Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZELOM ! Trade Hack, halucynacja PL, A moze ISTNIEJE?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wiecie co mi sie przydarzylo doslownie 5 minut temu ? Zrobilem dzisiaj sobie ribka na 9 i wklepalem srednie 29% 10 % orki i cos jeszcze. Lansuje sie po m1, a tu jakis gosciu mnie wyputuje o mojego ribka... No to mu odpowiadam na pytania, az wreszcie zapytal sie mnie czy nie wymienie mojego ribka za jego ribka +9 sr 38% kd +3, to ja mowie jakis nieogar pewnie to sie wymienie, bede na duzym plusie. Dobra, mielismy sie spotkac przy kowalu, juz od poczatku cos mi smierdzialo, gosciu dawal handel kladl swojego ribka i jak nie polozylem swojego ribka na handel w ciagu 3/4 sek to od razu wylaczal i dawal jeszcze raz, dalem pare razy dobrze tego ribka, to zaczal zaakceptowywac handel, gdy zobaczylem na ribka byl +9 sr 38% i w ogole tak jak opisywal bony mial 2% diably i 2% zwierzeta. No i zapatrzalem sie na tego ribka, minely 2/3 sek i od nowa dal i mowil zeby szybko, ja go nieogarnialem, bylem prawie pewny ze chce mnie oszukac i chcialem byc pewny do tego jakiego ribka mi daje, zeby mi nie dal jakiegos +0... No i nadszedl czas kiedy sprawdzilem w 1,2 sek tego riba (moj i jego jednoczesnie byl na handlu) to on dal akceptuj, po czym ja dalem akceptuj, bylem pewny do tego jakiego ribka mi daje, wiec prosze nie wszczynac awantur, ze jestem slepy, bo widzialem dokladnie. No i po handlu bylo napisane ze handel przebiegl pomyslnie, ale kurwa co to ma byc? Moj ribek zamiast miec moich bonow 38% sr 2 % zwierzeta 2% diably ma co innego ! Dosyc ze jest +6 !!! A oba byly +9 to do tego ma sr 29% i 2% diably, 2 % zwierzeta, a jak pamietacie, jego rib mial takowe bony ... No kuzwa, wkurzylem sie, pisalem zeby podal sposob albo cos, to mowil, ze przeoczylem sie i chcial jeszcze raz sie wymienic, wiedzialem ze napewno nie da tamtego swojego bo smierdzial mi od poczatku, wydaje mi sie ze to ma cos wspolnego ze zmiankami. Macie SS'y. Wypowiadajcie sie na ten temat.

PS: Nie chce mi sie nawet nicku zamazywac...

PS2:Pytanie odnosie tego jeszcze mam, jezeli napisze to na support, odzyskam mojego riba?

PS3: Chcialbym dodac ze ten gosciu gral postacia 1 lvl, wiec wiadomo ze chcial oszukac ;/...

1. http://scr.hu/7j7/5rnlk

2. http://scr.hu/7j7/x6t7w

3. http://scr.hu/7j7/fu3g5

4. http://scr.hu/7j7/9gim8

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Paczy się za co się wymienia stara metoda
  • Zamaluj nick .
  • Nic mu za to nie zrobisz :P

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tu b endzie coś fajnego niedługo

fl989x.jpg

1500 Postów - Challenge Accepted

Opublikowano

Hmm. Jest to bardzo dziwne zjawisko. Halucynacje w Metinie?

Masz screena tamtego Riba co miałeś?

Opublikowano

Nie bardzo masz podstawy do tego, bo do metina nie ma hacków na handel ani na szybką zmianę + itemów...

Po prostu musiałeś przeoczyć i tyle, Twoja wina. Nie ma żadnych hacków, ani nic;

Szkoda że nie masz ss tego riba 38% śr.

Opublikowano

bylem pewny do tego jakiego ribka mi daje, wiec prosze nie wszczynac awantur, ze jestem slepy, bo widzialem dokladnie.

