Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto-play yt.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doczytywanie dodatkowych treści na profilach globów, vipów, elit itd. też pobierają dane...

Oczywiście oni się zasłużyli więc my powinniśmy wegetować na całkowitych podstawach, bez żadnych dodatków, bo w końcu to forum i tutaj trzeba pracować a nie socjalizować się i korzystać z tzw "bajerów", tak?

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

także na tak.

przy kompie posiadam głośniki 5.1 które zawsze są włączone na "fulla", często oglądam filmy, i tak jest po prostu przyjemniej. gdy słucham muzy przyciszam system do 20/25% lecz jak wiadomo człowiek często zapomina itp. wbijam na czyjś profil. i cały blok lata, bo jakiś ludź sobie jebnie shitstep na profil... no kurwa...

tak samo jestem za wyjebaniem opcji "muzyki w tle" u rang uprawnionych do tej "modyfikacji"

Lenart ma rację, wszyscy, którzy chcą to wyjebać mają rację.

Ale jako, że jestem głupim 11 latkiem i tak będzie u mnie na profajlu wisiało dotąd, dokąd ktoś czegoś z tym nie zrobi <3.

Ps. kocham wkurwiać innych <3

Opublikowano

tak jak hrabia mowi chcecie to wywalic bo sie "niektorym" niepodoba? bezsens

albo nie ma youtuba na forum (mozliwosci dawania filmow) albo jest yt z autoplayem , po 2 znowu jak hrabia mowi zeby tu cos dostac to trzeba pracowac? dajcie szanse randomom , niech oni sie polansuj profilkiem , wkurza mnie ze chcecie to usunac bo niektórym sie nie podoba

argumenty tak jak hrabia NIE

­

Opublikowano

Jeśli byście zabierali nam, to zabierzcie też np. Globalom, jak wbijam na profil RMCF to szlag mnie trafia już od tej muzyki, bo się nie da wyłączyć ale cóż, takie są prawa więc autoplay niech zostanie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Kaś

bo on na to zapracował wiec moze miec , jak zapracujesz tez bedziesz miec mogl miec autoplay bez nawet YT !

LOGIC MPC... ZAPRACUJESZ DOSTANIESZ

­

Opublikowano
@Kaś bo on na to zapracował wiec moze miec , jak zapracujesz tez bedziesz miec mogl miec autoplay bez nawet YT ! LOGIC MPC... ZAPRACUJESZ DOSTANIESZ

To dobra logika, ale w realnym życiu zawodowym. To jest wirtualne forum i powinno przyciągać przywilejami i równością społeczną. Zamiast tego odstrasza strasznymi wahaniami w prawach użytkowników i ograniczeniami...

Opublikowano

Wiesz hrabia , teraz o ile mi sie wydaje to mozna by powiedziec inwestuje sie w randomow z +1k postow , o ich aktywosc sie walczy (glownie im przeszkadza autoplay) , niewazni sa nowi , ktorzy chca zablysnac czyms na mpc , wazni sa ci co pisza poprawnie po polsku , robia jak administarcja karze i nawet im nie zwrócą im uwagi , bezkonfliktowi

Walczycie o nowych uzytkownikow czy zeby starzy mieli lepiej?

Pomyslcie

­

Opublikowano

@Kaś

bo on na to zapracował wiec moze miec , jak zapracujesz tez bedziesz miec mogl miec autoplay bez nawet YT !

Zapracował na autoplay bez youtuba, okej. Ale skoro jest opcja a przeszkadza nielicznym to dlaczego to wyłączać? Mi wiele rzeczy przeszkadza, Tobie również i innym też i jakoś nic się z tym nie dzieje.. Spokój:)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sam miałem z tym problem, poszedłem po rozum do głowy i po 2 minutach miałem zainstalowany dodatek blokujący auto odtwarzanie z yt. Wystarczy wpisać w dodatkach youtube autplay, proste, łatwe, działa.

