Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nordic czy West ? Mit czy Prawda

Rápido

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na east jest zjebana topka i wiecej cyrylicy

A na wescie masz Francuzów i Niemców, co z tego ,że normalne litery skoro i tak gówno rozumiesz co oni pjerdolą :/

Opublikowano

Randomy West = Nordic,

Topka West > Nordic,

Wszystkie streamy są z Westa, wszyscy truniejowi gracze (Ocelot, Gosu, Forellen etc. może poza CLG) mają swoje główne konta na Weście, także jak chcesz znaczyć coś więcej niż nic to graj na weście.

Opublikowano

Randomy West = Nordic,

Topka West > Nordic,

Wszystkie streamy są z Westa, wszyscy truniejowi gracze (Ocelot, Gosu, Forellen etc. może poza CLG) mają swoje główne konta na Weście, także jak chcesz znaczyć coś więcej niż nic to graj na weście.

Kurwa i co że tam grają? To że oni tam grają to wszyscy mają tam grać? To że np. Eminem jest z Ameryki czy skądś tam to znaczy że wszyscy raperzy muszą tam mieszkać? Ogarnij się. Według was to kurwa każdy powinien grać na Weście, a EUNE i NA powinni w ogóle usunąć.

Game Over

Opublikowano

Uwaga wyjaśnię wam całą filozofię Westa bo chyba większość straciła zdolność logicznego myślenia..

Więcej ludzi na West o co chodzi?

Im więcej ludzi tym większy skill na WYŻSZYM ELO

Im więcej ludzi tym MNIEJSZY skill na NIŻSZYM ELO

Dzięki , pozdro ...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie rozumie was kompletnie.Wkoncu gracie w ta sama gre tylko na innych regionach i to w sumie dziwne ze polak gra na west jak tam nie mieszka ;next Polak nie rozni sie od francuza niczym ;next jak traficie na kida w teamie to trudno grajcie o 2-3 w nocy to bedziecie mieli ogarnietych graczy na nordicu ;next na nordicu jest wiekszy poziom od pewnego momentu mowie tu o 1800 i wyzej elo ogladajcie stream'y ;next duzo osob mysli ze na west jest wiekszy poziom poniewaz spotykaja na 5 lv junglera solo top itd. ale to nie zmienia faktu ze ktos robi refy bo kto niby moze wiedziec po 3-4 grach gdzies tyle zajmuje wbicie 5 lv co to jest jungler lub support i to jeszcze pewnie zorgrywal jeszcze przeciwko SI i to tyle koniec tematu ;]

Opublikowano

Kurwa i co że tam grają? To że oni tam grają to wszyscy mają tam grać? To że np. Eminem jest z Ameryki czy skądś tam to znaczy że wszyscy raperzy muszą tam mieszkać? Ogarnij się. Według was to kurwa każdy powinien grać na Weście, a EUNE i NA powinni w ogóle usunąć.

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem (końcówke zwłaszcza)

Opublikowano

Nie wiem czy kolega który zakładał ten temat ma jakieś problemy z pisaniem , albo chce zabłysnąć pisząc w ten sposób - Ale tłumaczenie w sposób że na Westcie są Francuzi czy Hiszpanie którzy nie grają lepiej od rusków jest poprostu dla osób których nie stac na przeniesienie albo są ruskami czy też nie potrafią grać :) Teraz ja powiem Ci co jest mitem a co nie mitem jest napewno to że ruski grają na poziomie Hiszpanów - bo tak nie jest , a ''Polaczkiem'' pisząc w ten sposób jesteś ty .

Prawda jest taka że na serwerze EUW jest 100 razy większy poziom niż na EUNE i nie baw się w pogromców mitów czy w cos innego bo i tak nic nie udowodnisz , grając na eascie solo masz w każdej grze chęć wyjścia z gry , natomiast na EUW spokojnie możesz grać solo bo masz trochę większą pewność że nie trafisz na ruskiego trolla niż na EUNE - uwierz mi .