Na przyszlosc radze sie wczytac, to jest najlatwiejsze wytlumaczenie, a ja wiem co robilem..@Niestety nie mam ssa riba ktorego mialem na poczatku,

@NIE PISZCIE ZE PRZEOCZYLEM BO TA WYMIANA CO DAL MI NA HANDEL TEGO NIESZCZESNEGO RIBA NAJDLUZEJ TRWALA I WIEM CO DAWAL

Opublikowano

bylem pewny do tego jakiego ribka mi daje, wiec prosze nie wszczynac awantur, ze jestem slepy, bo widzialem dokladnie.

Na przyszlosc radze sie wczytac, to jest najlatwiejsze wytlumaczenie, a ja wiem co robilem..@Niestety nie mam ssa riba ktorego mialem na poczatku,

No to też mi wytłumacz jakim cudem ze średnich 38 i te 2 bony zrobił 29 i te 2 bony ? Przecież to niemożliwe, musiałeś nie dopatrzyć i tyle. Nie ma innej opcji i innego wytłumaczenia, przecież nawet na logiczne rozumowanie, jak z +9 do +6 zrobić, nie ma takiego hacka i do tego z 38 do 29 % średnie...

Opublikowano

No to też mi wytłumacz jakim cudem ze średnich 38 i te 2 bony zrobił 29 i te 2 bony ? Przecież to niemożliwe, musiałeś nie dopatrzyć i tyle. Nie ma innej opcji i innego wytłumaczenia, przecież nawet na logiczne rozumowanie, jak z +9 do +6 zrobić, nie ma takiego hacka i do tego z 38 do 29 % średnie...

Chyba po to zalozylem ten temat, abyscie mogli sie wypowiadac, dla mnie to tez jest nielogiczne, ale to wytlumaczenie nie wchodzi w rachube, dam sobie lape uciac, ze byl na handlu jego rib, ciagle dawal swojego riba ! nie dal a ni razu +6/0/x

@Down

KURWA MAC, mowie chyba ze nie dal ani razu riba ponizej 9, dal mi chyba z 12 razy handel, wiec jakby mial oszukac, predzej czy pozniej dalby tego swojego riba +6/2 czy chuj wie jakie on tam ma. Ale SCZAJ TO ZE ON NIE DAL ANI RAZU INNEGO RIBA NIZ TEGO 38% SR.

Opublikowano

Jaka halucynacja po prostu przewidziało ci się jak ciągle zmieniał handel pewnie raz dał tego +9, a potem +6 i tak zmieniał i tyle twoja wina on może dostać bana na jakiś czas za oszustwo w handlu ale wątpię za mało dowodów masz więc nawet nie pisz bo Cię support wyśmieje ^^.

Opublikowano

Musiałeś popełnić błąd, może po prostu zagapiłeś się, podekscytowałeś się czy coś, bywa.

Myślałem, że ludzie dali sobie już spokój z "tradehackiem" a tu widzę, że iluzja i marzenia nadal działają.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Musiałeś popełnić błąd, może po prostu zagapiłeś się, podekscytowałeś się czy coś, bywa.

Myślałem, że ludzie dali sobie już spokój z "tradehackiem" a tu widzę, że iluzja i marzenia nadal działają.

Idiots, idiots everywhere

NIE MOWIE ZE TO JEST TRADE HACK, TYLKO 'ILUZJA' DZIALAJACA KROCEJ NIZ 5 SEK? NIE WIEM, COS Z TYM ZROBIL, TO NIE BYLO NORMALNE - TO CO SIE WYDARZYLO.

