Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nordic czy West ? Mit czy Prawda

Rápido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh Nordic i East to to samo. Czy ty myślisz? Używasz mózgu? Raz piszesz o Nordicu, a raz o Eascie. Widać, że sam nie ogarniasz tego co napisałeś. Zresztą ja też.

o Naprawdę ? Może za każdym razem mam pisać Nordic & East razem.. skoro wiesz , że to to samo to po co ten zbędny post ?

Specjalnie dla CIEBIE poprawiłem ten aż uwaga ! jeden błąd w 1 zdaniu bo napisałem raz East a raz Nordic -.-''

Poziom wypowiedzi niektórych forumowiczów powala i życzę wam żebyście z tego elo hell nigdy nie wyszli czy to na East czy West, Więżąc w takie mity daleko nie zajedziecie zakładając ten temat wiedziałem , że spotka się z wielką falą hejtu i flame wiedząc , że na forum jest wielu graczy którzy srebrnej odznaki na swoim profilu nigdy nie widziała dzięki chociaż za tą cześć ludzi która coś z tego wyniosła

Polacy mają straszną manię wyzywania rodaków a nigdy nie patrzą na siebie to boli ale to prawda

zanim zaczniesz flamowac team zastanów się co TY źle zrobiłeś

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o Naprawdę ? Może za każdym razem mam pisać Nordic & East razem.. skoro wiesz , że to to samo to po co ten zbędny post ?

Specjalnie dla CIEBIE poprawiłem ten aż uwaga ! jeden błąd w 1 zdaniu bo napisałem raz East a raz Nordic -.-''

Poziom wypowiedzi niektórych forumowiczów powala i życzę wam żebyście z tego elo hell nigdy nie wyszli czy to na East czy West, Więżąc w takie mity daleko nie zajedziecie zakładając ten temat wiedziałem , że spotka się z wielką falą hejtu i flame wiedząc , że na forum jest wielu graczy którzy srebrnej odznaki na swoim profilu nigdy nie widziała dzięki chociaż za tą cześć ludzi która coś z tego wyniosła

Polacy mają straszną manię wyzywania rodaków a nigdy nie patrzą na siebie to boli ale to prawda

zanim zaczniesz flamowac team zastanów się co TY źle zrobiłeś

Jesteś takim baranem czy udajesz ?

Jeden server nazywa się Nordic & East, drugi West a w temacie napisałeś "Nordic czy East". Rozumiesz czy rozrysować w paintcie ?

Opublikowano

Oczywiscie, ze na wescie jest wiekszy poziom, a dlaczego? Sam napisales, ze jest wiecej graczy wiec i poziom wraz z wzrostem elo sie zwieksza. Na eascie jest tak, ze przypadkowy gracz moze zostac carrowany przez team do 1900elo, gdzie gra 1k graczy i wtedy juz trudno spasc nizej. To nie sa zadne mity, a argumentujesz to tylko tym, ze na eascie sa nooby jak i na wescie. shit logic.

gowno prawda. nie ma czegos takiego, ze "przypadkowy" gracz zostaje carrowany na elo 1900, skoro takie ma to chyba jednak coś potrafi.

róznica jedynie taka, ze na wescie gra wiecej ludzi.

a poziom gry ten sam.

Opublikowano

Nazwa tematu: "Nordic Czy East?" (Zmieniony przez moderatora)

fjlw0o.jpg

Opublikowano

gowno prawda. nie ma czegos takiego, ze "przypadkowy" gracz zostaje carrowany na elo 1900, skoro takie ma to chyba jednak coś potrafi.

róznica jedynie taka, ze na wescie gra wiecej ludzi.

a poziom gry ten sam.

Skoro jest więcej ludzi to jest większy poziom bo jest więcej tych wyskillowanych ...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dobra zgadzam się co do tego, że WEST i NORDIC to ten sam poziom, ale chciałbym się dowiedzieć jeszcze jak wygląda styuacja na north America...

