Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto-play yt.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie możecie tego dawać w formie odnośników na yt? Na prawdę jesteście aż takimi egoistami i musicie utrudniać ludziom życie?

Ja na przykład jak kiedyś wszedłem na profil Hrabiego to znalazłem bardzo fajną nutkę.

To nie jest forum muzyczne, ponownie zapraszam na last.fm

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a po co maja wchodzic?

nie musza wchodzic na profil by dac warna , warny sie daje na posty ,, jezeli jest autoplay musi to przebolec, nie mowili globalowi ze ta praca bedzie latwa , debilow tez trzeba wysluchac

Wchodzą po to aby zobaczyć czy czegoś nie ma niezgodnego z regulaminem -.-

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja jestem na tak ! ;)

Sam z tego korzystałem, ale jednak wchodząc na profile innych użytkowników, postanowiłem to u mnie wyłączyć. Za mocno wkurza. A to kucyki, a to ruskie techno, jakieś GANGAM STAJL ;3

tyle

.

Na tak. Jak są słuchawki odłączone i nagle sie jakieś kucyki albo kijowe rapy włączą, to można się wkur... zirytować :)

Dałbym lajka ale limit ;3

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Na nie, po co to usuwać, może dodać opcję, aby się nie pokazywało, i każdy sam by wybierał, to by było dobre.

Osobiście nie przeszkadza mi to w niczym, może być jak jest.

To nie jest forum muzyczne, ponownie zapraszam na last.fm

I co z tego, nikt ci nie każe wchodzić na czyjś profil.

Opublikowano

Na NIE, sam miałem autoplaya ale zrezygnowałem bo zrozumiałem jak to wkurza, jeżeli ktoś chce posłuchać twojej muzyczki z profilu to sam ją włączy ;)

Aha, najgłupsza odpowiedź jaką widziałem..

Wolę słuchać honoru, niż wasze gówna które nie każdemu muszą się podobać.

Że niektórzy dostali fajne bajerki - typu muzyka na profilu bez YT, to nie znaczy że każdy chce słuchać wasze gówno.

Szczerze? Pierdoli mnie co macie na profilu. Uszanujcie jeszcze tych, co mają wolny transfer.

Włączycie 3 profile i na każdym profilu inne gówno będzie to bajzel w chuj.

Na nie, po co to usuwać, może dodać opcję, aby się nie pokazywało, i każdy sam by wybierał, to by było dobre.

Osobiście nie przeszkadza mi to w niczym, może być jak jest.

I co z tego, nikt ci nie każe wchodzić na czyjś profil.

No to kurwa powodzenia.. Podejmij wyzwanie i również nie wchodź na żaden profil.

odbyt13401180028748.png

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

W profilu każdego jest sekcja "o mnie", przeglądając to i tak jesteś narażony na odbieranie treści, które właściciel profilu chce ci przekazać więc ma prawo umieścić na nim muzykę, którą lubi.

Nie chcecie - nie wchodźcie na profile. As easy as that...

Nie chce, ale muszę.

Opublikowano

Tylko wiecie, jak to zostanie usunięte to wyjdzie na tok myślenia typu "jednym się nie podoba, to drugim zabrać"

Trzeba dojść do kompromisu, a nie walić inwektywami jak co po niektorzy...

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Trzeba uszanować to że ktoś może mieć limit transferu a buforowanie dużo pobiera

Bez urazy, ale chyba najgłupszy argument jaki słyszałem.

Jeżeli komuś szkoda transferu, to po prostu wyłącza flash`a w przeglądarce i tyle.

To jest bajerek do udekorowania profilu, ale też trzeba wziąć pod uwagę, że niektórym może to przeszkadzać. Stronę o mnie można udekorować grafiką, wrzucić film na YT, który nie odtwarza się automatycznie etc, ale są pewne granice.

No proszę cię.... :]

Gdy chodzę po Twoim profilu, moja przeglądarka na lapku aż się zacina. Kilo skryptów i textura w tle 1600px 1200px również trochę waży i wcale nie mniej wnerwia od głupiego autoplaya z youtube.

Jestem za tym, aby usunąć te wszystkie pierdoły z profilu i dać sobie spokój z tymi ozdobnikami, bo forum coraz bardziej przypomina portal społecznościowy.

Opublikowano

Zróbcie nowy temat i ankietę. Niech użytkownicy zadecydują i po sprawie.

