Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's fishing (pijaczek v2 by kurpiq)

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ladida czytalem ale rano przed wyjsciem do szkoly

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja wciaz mam problem.....chyba jakis inny jestem albo to wina tego ze nie gram na nk czy fb tylko na "glownej"

moglbys bezposrednio na stronie www.lets-fish.com zalozyc konto i sprawdzic czy ten bot dziala? bo juz nie mam pomyslow o co tu chodzi bo wszystkim dziala tylko nie mi :(

dodam tylko jeszcze ze jak juz wszystko ustawie i bot dziala sam to kopiuje moj kazdy ruch myszki jaki wykonalem ustawiajac go......nie wiem czy tak byc powinno bo na filmiku u ciebie inaczej to wyglada....

Opublikowano

potem zobacze go na oficialnej.

ps nie powinien kopiować ruchów myszki.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

strona do bota nie ma za wiele więc nie powinien kopiować ruchów (w sensie klikać tam gdzie zaznaczyliśmy)

bot działa mi na tej stronie bardzo dobrze

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

nowa wersja ma bodajże problem mały dlatego daję stary.

co do f4 to na przycisku odświerzania strony

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Na nk jest błąd co do odświeżania strony, ponieważ gdy bot naciśnie przycisk odśwież to strona się ładuje i nie wraca paskiem do gry i wtedy bot szaleje...

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

Na.nk sa reklamy i moze powodowac to blad

Opisz szerzej jak mozez swoj problem

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Co do wypowiedzi RemiX1988 to potwierdzam jego zdanie gdyż tak jest na nk, że jak okno bota ustawia się po środku przeglądarki (przesuwa się stronę) to po odświeżeniu strona nie powraca do swojego poprzedniego położenia i bot nie działa. Ja rozwiązałem to w taki spoób że zmniejszam okno przeglądarki tak by było widać jak rybę się wyciąga pasek i okno które wyskoczy po złowieniu (nic paskiem nie przesuwam). Reszta okna gry jest niewidoczna ale bot i tak działa, nawet po odświeżeniu. Myślę że wiesz o co chodzi i poradzisz sobie z tym problemem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dzięki jakoś sobie poradzę myślę pokąbinować, no ale na facebooku dobrze chodzi a tu nie... nie wraca jak to już powiedziałeś. Jak bym umiał to i w skrypcie tym można by coś pozmieniać że po odświeżeniu przesuwał paskiem do poprzedniego stanu... No ale nie umiem ;d

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

w sensie że po odświeżeniu strona jest poniżej czy powyżej gry ? (przeszkadzają reklamy u góry ?)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

to wina jest reklam może bardziej pomoże adblock do firefoxa a jak inna przeglądarka to zablokowanie portów od reklam ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Może i blokada reklam by pomogła muszę spróbować jutro, narazie znalazłem sposób inny i wszystko jest oki. Powiem Ci że bocik super wypas :) Normalnie grałem do 30 poziomu teraz w jeden dzień 3 lvl'e;d Możesz go bardziej rozwijać jeśli chcesz nie obrazimy się ;) Więcej takich bocików! Pozdro.

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

narazie nie będę rozwijał bota bo nie ma za bardzo co.

co do więcej bocików to napisze temat z propozycjami.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

gdzieś przy esc dałeś 3 niepotrzebnie (przypadkiem) znajdzi usun ewentualnie skopiuj od nowa kod

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

nareszcie dziala jak powinien, ale co sie nameczylem..... problem [polegal na tym ze f4 wciskalem po f6, teraz robie odwrotnie i jest ok :) czasami na serwie sa jakies lagi i zrywa ale po odswiezeniu wszystko wraca do normy.

Opublikowano

polecam uzywac google chrome.

co do f4 i f6 nie zrobi różnicy kolejność

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

potwierdzam dzialanie bezproblemowo -jak przy tym pokombinowac to mozna spokojnie wylawiac duze sztuki-jedno co by sie przydalo to mozliwosc wlaczenia i wylaczenia bota z klawiszy -jak myslicie da sie dodac te funkcje?

Opublikowano

to znaczy ? chodzi ci o funcję pauzy ?

myślałem nad tym. może kiedyś dodam jak mi się zachce xD

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...