Opublikowano

Grałem na obu, na west lepiej ludzie graja, ale też niektórzy gorzej. Zależy od farta w danej grze.

Opublikowano

Skoro jest więcej ludzi to jest większy poziom bo jest więcej tych wyskillowanych ...

Skoro jest więcej ludzi to jest mniejszy poziom bo jest więcej tych chujowych ...

DAT LOGIC.

East to zło. Około 20 przegranych gier z czego może 2 lub 3 wygrane. No nie da się grać. Mogę dać przykład z wczoraj gdzie ja z nieznanym mi kolesiem co grał Cho'gatchem na bocie TYLKO my trzymaliśmy linię. W 10 minucie było 1:15 dla ich teamu bo top padał co chwilę i mid również, a gdy chcieliśmy pomóc to po prostu się nie dało bo już byli nafeedowani. co prawda czasami się ma farta i trafi na takich przeciwników że aż się chce śmiać to się kończy mecz w 20 minut z statami 20/0 ;D Tak to były ruskie ,te co feedowały :D Jak każdy debil sobie bedzie myślał "przejde na Westa, tam nie ma noobów" a sam nim jest to ja życzę powodzenia w tzw. Elo Hell co jest według mnie zabawne. Ale jak się ma kolegów to się ma team i nie ma żadnego feedera ,trolla idioty. Takie teamy można zlaneźć wszędzie. Na forach etc.

To że jesteś chujowy i masz stosunek w/l 1:2 to się nie dziw że grasz z takimi graczami. Gra losuje Ci graczy na Twoim poziomie.

Na normalach na eascie mam dobry poziom(zawsze jungler i support w obu teamach, rzadko feederzy) co zupełnie nie zgadza się z tym co mówisz - wynika to z prostego faktu, każdy gra na swoim poziomie (również na normalach), także pisząc takie brednie pokazujesz tylko i jedynie że jesteś chujowy w tą grę.

Opublikowano

Ja gram na East, jestem zadowolony, zawsze mam normalny team. Jak jesteście unskillami, że wam losuje słabych graczy na waszym poziomie, to oznacza, że powinniście iść grać w minecraft'a napierdalać tymi kwadratowymi mieczykami. L2P a nie płaczecie, że ktoś chujowo gra, sami lepsi nie jesteście, ale oczywiście swoich wad nikt nie widzi...

Opublikowano

Dzięki :D Miałem właśnie sie przenosić, ale przekonałeś mnie że nie warto :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Na na są zauważalne różnice chodzi tu np o kulturę narodowościową . Nie piszą ci jak spotkasz polaka i zaczniesz się porozumiewać w ojczystym języku noob itd

Mając ostatniego picka nie idziesz w 75 % na supporta . Tylko ludzie patrzą też i nie zaczyna się to na 1700 elo + . Bardziej chodzi o kulturę niż poziom graczy.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@ up poruszyłeś ciężki temat gdyż jest dużo nieogarniętych , źle wychowanych polskich szczeniaków grających i tu i tu ale jest też bardzo wielu ogarnietych ludzi z którymi da się pograć

też gralem na NA i tam poprostu ludzie maja wychowanie inne kulturę i także zachowania w niektórych aspektach są gorsi w niektórych lepsi

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Zamiast narzekać na 'poziom' załóżcie ranked teamy (o joj, nie macie kolegów?) ... ? Może wtedy nie będzie mieli na kogo narzekać? A nawet jeśli będzie , to nie miło zwracać uwagę swoim znajomym /)^o^(\ .Gdy ja zakładałem konto automatycznie zakładało na Amerykańskim i ściągało ich kilenta ^^ Tam trafiłem i tam zostałem .

