Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwer NightZ! {Apokalipsa Zombie!} [Na podstawie DayZ i The Walking Dead] [Mody!] (Ankieta)

igeon

Ankieta na temat serwera  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?a serwer minecraft na podstawie DayZ i serialu The Walking Dead?

2. 2. Serwer ma by? No-Premium czy Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: djlee

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Z tym up to wam sie odechce, kiedy devil będzie campił z lee w szpitalu obok kościoła :D

Opublikowano

Z tym up to wam sie odechce, kiedy devil będzie campił z lee w szpitalu obok kościoła :D

To nie tylko ja się bawię w strzelca wyborowego. A szpitali trzeba bronić, bo torebki z krwią dropią.

haha devil patrz wszędzie nas znajdą :)

No cóż Vienczy, sławni jesteśmy :D

Opublikowano

powiem tyle jak długo można robić taki serwer ? ja wam powiem jeżeli serwer powstaje na bukkit to trochę potrwa bo portowanie modow nie jest łatwe i do tego multiplayer na bukkit a jeżeli robicie serwer na vanillia to powiem tyle ją bym już go zrobił w następny dzień jak był napisany ten post a co do moda to nie polecam bardzo bo ma jeszcze dużoooo bugów np szczaly lecą bardzo powoli ten zombi bez nóg to wgl się nie da zabić nie wiem czemu jeżeli chcecie to mogę zrobić serwer na tym modzie na 10_20 osób jak chcecie to piszcie na pw a jutro koło godziny 17_18 macie serwer

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

sebka97 ty się lepiej serwerami nie zajmuj grałem na tym zomboid tam się dało zabijać graczy na spawnie nawet sam ich zabijałeś i była to wielka nudna chujnia

a i gdybyście dodali możliwość działki 10x10 to było by zajebiście

Opublikowano

Kiedy oficjalny start i launcher ??

Bo nie moge sie doczekac :D

i pozdrawiam

Mam wam do przekazania pewną wiadomość , otóż pisałem do igeon'a i wychodzi na to ,że serwer bedzie tylko narazie beta testami zającie są jego znajomi czyli trza czekać

:/ ( Pytanie czy jest sens tego czekania ... )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...