Opublikowano

Ciebie "wkurwia", a innym się to podoba. Taki już jest internet i jego opcje. Jeżeli przeszkadza Ci to, to wyłącz głośniki.

Po tą są takie opcje, aby z Nich korzystać.

Na Nie.

Załóżmy, że wstawię na mpc twoje prywatne foty które mi dałeś i powiem "taki już jest internet"...

@top

Ja jestem za tym by to wywalić.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Załóżmy, że wstawię na mpc twoje prywatne foty które mi dałeś i powiem "taki już jest internet"...

Akurat tak internet nie działa są pewne kodeksy i przepisy.

Opublikowano

Ale czy musicie wstawiać to w fromie autoplaya? Nie możecie dać po prostu odnośnika od youtube?

Myślę że można iść na kompromis i zostawić tylko filmiki bez autoplay. Ale niech zadecyduje o tym Administracja, jednak mi się też już odechciało wyłączać co chwilkę głośniki itd. Zobaczymy jaką formę "walki" z autoplay zarządzą Global Modzi i Administratorzy.

Opublikowano

Tu już nie chodzi o to, czy zacina kompa, czy obciąża internet, tylko o szacunek do drugiego użytkownika. Wiadomo, jeżeli wchodzimy w czyjś profil to tylko w celu wysłania wiadomości pw. GM i admini jeszcze w kwestiach moderacyjnych, ale to i tak jest kilka sekund roboty, więc nie powinno stwarzać aż tak wielkich problemów, by miał zaraz komp wybuchnąć. Np osoba z zainteresowaniem do muzyki hh wejdzie w czyjś profil, a tam poleci ostry black metal. Dla niego brzmi to jak odpalanie windowsa przy włączonych wszystkich głośnikach na full. Już czuje jakiś dyskomfort. Ja osobiście nie raz miałam sytuację, że wchodziłam w czyjś profil w celach moderacyjnych, czy po prostu po to, by wysłać wiadomość prywatną. Mam taką, a nie inną posadę na forum, dlatego też częstotliwość takich akcji jest u mnie bardzo duża. Nie raz miałam sytuacje, że w tle leciały jakieś piosenki, które dla mnie osobiście są nie na miejscu. Ostatnio miałam sytuację, że weszłam w czyjś profil, a tam leciała piosenka, której autor zamiast interpunkcji cały czas wiadomo, jakich słów używał. Czułam się zakłopotana, zwłaszcza, że siedziała przy mnie moja 2 letnia chrześnica.

Nie chodzi tutaj o to, by całkowicie pozbawić profil muzyki, czy filmów, ale żeby uszanować drugą osobę i dać jej wybór. Chcesz słuchać, włącz, nie chcesz to nie. Nie każdy ma taki gust muzyczny, jak wy, więc powinniście wziąć to pod uwagę, że dla niektórych odwiedzenie waszego profilu wcale nie wywoła "wow, ale super!" tylko zażenowanie na twarzy..

Opublikowano

@Kaś

Wyliżesz*

I nie mowa tu o wszystkich, ale jakbyś lizał przez rok to wątpię, że nawet moda dostaniesz.

Random, gówno wiesz o tym forum.

1,2k postów Cię nie czyni wielkim mistrzem forum.

Wyjebać tą modyfikację nawet można dla gm;ów i dla MMT(?) - aby w ogóle tego gówna tu nie było.

Jebnę sobie na profil 2 filmy - 1 piosenka jakaś tam, a drugie jakieś gówno...

Czy normalny człowiek się nie wkurwi?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Czyli krótkie podsumowanie - Skoro jednym to nie pasuje, to zamiast zmienić przyzwyczajenia co do przeglądania profilów lepiej to wywalić wszystkim - co z tego, że wielu osobom to się podoba, tak?

Mnie na przykład irytują bajerki typu przeźroczysty profil itp. bo wpływa to negatywnie na odczucia estetyczne, niestety, nikt mi nie daje wyboru, jakim mogłoby być wyłączenie tych wizualizacji...