A co do trolli , znajdziesz ich wszędzie :) np. mój kolega na ranked team 5v5 złożył 6 butów :)

heh

Opublikowano

Pierdziele, kupowałem dużo riotów, lubię grać ze skinem. Ale nigdy, przenigdy nic mnie nie zmusi, żeby wrócić na nordic east to pierdolonych rusków i polaczków. @topic - mylisz się. Nic pod względem beznadziejności w LoL'u nie ustępuje Polaczkom, a tym bardziej Ruskim. Wiem z własnego doświadczenia. W sezonie 1 było niemożliwe, żeby wyjść z elo hell. Zawsze na grę trafiał się polak/rusek. Polak pisał najczęściej na wstępie te oto chlubne słowa: 'I go top or feed noobs.' I koniec kurwa jebana mac dyskucji, bo on jest pro i idzie top. Z reguły last pick, zfeeduje, wyjdzie bo go mama do lekcji zagoni. W sezonie 2 przeniosłem się na Westa. Poziom zupełnie inny! W 2 miesiące wbiłem 1974 elo i na takim poziomie się cały czas utrzymuję. Polecam każdemu !

Opublikowano

Pierdziele, kupowałem dużo riotów, lubię grać ze skinem. Ale nigdy, przenigdy nic mnie nie zmusi, żeby wrócić na nordic east to pierdolonych rusków i polaczków. @topic - mylisz się. Nic pod względem beznadziejności w LoL'u nie ustępuje Polaczkom, a tym bardziej Ruskim. Wiem z własnego doświadczenia. W sezonie 1 było niemożliwe, żeby wyjść z elo hell. Zawsze na grę trafiał się polak/rusek. Polak pisał najczęściej na wstępie te oto chlubne słowa: 'I go top or feed noobs.' I koniec kurwa jebana mac dyskucji, bo on jest pro i idzie top. Z reguły last pick, zfeeduje, wyjdzie bo go mama do lekcji zagoni. W sezonie 2 przeniosłem się na Westa. Poziom zupełnie inny! W 2 miesiące wbiłem 1974 elo i na takim poziomie się cały czas utrzymuję. Polecam każdemu !

Boże, szkoda takich szczeniaczków. Jakie ELO? Myślisz że każdy polak jest "polaczkiem"? Mylisz się! 90% polaków gra dobrze, to że ty masz ELO 300 i ci znajduje graczy z twoim ELO, to twoja zasrana sprawa! Nie obrażaj mi polaków, gimbusie, bo zaczynasz mnie za przeproszeniem wkurwiać. Skoro gra w LoLa cię przerasta, i ciągle przegrywałeś, to TWOJA WINA! Najłatwiej jest zwalić winę na innych, a ty oczywiście kurwa pro elo koksu SK ocelote. Wyjdź idioto bo szkoda mi takich bachorów.

Game Over

Opublikowano

Up ma rację w 100 %

Co do tematu to święte słowa jak jesteś polakiem to siedź na Nordicu !

Co z tego że są tu ruscy i tz. polaczki .

Równie dobrze to mogę powiedzieć że na west są ,,pie***leni francuzi i hiszpanie ''

Nie że jestem rasistą :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Boże, szkoda takich szczeniaczków. Jakie ELO? Myślisz że każdy polak jest "polaczkiem"? Mylisz się! 90% polaków gra dobrze, to że ty masz ELO 300 i ci znajduje graczy z twoim ELO, to twoja zasrana sprawa! Nie obrażaj mi polaków, gimbusie, bo zaczynasz mnie za przeproszeniem wkurwiać. Skoro gra w LoLa cię przerasta, i ciągle przegrywałeś, to TWOJA WINA! Najłatwiej jest zwalić winę na innych, a ty oczywiście kurwa pro elo koksu SK ocelote. Wyjdź idioto bo szkoda mi takich bachorów.

Wyzywasz mnie tam od szczeniaków, a masz wpisane w profil 13 lat <3. I uwierz mi, takich spotykałem na elo 900 - 1400. Na wescie na poziomie elo 2k gra się po prostu bajecznie, team ogarnia, nikt sie nie spina, troll trafi się raz na 50 gier, podczas gdy nordic to ciągłe użeranie się z trollami. 90 % polaków gra dobrze. Hahahha xD. 90 % polaków w LoL'u to dzieci, takie jak zresztą ty, które nawet nie pojmują znaczenia słowa elo. Fajnie jest zagrać z OGARNIAJĄCYMI rodakami, ale ile można potykać się o trolli? Dodam, że gram tylko rankedy, bo normale są za łatwe.

