Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's fishing (pijaczek v2 by kurpiq)

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wejdz w temat gdziej est wersja 2.1 tam jest z linkiem

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

dzieki juz znalazlem i uruchomilem tylko bota nie moge odpalic...robie wszystko jak na filmiku...uruchamiam bota opcja RUN SCRIPT...ustawiam czasy jak pokazujesz w filmiku...potem klikam F7 na tlo....potem F4 na odswiezanie.....potem zarzycam wedke zeby zaczac lowic...w momencie brania ciagne rybe spacją i jednoczesnie najeżdżam kursorem na kolorowy pasek i naciskam 1 raz F6 ciagne rybe do konca i wyskakuje okno ze zlowilem rybe ale tego okna juz nie zamyka i nie lowi dalej...co robie źle? pomocy pliss

Opublikowano

f7 zle ustawione (ma byc tak ze jak pojawi sie okno to zakryje miejsce kliku f7

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

mam jeszcze jedna prośbę...wskazówkę...otóż bot łowi teraz wspaniale tylko mam 1 problem...po odświeżeniu strony obraz gry nie wraca na środek ekranu co nie powoduje ponownego uruchomienia sie gry...ktos powie że nie trzeba odświeżać strony z grą...a jednak trzeba ponieważ są momenty gdy ryba nie bierze i wtedy nawet całą noc nie złowimy nic...dopiero gdy odświeżymy strone lub zarzucimy ponownie wędke ręcznie w przeciwnym razie bot nie bedzie łowił....moja prosba jest następująca...może dało by sie zrobić kolejne okienko ktore wyskoczy w trakcie uruchamianie bota w ktorym bedzie czas w jakim Bot mialby zarzucac wędke recznie np....po upływie 15 minut Bot zarzuci wedke od nowa i w ten sposób unikniemy straconej nocy bez złowionych ryb...może da sie zrobic cos takiego....prosze o opinie i pomoc...pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

mam jeszcze jedna prośbę...wskazówkę...otóż bot łowi teraz wspaniale tylko mam 1 problem...po odświeżeniu strony obraz gry nie wraca na środek ekranu co nie powoduje ponownego uruchomienia sie gry...ktos powie że nie trzeba odświeżać strony z grą...a jednak trzeba ponieważ są momenty gdy ryba nie bierze i wtedy nawet całą noc nie złowimy nic...dopiero gdy odświeżymy strone lub zarzucimy ponownie wędke ręcznie w przeciwnym razie bot nie bedzie łowił....moja prosba jest następująca...może dało by sie zrobić kolejne okienko ktore wyskoczy w trakcie uruchamianie bota w ktorym bedzie czas w jakim Bot mialby zarzucac wędke recznie np....po upływie 15 minut Bot zarzuci wedke od nowa i w ten sposób unikniemy straconej nocy bez złowionych ryb...może da sie zrobic cos takiego....prosze o opinie i pomoc...pozdrawiam serdecznie

na jakiej stronie grasz ?

a co do odświerzania to f4 daj na miejsce gdzie jest wyciągnij czy cos (prawy przycisk) wtedy nie odświerzy a wyciągnie i czas czekania po odświerzeniu daj 1

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

to prawda nie pomyslałem...ale juz wszystko smiga pieknie...kiedys używałem bota na LOWISKU i tamten bił wszystkie rekordy...ten nie bije rekordów ale i tak jestem zadowolony...dzieki za pomoc

Opublikowano

Witam :D Chciałem się dowiedzieć czy mogę dostać szczegółową instrukcje do bota. Jestem kompletnie zielony w tych tematach :D Bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi. Mam Windows 7 64 bity. Chodzi mi głównie jak odpalić i co po kolei zrobić. Dziękuję za odpowiedzi. I gram na facebook'u jeżeli to ma znaczenie.

Opublikowano

jestes w zlym miejscu skocz do tematu z Pijaczek v2.1 tam masz nowy kod i dodatki a instrukcja ......prosta odpalasz bota closeimg potem bota abc zaznaczasz punkt powyzej srodka (ja klikam 5 cm od gory ) i F7 potem dusisz spacje i czekasz az ryba wezmie wtedy myszka w kolorowy pasek i F6 i jeszcze najedz myszka na przycisk odswierzania strony (nie klikaj ) i F4 jak juz to wszystko przejdziesz wciskasz F8 i czekasz az bocik ruszy (sam powinien zarzucic) jesli nie to mu pomoz kliknij w zarzuc :D i sam lowi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a mi nie dziala ani na FB ani na glownej...i jak odpalam ten zapisany plik to ni wyskakuje mi ostatnie okienko i robie te f7 pozniej f4 na pasku f6 i dupa nie dziala

Opublikowano

@Kurpiq a miales takiego dobrego ss'a i go usunales? po co, ludzie jak widac sobie tez nie radza jak ja na poczatku :D

@UP F5 na ciagnij, F6 na pasku na samym srodku, F7 1 centymert w prawo i 1 centymetr w gore gdzies tam klikasz F7

No i potem F8-start

Opublikowano

ni..ch... nie moge skumac....wszystkie posty czytam i dalej mi nie dziala.... kopiuje ten kod do auto scripta zapisuje odpalam to co sie zapisalo wyskakuje mi pierwsze 3 okienka i na tym koniec i wiem juz ze cos jest nie tak bo na filmiku sa 4 czy tam 5 ...i nie wyskakuje mi zaden blad...wie ktos w czym problem? bo i ustawiam te f4 itd jak trzeba i bot nie dziala;/ jak by ktos obeznany w tym dal do siebie namiar bylbym wdzieczyny:)

Opublikowano

@up Nie działa Ci może dlatego, że dzisiaj była aktualizacja do "Na Ryby" zaraz sprawdzę i powiem Ci czy mi też nie działa.

@up Nie działa Ci może dlatego, że dzisiaj była aktualizacja do "Na Ryby" zaraz sprawdzę i powiem Ci czy mi też nie działa.

@up Mi działa, ale spróbuj pobrać tego z 7 września, a nie tego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli komuś nie działa tylko cały czas zwija i nie popuszcza należny zacząć od nowa zaznaczanie pod F7 F4 i F6 pod F6 jest to ważne zaznaczenie na kolorowym pasku nie jak nie jest naładowany w tedy właśnie zwija i nie popuszcza jak ryba bierze

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...