A co do Ciebie radze pozostać na EUNE bo widzę że nie rozumiesz całej filozofii , tak kolega który pisał o Ocelote czy o kims innym chciał Ci udowodnić w ten sposób bo tylko chyba tak można , że na EUW jest PO PROSTU WIĘKSZY POZIOM - PO PROSTU :)

Opublikowano

Chuja prawda -,-

Grałem na East, przeszedłem na West i jestem bardziej zadowolony.

Bynajmniej rzadko tam spotykam dzieci które po szkole przelewają swoją złość w tę grę, niszcząc ją przez to.

OndteAw.png
Opublikowano

Narzekacie , narzekacie i narzekacie ...

Dlaczego trafiacie prawie tylko na polskich trolli? Bo tylko z nimi jesteście wstanie się dogadać(przynajmniej większość z was) a co za tym idzie tylko ich zapamiętujecie. A jeżeli już Polak ogarnia to nie przyznaje się do tego skąd jest (jeżeli się przyzna to od razu ktoś napiszę 'pl noobs' lub 'poland noobs'), a tym bardziej nie daje sobie w nicku końcówki 'PL' jak to większość zwykła robić.

Skąd nie wiesz czy ktoś kto wycarrował ci ostatnią grę nie był Polakiem?

Gdy ja gram na NA piszę ,że jestem z Brazylii lub Kolumbii (ogólnie Ameryka południowa). Więc nie narzekajcie na Polaków gdyż znaczna ich część nie przyznaje się do swojej narodowości , a co za tym idzie nie jesteście nawet w stanie określić jaka część polskich graczy ogarnia ,gdyż WIDZICIE TYLKO TROLLI bo to na feederów tylko zwracacie uwagę i nie dostrzegacie całej reszty

@ Przykład z życia wzięty " na kogo bardziej zwracasz uwagę w szkole ? Klasowego debila z słabymi ocenami czy na kogoś z najlepszą średnią i wywyższającego się spośród was inteligencją? " Zakładam że większość z was na debila którego można porównać do trolla w LoLu więc nie wypowiadajcie się jeżeli wasz punkt widzenia jest ograniczony tylko w jednym kierunku

heh

Opublikowano

Ja gram na Wescie drafty i NIE MAM GRY bez supporta albo troll game'a, ostatnio rowniez zagralem binda i tam jest roznie czasem sie trafi normalny team czasem nie, ale pytalem niedawno kolege ktory gra na Eascie i mowil ze nie wazne czy draft czy bind pick, malo ludzi chce supportowac i gra gry bez supportow gdy bylem u niego na chacie jak gral w lola, gdy zobaczylem te przedziwne teamy, farme, poziom to mi sie go zal zrobilo i sie wtedy dowiedzialem ile bym stracil gdybym sie nie przeniosl na Westa i ile on stracil nie przenaszajac sie na Westa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narzekacie , narzekacie i narzekacie ...

Dlaczego trafiacie prawie tylko na polskich trolli? Bo tylko z nimi jesteście wstanie się dogadać(przynajmniej większość z was) a co za tym idzie tylko ich zapamiętujecie. A jeżeli już Polak ogarnia to nie przyznaje się do tego skąd jest (jeżeli się przyzna to od razu ktoś napiszę 'pl noobs' lub 'poland noobs'), a tym bardziej nie daje sobie w nicku końcówki 'PL' jak to większość zwykła robić.

Skąd nie wiesz czy ktoś kto wycarrował ci ostatnią grę nie był Polakiem?

Gdy ja gram na NA piszę ,że jestem z Brazylii lub Kolumbii (ogólnie Ameryka południowa). Więc nie narzekajcie na Polaków gdyż znaczna ich część nie przyznaje się do swojej narodowości , a co za tym idzie nie jesteście nawet w stanie określić jaka część polskich graczy ogarnia ,gdyż WIDZICIE TYLKO TROLLI bo to na feederów tylko zwracacie uwagę i nie dostrzegacie całej reszty

@ Przykład z życia wzięty " na kogo bardziej zwracasz uwagę w szkole ? Klasowego debila z słabymi ocenami czy na kogoś z najlepszą średnią i wywyższającego się spośród was inteligencją? " Zakładam że większość z was na debila którego można porównać do trolla w LoLu więc nie wypowiadajcie się jeżeli wasz punkt widzenia jest ograniczony tylko w jednym kierunku

A kto powiedzial że wszyscy polacy są lamusami ? Chodzi o to że większość populacji na eascie to ruski i polacy a to oni są najsłabsi w tą gre , nie wszyscy - bo sam jestem polakiem , ale nie twierdze że jestem pro ale też nie psuje gry .