Opublikowano

Wyzywasz mnie tam od szczeniaków, a masz wpisane w profil 13 lat <3. I uwierz mi, takich spotykałem na elo 900 - 1400. Na wescie na poziomie elo 2k gra się po prostu bajecznie, team ogarnia, nikt sie nie spina, troll trafi się raz na 50 gier, podczas gdy nordic to ciągłe użeranie się z trollami. 90 % polaków gra dobrze. Hahahha xD. 90 % polaków w LoL'u to dzieci, takie jak zresztą ty, które nawet nie pojmują znaczenia słowa elo. Fajnie jest zagrać z OGARNIAJĄCYMI rodakami, ale ile można potykać się o trolli? Dodam, że gram tylko rankedy, bo normale są za łatwe.

Nie pojąłeś słówka szczeniaczek. Nie mam na myśli ciebie, tylko twoje szczeniackie zachowanie. Kozaczysz jakbyś był jakiś proeloelokoksu, a zachowujesz się na maks. 14 lat. Wybacz, ale nie chcę tu rozpętywać kolejnych kłótni. Myślisz że np. w Anglii to wszyscy tacy super są? Mylisz się, są tacy sami jak polacy. Jak ci się nie podoba nasz kraj i rodacy, to kurwa won na zachód, gdzie masz takich super-ogarniętych ludzi.

@Topic wreszcie ktoś powiedział prawdę, czekałem aż ktoś napisze taki temat i wyjaśni to co trzeba. Ale niektórym (jak panu wyżej) niczego się nie wytłumaczy. Gdyby nie skończony limit lajków na dziś, założyciel tematu dostałby ode mnie nawet pare lajków...

Game Over

Opublikowano

@up Nie rozumiem, czemu się spinasz. Nie jest to nowością, że Polacy to trolle ;>. I żebyś wiedział, wypierdole z tego pojebanego kraju, od tych wszystkich Tusków, Kaczyńskich i innych Palikotów. Ale koniec już tej zbędnej dyskusji, ty mnie nie przekonasz ani ja ciebie. Nie zaglądam już do tego tematu. Pozdrawiam.

Opublikowano

@up Nie rozumiem, czemu się spinasz. Nie jest to nowością, że Polacy to trolle ;>. I żebyś wiedział, wypierdole z tego pojebanego kraju, od tych wszystkich Tusków, Kaczyńskich i innych Palikotów. Ale koniec już tej zbędnej dyskusji, ty mnie nie przekonasz ani ja ciebie. Nie zaglądam już do tego tematu. Pozdrawiam.

Oczywiście tylko ty jesteś dobrze grającym polakiem nikt w to nie wątpi

@topic

tak naprawdę poziom jest równy bo z easta uciekają "dobrzy" gracze

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Jak up napisał nabierasz skilla, na east i uciekasz na west bo tutaj grają noobki, którym sam nie tak dawno byłeś...

W taki oto sposób east traci dobrych graczy... Ciekawe ile na west jest pro Polaków...

Na West jest podobno więcej graczy, może dlatego szansa na noobka jest mniejsza?

Opublikowano

To nie ma znaczenia gdzie grasz , wszędzie są zagraniczne odpowiedniki "polaczkowatych" trolli , afkerów itp .

300 post <3

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Po wypowiedzi forumowiczów widac kto ma jakie ELO tak na prawdę (lub jakie powinien mieć) śmiech patrzeć na ludzi którzy mówią , że wbili x elo i nie chcą grac z polakami bo są prosami elo elo a prawda jest taka , że staraja sie zapewne wyjsc z tzw ELO HELL smutne lecz prawdziwe nie ma to jak szpan na udawane konto :>

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...