Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'Zix, Łowca pustki

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie za dużo tych Champów na raz ? Teraz przez długii czas nie będzie żadnego a tak jest głupio...Powinni to wprowadzać systematycznie. (rozumiecie o co chodzi ).Podoba mi się w niej to że jeżeli będzie możliwość np. że ulti będzie zmieniało skille na inne to będzie ogromne zaskoczenie dla wroga, bo u Veigara np. jak się wali z "w" taka kometka ale po 3 sek to wiadomo trza wiać, tutaj raz to raz to więc postać to będzie trudny przeciwnik : <

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

No, jeszcze za wiele powiedzieć nie możemy, bo praktycznie nic o nim nie wiemy. Ale jeśli mam strzelać to będzie o solo top.

Opublikowano

Ja bym chciał kolejnego midera (main lane ;3 ) lub suppa.Większość jak widzę twierdzi ,że to będzie solo top / jungle ,ale może być to WSZYSTKO ,tak więc musimy poczekać :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@ up Kiedy to to samo w filmiku który pokazany został przez BlindMastera a stworzony przez kolesia z forum:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2588342&page=14

MAci enawet cytat:

This is NOT a real skillset. I designed it myself.

Nie wiadomo dlaczego pojawiło się to nawet na LoL wiki.

A żes się namęczył żeby to ładnie wyglądało.....

Szybko się fake rozszedł......

wikmk9.jpg

Opublikowano

No postaci wygląda fajnie skille także i jest ten czerwony kolor jak ktoś wcześniej określił :P

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Postac moze byc ciekawa szczegolnie ze uwielbiam junglerow

Akurat nachomiczylem 6k ip wiec raczej go kupie

Narazie ttoche nie ogarniam tych skilli widzac ze nie latwo bedzie nim grac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

bedzie na pbe??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie na pbe?

FFS ! JARAM SIE TYM INSTABUY

Super przemyslany pasyw z widzeniem przeciwników jakiś nerf wpadnie ale zamin to nastąpi to można nabic trochę winów.Polecam

Tylko niech ikonkę zmienią.I ten PENTAKILL Olaf !!!!!!!!!!!!!

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

gralem wczoraj nim na pbe i nie nadaje sie na topa. Postac tylko jungle, strasznie manozerna tyle w temacie. Wedlug mnie wymaga buffa

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Zależy jak będziesz prowadził go w ewolucji - różny wybór skilli da Ci różne efekty. Akurat z tego co widziałem wszystkie z umiejętności są warte ulepszania i ciężko się zdecydować które wybrać.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Na PBE jest po 10RP dla chętnych . Grałem 1 raz przeciwko niemu , ma jakiś taki skill , że znika i sie pojawia , w 1 na 1 nie jest łatwo z nim wygrać , tyle o nim wiem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...