Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's fishing (pijaczek v2 by kurpiq)

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisane jest by pobrac program autoit wrzucic skrypt do edytora i zapisac ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Skąd ja mam to pobrać ? Pobrałem coś zapisałem ale nie wiem jak to uruchomić :/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

instalujesz autoita wrzucasz do script editora zapisujesz jako .au3 klikasz na tym pliku i się uruchamia

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Ale ja nie wiem skąd to pobrać .W google tam za dużo nie znalazłem . Jakieś SciTe4AutoIt3 mam na kompie

@

Podaj może gg będzie łatwiej się kontaktować.

@Dobra jestem tępy :D

Zrobiłem już to :D

Teraz tylko bota wytestować.

@Kurcze jakoś ustawić tego nie mogę :/

Opublikowano

bot napewno działa :))) i ciesze się że się udało

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Udać się udało ale nie potrafię go teraz ustawić :/

Podaj swoje gg , skype albo jakiś inny kontakt :)

Opublikowano

filmik obejrzyj tam masz wszystko ładnie wytłumaczone jak ustawić.

co do bota to dziś mam już 28 lvl a grać zacząłem razem z założeniem tematu oraz największa ryba ma około 50 kg na wędce żyłce i błystce do 33kg (czyli ponad 17 kg więcej niż może)

i 2 miliony na koncie :)).

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

na filmiku widac (kolorowy pasek łowienia)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

klawisza f6 używasz podczas zaciągania (jak pojawi się pasek) na jego kolorowej części (lewej) jesli to nie zadziała to znaczy że robisz coś źle

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

po 1 czubkiem tylko po 2 idealnie na kolorowym pasku po 3 nie ma prawa nie dzialac

ps. juz niecale 30 milionów mam + spinning do 90 kg + błystka stalowa + kołowrotek +25% +żyłka do 85kg + 35 lvl

wszystko w 6 dni :)) (bot chodzi ciągle w nocy + jak jestem w szkole)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

no i elegancko :) ja zberam kase na lepsze wedzisko, ale ak wiesz nie moge sie 'wspomoc'.

I jeszcze jedno pytanko - skoro nie gram na fb wiec nie mam okienka do odswiezania to jak ustawic spining? (skoro splawika nie moge to moze ze spiningiem sprobuje:P)

nadal walcze i nie chce dzialac u mnie :( a robie to tak:

- odpalam programik, ustalam wszedzie po 10 sek i 20 na ustwienie

- mam okno z gra gdzie powyzej srodka klikam myszka i wciskam f7

- nastepnie spacje by zarzucic wedke, gdy bierze znow spacja

- pojawia sie kolorowy pasek wiec najezdzam wskaznikiem myszki na kolorowy pasek i wciskam f6 (caly czas klikajac spacje by ryba sie nie zerwala i by kolorowy pasek nie znikl)

- nastepnie wciskam f4, wyciagam rybe i juz nic nie robie

- bot sam zamyka okienka, zarzuca, ryba sie zrywa bo nie zacina, znow zamyka okienka i zarzuca......

Opublikowano

cestino masz skype ? napisz na priv jak masz jaki nick

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

teraz jestem w robocie i tu nie mam mikrofonu ani zainstalowanego skype, w domu bede dzis w nocy. jutro tez pracuje, wiec dostepny bede raczej pod wieczor we wtorek i srode :) wtedy podam Ci namiar bo w tej chcwili nie jestem pewien jak brzmi dokladnie :)

btw. masz zablokowane otrzymywanie wiadomosci :)

Opublikowano

w najbliższym czasie pobawie się tak by nie trzeba było zaznaczać paska łowienia (by szukał koloru na całej stronie) bo i tak jest on dość wyjątkowy

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Witam ponownie , jest maly problem ktory przedstawia sie tak :

Line 79 (file "C:\Users~~ itd"

$marmolada = PixelSearch($dp[0] - 50 , $dp[1] - 50 , $dp[0] +50 , $dp[1] + 50 , $gar)

$marmolada = PixelSearch($dp^ ERROR

Error: Subscript used with non-Array variable.

sig2@502369358-Shaqios@eu@2@1@11111100001000@0100100001000@11101@-1@14.png
Opublikowano

nie ustawiłeś pixela od paska f6

ewentualnie dałeś sobie na to za mało czasu

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

KURPIQ , chcialem Ci wyslac wiadomosc na PW lecz nie jest to mozliwe takze pozostawiam komentarz na Twoim profilu

"Użytkownik KURPIQ nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości"

Opublikowano

w bocie pojawiają się po kolei okna podczas włączania

pierwsze jest powitalne

drugie jest odnosnie czasu spacji w górze

trzecie jest odnośnie czaseu reset

czwarte także

piąte jest to czas jaki masz na wciśnięcie f6 jak i f7 i f4 - zakładam że dałeś za mało gdyż jest on w sek. po tym czasie bot włącza się sam tak jakby.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

@ KURPIQ

Wejdź na mój profil i dodaj do skype to mi to wytłumaczysz

Oke ?

Masz zablokowane PW.

Opublikowano

tez mu to pisalem ze jest PW zablokowane i zostawilem nawet wiadomosc na jego profilu lecz jeszcze nie odpowiedzial :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...