Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'Zix, Łowca pustki

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszkadza Ci to? Nikt Ci nie każe tych nowych postaci kupować...

Edit@

Taki kosmita :D Ciekawe kiedy wyjdzie na becie.

Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to, że nie będę kupował tych nowych champów, tylko o to, że to trochę nudne że ciągle postacie, postacie i postacie, na dodatek niektórzy nie ogarną jednej postaci, to już kupują tą nowszą. Wydaje mi się że lepiej było gdy postacie były wydawane w większym odstępie czasu, co kilka miesięcy, wtedy to była rzeczywiście nowość. Dobrze że chociaż zmienili wygląd odznak, zawsze TO jakaś nowość.

Temat: postać zapowiada się nawet ciekawie, może zacznę na nią zbierać, najpierw jednak chciałbym zobaczyć jego skille.

Game Over

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
szpony i kamuflaż
Czy podziwiasz jego opalizujące skrzydła? A może czujesz respekt przed rzędami strasznych kolców?

No rzeczywiście będzie to jak ap galio...

jak dla mnie AP bruiser + stealth .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie wiem gdzie wy tu predatora widzicie... Wygląda jak czysty klon obcego a regnar może i nie wygląda jak predator, ale napewno był w jakimś stopniu wzorowony na predatorze. Jakiś taki duet, tak jak obcy vs predator to tutaj mamy 2 postacie wzorowane na nich :)

Opublikowano

polecam kupic do rengara skorke to juz nawet po samych "wlosach" mozna stwierdzic ze predator a to jak dla mnie alien i tyle, na pewno jakis doskok bedzie,

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Pfff, lepiej by dodali nową mapkę 5v5. -,-

Wracając do tematu słyszałem (od kumpla), że będzie miał 8 skilli. :)

Ale takich jak lee sin.... czyli 4skile tylko kazdy po 2 fazy. Bo interfejsu dla 1postaci nie beda zmieniac -.-

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Znalazłem to w necie :

Kha'zix starts as a melee.

Passive - Hyperevolving Carapace: Every time you level up Kha'zix's ultimate, his next ability use will enhance him in a certain way for the rest of the game. He can enhance one ability twice and another once, or he can enhance each ability once. (He can't enhance one ability 3 times). Each enhancement visibly changes him.

Q - Vicious Slivers: Kha'zix fires spikes in a line, dealing damage and shredding armor of hit enemies. (medium cooldown)
ENHANCED 1: His attacks are now ranged.
ENHANCED 2: His spikes become stronger, increasing his range and causing his autoattacks to now deal 1.2x damage

W - Exoskull Burst: 
Passive - His armor plates respond to oppression, becoming more powerful as he is attacked. Kha'zix temporarily gains armor for each autoattack he takes, stacking up to 5 times.
Active - Kha'zix violently sheds his exoskeleton, refreshing his stacks and dealing damage per stack in an AoE.

ENHANCED 1: Kha'zix permanently makes his exoskeleton stronger, passively increasing armor/MR and allowing his W passive to stack up to 10 times. Exoskull Burst now applies Grievous Wounds upon use.
ENHANCED 2: Kha'zix now retains his armor stacks upon cast.

E - Void Passing: Kha'zix leaps to a targetted nearby location.

ENHANCED 1: Kha'zix grows wings, permanently increasing his speed and increasing the range and travel speed of his E.
ENHANCED 2: Kha'zixs' wings become extremely powerful through evolution, further increasing his speed and E range causing his E to stun nearby enemies for a short duration on cast

R - Burrowing Terror: Kha'zix burrows into the ground, becoming untargetable for a short duration and slowing enemies above him as he moves. Upon expiry or recast, he bursts forth from the crust of the earth, dealing damage to enemies in the area affected. 
U RIKE? 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Z tego co widzę ,to po "ulepszeniu" Q dostaje ono range. W to AoE DPS (?). E to jakiś dash (?) oraz po ulepszeniu dodaje mu speeda i range.

Ulti to bycie untargetable oraz slow oraz chyba coś jak ulti vlada (infekowanie).

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Wg mnie, skoro dodali rangara(premator) to teraz dodają Kha'Zixa(obcy), a pustka jest po to, zeby nadać mu jakąś historie. Ta postać jest jedną wielką niewiadomą ale zapowiada się ciekawie. Mam nadzieje, że bedzie po postac unikalna i jedyna w swoim rodzaju, co cięzko jest zrobić przy 100 iluśtam bochaterach, niż kolejna z pomieszanymi skillami innych championow, bo zdażały się już takie(sejuani). Osobiście czekam na jego gp, ciekawe kiedy wypuszczą go na pbe, chętnie zobaczyłbym go w akcji.

Opublikowano

- Jego skill'e

Jakby co to Kha Zix jest nowym wydanie Omen'a LOL DZIĘKUJE RIOT !!!!! Więc będzie prawdopodobnie wyglądał tak jak na lol wiki.

Będzi raczej trudny to opanowania więc go kupię.

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

zapomniany omen. To będzie omen, tylko kolorystyka nastawiona na granat, zamiast czerwieni, po przeczytaniu opisu widzę heroiczne podobieństwo

sygnatg.jpg
Opublikowano

Jak dla mnie to bedzie taka evelyn , w końcu może sie dostosować do otoczenia. Chyba że taki udyr że bedzie mógł zmieniać tryby n.p tank ad ap i tak dalej

Opublikowano

Według mnie to będzie połączenie predatora z obcym, bardziej wchodzącym pod predatora. Z wyglądu może przypomina Aliena, ale to będzie za pewne jakiś kameleon predator . Jak napisałem "kameleon" taka ma być ta postać być może będzie miała jakiś passiv typu, że gdy siedzi w krzakach to jest niewidzialny czy coś takiego. I jakiś doskok bo ma być to zabójca . :)

Opublikowano

Riot chyba oglądał film Alien vs Predator

Najpierw zrobił Predatora = Rengar a teraz Aliena = Kha'Zix

Zgadzam się, skin rengara to 100% zrzynka z predatora. Te dredy ^^

Opublikowano

Zamiast nowych championów przydałyby się nowe skórki... wiele postaci ma po 1-2 max

Zgadzam się, skin rengara to 100% zrzynka z predatora. Te dredy ^^

Zrzynka to ty jesteś, oni najwyżej się inspirowali

Opublikowano

Kassadin i Cho są z "Pustki " ale nie wiem zobaczymy zapewne z czasem umiejętności postaci.

E?

Kassadin to człowiek a z pustką sie tylko spotkał... on nie urodził sie ani nikt go nie stworzył w pustce więc nie można uznać że jest z pustki .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nazwa skojarzyła mi się z xin zhao.

Zaintrygowało mnie to zdanie:

Z pewnością zdziwi cię, że to tylko jedna z wielu postaci ewolucyjnych, jakie może przybrać Łowca Pustki.

Różne formy?

Pewnie jakaś hybryda range/melee

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...