Opublikowano

sorry ziom ale to niemożliwe żeby był hack na handel :)

po prostu się przeoczyłeś i tyle..

też mnie tak oszukali, mój rib za smoczą +9. Dawał i zamykał handel, aż w końcu udało mi się dać mojego riba i dać akcept. po chwili pacze a tu +0 :P

Opublikowano

sorry ziom ale to niemożliwe żeby był hack na handel :)

po prostu się przeoczyłeś i tyle..

też mnie tak oszukali, mój rib za smoczą +9. Dawał i zamykał handel, aż w końcu udało mi się dać mojego riba i dać akcept. po chwili pacze a tu +0 :P

Spoko, rozumiem, mozecie uwazac ze sie przeoczylem, ale ja wiem swoje ^^, gdyby mial mnie oszukac to dalbym chociaz za tym 4 razem czy ktoryms ten itemek +0 czy cus. Do tego te srednie co mialem i pozostale bony jego, ja tego pojac nie moge ...

Opublikowano

Ty wiesz swoje, a z tego co my wiemy to Twoja wersja jest nieprawdopodobna. Każdy popełnia błędy, a jeśli chodzi o to, ze wymieniłem tradehacka to spójrz na nazwę tematu, która ewidentnie na to wskazuje, a poza tym th to niekoniecznie musiałby być hack który kilka akceptuj, a który ingeruje w handel, a w temacie dokładnie coś takiego jest opisane. Więc zanim nazwiesz kogoś idiotą to postaraj się, aby to co mówisz było uargumentowane, bo ktoś inny może Cię z łatwością przytłoczyć używając mózgu.

A nawet ten "hacker" przyznał się, że po prostu podłożył innego RIBa

@ i następnym razem polecam nagrywać takie wymiany, nawet choćby dla poparcia swoich tez

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nie ma innej opcji niż powiedzenia, że dałeś się przysłowiowo "wyruch*ć"... ;)

Chłopie takich rzeczy nie ma i nie będzie... ;) Sam mówiłeś, że zrobił to 10 czy tam więcej razy to oczy się przyzwyczajają do jednego obrazu, dodaj do tego Twoją radość to wychodzi, że po prostu Cię oszukał... ;)

Opublikowano

Ty wiesz swoje, a z tego co my wiemy to Twoja wersja jest nieprawdopodobna. Każdy popełnia błędy, a jeśli chodzi o to, ze wymieniłem tradehacka to spójrz na nazwę tematu, która ewidentnie na to wskazuje, a poza tym th to niekoniecznie musiałby być hack który kilka akceptuj, a który ingeruje w handel, a w temacie dokładnie coś takiego jest opisane. Więc zanim nazwiesz kogoś idiotą to postaraj się, aby to co mówisz było uargumentowane, bo ktoś inny może Cię z łatwością przytłoczyć używając mózgu.

A nawet ten "hacker" przyznał się, że po prostu podłożył innego RIBa

@ i następnym razem polecam nagrywać takie wymiany, nawet choćby dla poparcia swoich tez

Trade Hack jest jedynie prawdopodobienstwem, tego co mnie spotkalo, wiec wymienilem pare rzeczy, uzyj mozgu. Skoro piszesz "niekoniecznie musiałby być hack który kilka akceptuj", podaj mi czesc posta, w ktorej to zawarlem, bo wydaje mi sie ze rozmawiasz sam ze soba i odpowiadasz na to co MOGLBYM napisac - nie napisalem. Nazywam idiotow ludzi ktorzy na to miano zasluguja, napisalem juz w pierwszym poscie ze nie toleruje pisania ' zagapiles sie' a ni temu podonym ...

@Oczywiscie, gdybys ty byl rzekomym 'hackerem' mialoby ~~ 15 osob taki program, taktyke czy cookolwiek, to NAPEWNO, nie ma innej mozliwosci dzielilbys sie tym z innymi, czlowieku pomysl... Przyznalbys sie do tego? Zeby caly net o tym wiedzial i nie wzbogacilbys sie bo zaraz ta wiadomosc doszla by do supportu i juz jutro bylby update likwidujacy to.

