcecie zapewne mody i pluginy to tak koło 10GB ramu na to żeby nie było lagow a jak by weszło dajmy tak 200 osób to lagi by były bo wczytowanie itd broni mapy samochodów helikoptery itd to te 32gb ramu by starczyłoby na max 200-300 slotów bo processor by tak samo by nie dawał sobie rady przy tylu graczy i takich modach. ja mam plan w robieniu serwera wojennego gdzie będą czołgi itd ale dam max 50 slotow żeby miło się grało i bez łagów na 8gb ramu

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

@up 1. jeżeli masz się wypowiadać na temat, który nie dotyczy tego to lepiej się nie wypowiadaj. "ja mam plan w robieniu serwera wojennego gdzie będą czołgi itd ale dam max 50 slotow żeby miło się grało i bez łagów na 8gb ramu"

2. 36GB nie 32

3.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

.

Opublikowano

I co myślisz, że uciągniesz 2000 slotów minecrafcie z modami na 36GB ram? Widać, że masz pojęcie o serwerach mc i sprzecie. Jeżeli chodzi o minecrafta to zegar procesora jest tak samo ważny jak ram, na dodatek weź po uwagę to że serwer minecrafta obsługuje jeden rdzeń, więc nawet mając Xeon'a - E5 2690 i dzieląc ten serwer na podserwery to maszyna i tak tyle nie pociągnie.

signli.png

Opublikowano

@UP

Ledwo co zrozumiałem co mówisz , ale zgadzam się i widać że się na tym znasz.

Co do serwera to jeden wielki fake....

Autor się z was nabija bo wymyślił sobie bajeczkę o super serwerze a wy w nią uwierzyliście.

Bye

Opublikowano

fake a 2000 slotow? chyba cie pojebalo....

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Możecie wstawić jakieś SSy jak to wygląda? Jeżeli go budujecie to pewnie już coś macie. To samo z pluginami i pojazdami ;]

Opublikowano

Mamy mały problem z kilkoma pluginami które na becie zostały odkryte :/ . Narazie nie mogę podać daty startu przykro mi :/

Ja nie jestem head admine wiec nic wam nie mogę podać bez zgody head .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...