Opublikowano

Nie czytalem tego calego syfu, powiem wam krotko.

Skoro wszyscy z Nordica uciekaja na Westa za lepszym poziomem i z powodu trolli, to zastanowcie sie, z kim gracie na tym turbo high Wescie dla only proxow.

Opublikowano

Nie wypowiem się szczerze bo nie chce was obrażać ale widzę jakiego kto tu ma skilla wiedzę i iloraz inteligencji . A więc was nie rozumiem podam na swoim przykładzie na

east wbiłem koledze 1500 elo na wets tak samo więc nie rozumiem mnie ruscy nie obchodzą napiszesz komuś w kulturalny sposób że to i to i powinno być jak chcecie i coś ugracie . Więc po co piszecie że na west jest lepiej tak tam gra więcej graczy i co z tego .

Do tego to mnie najbardziej śmieszy co was obchodzi topka jak osoby to piszące nawet 1000 elo nie mają więc pomyślcie trochę i jeszcze 1 kiedyś na west było lepiej ale jak ludzie masowo się przenosili i przez to bardzo dużo słabych graczy jest na obu serwerach .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

A wiecie co mnie najbardziej śmieszy? To, że wszyscy noskille z 500 ELO uciekają na Westa, bo "tam jest większy poziom", chociaż samemu nie umieją grać. W ten sposób East traci słabych graczy a West zyskuje noskilli myślących że jak na East nie dają rady to na West wbiją 2000 ELO :) Dziękuję wam, wkrótce to na East będziecie uciekać, bo na Westa przejdą wszystkie noobki, a na East zostaną ci porządni ;)

Game Over

Opublikowano

A kto powiedzial że wszyscy polacy są lamusami ? Chodzi o to że większość populacji na eascie to ruski i polacy a to oni są najsłabsi w tą gre , nie wszyscy - bo sam jestem polakiem , ale nie twierdze że jestem pro ale też nie psuje gry .

A ja napisałem ,że większość dobrych Polaków nie przyznaje się do swojej narodowości... I nie widzę tam stwierdzenia ,że większość Polaków to nooby (jeśli ci o to chodziło)

A zamiast narzekać na brak supportów , junglerów (czegokolwiek) nauczcie się nimi grać i wtedy nie będzie wam ich brakowało. Albo załóżcie ranked team , gdzie każdy będzie miał swoją pozycję ,a wtedy to chyba nie powinno nikogo wam brakować

heh

• 1 rok później...
Opublikowano

Śmieszą mnie wasze wypowiedzi... Jest diametralna różnica pomiędzy east a west. Nie mówię tu tylko o dużo mniejszej ilości trolli ale także o niebo wyższym poziomie gry. Nie wyciągam tych informacji z palca. Zaczynałem gre w lol'a na serwerze east, wbiłem lvl 30 na dwóch kontach, rozegrałem ponad 500 rankedów. Wtedy też dochodziły mnie słuchy że na west jest wyższy poziom, z początku nie wierzyłem. Gdy moja flustracja z powodu eastowych idiotów sięgnęła szczytu, przeniosłem się na west. Nie byłem przekonany co do słów, że west lepszy. Po wbiciu 30 zacząłem rankedy i na prawdę byłem mile zaskoczony.