35qx0f.jpg

Opublikowano

@Up Możliwe że koleś miał dwa riby,i zupełnie przypadkowo miał takie same te bonusy po 2% w nich (Wielokrotnie miałem np 2 fmsy 12% sr 1 % um itp) I wpadł na taki właśnie pomysł.To że słabszy rib ma 2 takie same bony,zwiększało szansę na pomyłkę,a do tego cyferka "6" jest podobna do "9".nie będę Ci wmawiał że przeoczyłeś,ale nie sądzę by była inna możliwość (Gdyby miał takiego hacka,nie bawiłby się w jakieś tam riby,tylko poważniejsze itemy)

Opublikowano

@Up Możliwe że koleś miał dwa riby,i zupełnie przypadkowo miał takie same te bonusy po 2% w nich (Wielokrotnie miałem np 2 fmsy 12% sr 1 % um itp) I wpadł na taki właśnie pomysł.To że słabszy rib ma 2 takie same bony,zwiększało szansę na pomyłkę,a do tego cyferka "6" jest podobna do "9".nie będę Ci wmawiał że przeoczyłeś,ale nie sądzę by była inna możliwość (Gdyby miał takiego hacka,nie bawiłby się w jakieś tam riby,tylko poważniejsze itemy)

ten rib nie byl wart powaznych itemkow ;p

. No nie wiem... Jak was slucham to sam zaczynam watpic w moja racje. Koles od poczatku dawal tego samego ribka+9. Z tymi bonusami to nie bylo tak, on mial swojego 38 2 diably 2 zwierzaki, a ja mialem bodajze 29 sr 10 orki 6 szybkosci zaklecia, albo kolo tego. I on jakos po prostu zamienil te dwa bonusy moje na te co on mial, nie wieem jak on to zrobil. Do tego ribek stal sie +6, no szlak moze czlowieka trafic ;d. Napisalem na support, zobacze fo odpisza. Pisze z fona, dlatego tak dziwnie

Opublikowano

Na s1 dziś typ to samo robił na handlu ze mną. Lecz się nie wymieniłem bo widziałem że pierw daje dobrego fms'a a później podłożył innego. Dawałem na handel riba a on fms'a dawal akcept i po 1s wyłączał i tak ciągle, lecz w jednym momencie musiało go zlagować i nie zamknął tego tak szybko a ja zobaczyłem, że był inny fms i powiedziałem mu, że ma spierd... Może Ty się tak dałeś nabrać a jeśli nie to ja już nwm.

Opublikowano

No kurczę, ale ja wam mówie ze on wymienial sie ze mna parenascie razy i nawet jesli mialby dac tego innego ribka, to nawet jesli przeoczylbym + ulepszenia to tak jak mowilem, predzej czy pozniej dalby inne srednie aniezeli 38... Sprawdzilem dokladnie jego ribka + byl +9, srednie byly 38, bony tak jak mowilem 2%, 2%, a pojawilo sie calkiem co innego, czego nie bylo w planach o.O

Opublikowano

Nie oszukujmy się ten temat nie ma sensu bo my o czym innym ty o czym innym. Twoja opowieść brzmi trochę jak alicja w krainie czarów ^^ - jest mało prawdopodobna i tylko dzieci się na to nabierają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się ten temat nie ma sensu bo my o czym innym ty o czym innym. Twoja opowieść brzmi trochę jak alicja w krainie czarów ^^ - jest mało prawdopodobna i tylko dzieci się na to nabierają

Co do pierwszego zdania sie zgodze z zupelnoscia. I nie mow 'dzieci nabieraja sie' bo to co bylo to nie byla fikcja ani sie nie przeoczylem >.<, chcialem tylko zebyscie sie wypowiadali, a skoro ja jestem sam na 15 to prosze o zamkniecie tematu >.<. Ja wiem swoje, moze was chociaz troche ustrzeglem, jak pogracie troche to pewnie niejednemu z was takie cos sie przytrafi i wtedy moze zwrocicie honor :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...