@Zavetti to był tylko przykład. Mi to osobiście nie przeszkadza, że leci sobie muzyka jak wchodzę na czyjś profil.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Gdy chodzę po Twoim profilu, moja przeglądarka na lapku aż się zacina. Kilo skryptów i textura w tle 1600px 1200px również trochę waży i wcale nie mniej wnerwia od głupiego autoplaya z youtube.

Nawet nie wiedziałam, że skrypty mogą zalogować kompa. Człowieku, to jak ty funkcjonujesz na mpc? No wybacz, mam MMT, więc mam również przywilej posiadania tła w profilu, jak kilkadziesiąt innych użytkowników ;-)

Baj de łej. To i tak zostanie zlikwidowane w najbliższym czasie (możliwość auto odtwarzania muzyki i filmów).

Opublikowano

Na tak. Osobiscie tez mnie to wkurza, chcesz sie podzielic filmem, masz temat w pogaduszkach, a nie wkurzasz innych ;/

Do tego ja mam wlaczone w sluchawkach reggaerytmy, a tu nagle jakies kurwa gowno wyskakuje.

Opublikowano

Bez urazy, ale chyba najgłupszy argument jaki słyszałem.

Jeżeli komuś szkoda transferu, to po prostu wyłącza flash`a w przeglądarce i tyle.

Jestem za tym, aby usunąć te wszystkie pierdoły z profilu i dać sobie spokój z tymi ozdobnikami, bo forum coraz bardziej przypomina portal społecznościowy.

nie bd specjalnie wyłączał flasha bo chce wejść w kogoś profil

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Marcuśny, nie ma co z nimi rozmawiać, bo powiedzą ci "nie chcesz to nie wchodź na profil", a potem sami będą pisać w statusach "zapraszam na profil, aktualizacja". Walka z wiatrakami :). Jedyny plus to post Wrednej, czyli to, że pomysł został zaakceptowany i funkcja zostanie wyłączona.

Nie ma więc sensu drążyć dalej tej dyskusji.

Opublikowano

Jestem na nie, nie piszę nigdy że aktualizacja w profilu, zapraszam tylko że nowa muzyka. Nie.

@Edit. Jedyne za czym jestem, to wywalenie tego z sygn.. Bo jak temat ma dużo postów a wchodzę i jest autoplay to mnie irytuje że muszę jeździć na dół i szukać tego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W końcu ktoś o tym napisał.

Nie każdy ma super łącze 20 mb/s, że jak wchodzi to mu normalnie działa.

Niektórzy jak np. ja mają 1 MB/s i mniej, więc jak ktoś wchodzi to mu zamula wszystko i się wczytuje dość długo.

Dlatego jestem za tym, żeby to wywalić!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

także na tak.

przy kompie posiadam głośniki 5.1 które zawsze są włączone na "fulla", często oglądam filmy, i tak jest po prostu przyjemniej. gdy słucham muzy przyciszam system do 20/25% lecz jak wiadomo człowiek często zapomina itp. wbijam na czyjś profil. i cały blok lata, bo jakiś ludź sobie jebnie shitstep na profil... no kurwa...

tak samo jestem za wyjebaniem opcji "muzyki w tle" u rang uprawnionych do tej "modyfikacji"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

S P I E R D A L A Ć mi z tym ;). Zaraz uploadne orgazm dam na max bassy w magixie music maker i kurwa moja stara wbije do pokoju, wejde w profil.

Opublikowano

Sam mam to w profilu ale jestem za

Trzeba uszanować to że ktoś może mieć limit transferu a buforowanie dużo pobiera

do tego dochodzi częste wizyty GM w profilu i jest to uciążliwe.

Sam narazie to mam ale jak wyłącza tą opcje to płakać nie bd: :)

@Tylko jak zablokujecie to zablokujcie wszystkim bez wyjątków

Dokładnie jestem, ZA tylko żeby nie było nie domówień każdy to każdy wyjątków nie ma

Nawet nie wiedziałam, że skrypty mogą zalogować kompa. Człowieku, to jak ty funkcjonujesz na mpc? No wybacz, mam MMT, więc mam również przywilej posiadania tła w profilu, jak kilkadziesiąt innych użytkowników ;-)

Baj de łej. To i tak zostanie zlikwidowane w najbliższym czasie (możliwość auto odtwarzania muzyki i filmów).

Eh to ja także mogę narzekać, że twój profil mi zamula kompa bo torszq masz grafiki, która wcale się tak szybko nie ładuje przy moim łączu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...