Oczywiście, nie jest to serwer bez trolli, w tego typu grach jest nie możliwe żeby nie było grupy ludzi, która chce zwyczajnie zepsuć rozgrywkę komuś innemu, ale jest ich zdecydowane mniej niż na east. Nie piszcie mi tu swoich argumentacji bo ona mnie zwyczajnie nie interesuje, sprawdziłem to na własnej skórze i wiem jak sytuacja wygląda. Co do ludzi którzy uważają żee nie ma różnicy, podejrzewam iż nie macie zielonego pojęcia o tej grze, siedzicie w brązach i mówicie że się wyjść nie da, nic prostrzego z odrobiną umiejętności. Tyle ode mnie.

PS : NIE PRZENOŚCIE SIĘ NA WEST, WYSTARCZY ŻE JEDEN SERWER JEST OPANOWANY PRZEZ KOMPLETNYCH DEBILI.

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

W sumie powiem wam, że obecnie grając na smurfie (West) od 5lvl spotykam junglerów, dobrych ludzi na solo topie, mid co pullnie i nawet supporta można spotkać.

Na nordicu dawno nie grałem, coś od czasu rozłączenia serwerów.

Dużo ludzi np. z nordica co mają tam 30 lvl robią smurfy na Weście co widać.

Bo to są smurfy ziomek, serio myślisz że nowi gracze wiedzą co to pull i grają jungle? Srsly?

Opublikowano

Nie wiem skąd ci debile wzięli wyższy poziom na wescie, skoro na 100% tylko 2/3 osoby z ~25 MIAŁY 30 na EUW.

Dostałem konto silver 4 na wescie od kolegi. Powiem tak, na east ostatnio w silverze każdy próbuje wygrać i nie ma trolli. Afki się zdarzają, ale bardzo rzadko. To co dzieje się na euw to chyba żart. W co 2 grze trafia się jakiś idiota lub totaly noskill, jak nie w moim teamie, to w enemy. Do tego na euw często są lagi.

To wszystko to mit

graphic.png

Opublikowano

Gram w lola ,od 2010 przenioslem sie na westa jak byla mozliwosc ,w s umie kuzyn mi powiedzial ,ze tam wiekszy pozio mitp . Na wescie mam mp . 10;6 ,a na eascie 26;1 ,no to przesada temat ,dla mnie bez wartosciowy ,Coz smurf na nordicu to granie normali taka prawda :> Dla Mnie west i tak wiekszy poziom wbij 11 na wescie i na nordicu i sobie porownaj : ) Np mOji koledzy staty 15;5 na nordicu co 2 mecz ,a na wescie feeduja 10;8/7 itp wiec , dla mnie west ma wiekszy poziom ,niz na nordicu ,bo po prostu tam jest wiecej utalentowanych graczy ,jak nie wierzysz moge dac Ci konto 1,6k west i na nordicu zalatw 1,6k zobaczysz roznica jednak poziomu jest ; ).

W sumie powiem wam, że obecnie grając na smurfie (West) od 5lvl spotykam junglerów, dobrych ludzi na solo topie, mid co pullnie i nawet supporta można spotkać.

Na nordicu dawno nie grałem, coś od czasu rozłączenia serwerów.

Dużo ludzi np. z nordica co mają tam 30 lvl robią smurfy na Weście co widać.

Tu chodzi o rankedy nie o pieprzone 1-30lvl gdzie może być tam więcej "mocniejszych" graczy przez smurfy. Tam gra wiecej osób więc może być więcej smurfów...

Na east jest więcej dzieci z wiadomego względu- mają do wyboru język ojczysty

Tam też mają "dzieci" do wyboru język ojczysty...

Dalej nie sprawdzałem, bo nie ma sensu czytać wszystkich postów.

Teamowo chcesz grać to west, poza teamówkami to nie ma sensu sie przenosić bo poziom się nie zmieni tak bardzo.

@domi - widocznie jestem tym bronzem o którym mówisz. Sorry ale ja nie widziałem tam zbyt dużej różnicy poza teamówkami i lagami...

Na eascie macie dużo więcej trolli?- Nie sądzę bo wszędzie są.

PS: http://www.lolking.net/summoner/euw/24631213#matches/1288956277

Gracz na wescie 0:103:0 i win na rankedziku - wzór do naśladowania...

League of Legends

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...