Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwer NightZ! {Apokalipsa Zombie!} [Na podstawie DayZ i The Walking Dead] [Mody!] (Ankieta)

igeon

Ankieta na temat serwera  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?a serwer minecraft na podstawie DayZ i serialu The Walking Dead?

2. 2. Serwer ma by? No-Premium czy Premium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sebka97 ty się lepiej serwerami nie zajmuj grałem na tym zomboid tam się dało zabijać graczy na spawnie nawet sam ich zabijałeś i była to wielka nudna chujnia

a i gdybyście dodali możliwość działki 10x10 to było by zajebiście

Jak wiedzę takie posty to płakać mi się chce ja nie umiem robić serwerów hyym zrobiłem pierwszy w Polsce Survival Games gdzie miał ledwo 20slotów a dziś 150 za 2dni 200/250 serwer full od 12 do 9 i ja nie umiem robić serwerów haha siedzę w tym od 2lat znam się bardzo dobrze na pluginach itd a jak byś się ty trochę znał na serwerach to na vanilli nie ma modów na takie coś żeby wyłączyć PvP w danym rejonie.... Ale tym już się zająłem teraz skrzynki są po za spawnem a spawn jest obudowany tak że da się tylko wyjść

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

Ehh ja czekam od kilku dni na start a tu klapa albo nadal serwer jest testowany. Oby nie był z tych serwerów co adminowie mają po 12/13 lat.

Tak wo gule ja bylem w 15 osób które dostaną te bronie ;d .

Opublikowano

Ja byłem jednym z pierwszych dodanych do wl, i co?

Prawdopodobnie broń dostaną ci, którzy jako pierwsi wbiją na serwer.

Nowicjusz
Opublikowano

A ja bardzo bym prosił, aby to nie było żartem.

A igeon był 01 paź 2012 19:35, co może znaczyć że jest zajęty, albo nas olewa.

Opublikowano

To kiedy ten beta testy . Bo słyszałem że od kilku dni DayZ Mod jest już na 1.3.2 ale na premium tylko ;/

Opublikowano

Ja sie zaraz zatłuke !! Pisało ,że BETA bedzie od 28.09 załóżmy ,że jego koledzy testuja ten serwer od tego czasu i teraz nasuwa sie pytanie ILE JESZCZE KAŻĄ NAM (graczą) CZEKAĆ !!!!!!!?? (wyrkzykników wiecej nie bez powodu !! )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...