Opublikowano

Wyliżesz*

I nie mowa tu o wszystkich, ale jakbyś lizał przez rok to wątpię, że nawet moda dostaniesz.

Random, gówno wiesz o tym forum.

1,2k postów Cię nie czyni wielkim mistrzem forum.

Wyjebać tą modyfikację nawet można dla gm;ów i dla MMT(?) - aby w ogóle tego gówna tu nie było.

Jebnę sobie na profil 2 filmy - 1 piosenka jakaś tam, a drugie jakieś gówno...

Czy normalny człowiek się nie wkurwi?

Random 2k10. Wpisz damcio236 zobaczysz rejestracje o ile pamietam 13 listopada 2k10

ban

co do teamtu , tak samo wywalic przezroczyste tlo bo mi zamula forum i tyle , jak juz usuwamy autoplayera , to czemu nie usunac tla w profilu? co z tego ze zasluzyl random to random

co do sziwngusia , nie zamiezam lizac , nawed nie proboje tego lizac , to ze sie z kims zgadzam nie oznacza ze lize

­

Opublikowano

Random 2k10. Wpisz damcio236 zobaczysz rejestracje o ile pamietam 13 listopada 2k10

ban

co do teamtu , tak samo wywalic przezroczyste tlo bo mi zamula forum i tyle , jak juz usuwamy autoplayera , to czemu nie usunac tla w profilu? co z tego ze zasluzyl random to random

co do sziwngusia , nie zamiezam lizac , nawed nie proboje tego lizac , to ze sie z kims zgadzam nie oznacza ze lize

http://www.mpcforum....96927-szwingel/

2k9 szmato. Się nie wykłócaj, bo i tak nie masz szans.

45d27d9cac305b5030d2fa99b665ffa1.gif?1333185940

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Chcecie się spinać kto tu ile jest? Brawo, niektórzy z 2k7/2k8 osiągneli mniej niż ci z 2k10/2k11, wiec nie wiem po co ta durna licytacja.

Chodzi o zablokowanie autoplayów i skoro admini są sprawą zainteresowani to trzeba czekać i narazie ignorować takich osobników.

@hrabia

Przezroczysty profil ma ledwie paru userów, których można zliczyć na palcu jednej ręki.

Opublikowano

Chcecie się spinać kto tu ile jest? Brawo, niektórzy z 2k7/2k8 osiągneli mniej niż ci z 2k10/2k11, wiec nie wiem po co ta durna licytacja.

Chodzi o zablokowanie autoplayów i skoro admini są sprawą zainteresowani to trzeba czekać i narazie ignorować takich osobników.

@hrabia

Przezroczysty profil ma ledwie paru userów, których można zliczyć na palcu jednej ręki.

I co z tego? Pewnej grupie użytkowników też się nie podoba brak możliwości wyłączenia tych profili i proszą o ich ograniczenie. Sytuacja identyczna jak w przypadku autoplayi...

http://www.mpcforum....96927-szwingel/

2k9 szmato. Się nie wykłócaj, bo i tak nie masz szans.

A co to kogo obchodzi ile kto jest na forum? o.O

Opublikowano

Ale jak ktoś chce sobie posłuchać nutki TO SOBIE KURWA KLIKNIE PLAY,

a nie, że wchodzi i samo leci.

Zaboli, jak dacie muzykę w profajlu bez AUTOPLAYA? ZABOLI?!

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nie będe brnął dalej, hamuję się i poprzestane na nazwaniu tego szczytem egoizmu.

ostatni post w temacie.

No way.

Zaboli, jak dacie muzykę w profajlu bez AUTOPLAYA? ZABOLI?!

Nie wiem jak można im to wytłumaczyć, nikt na tym nie ucierpi - oni zostawią sobie te gówno w profilu a my nie będziemy czuli smrodu, wiec deal korzystny dla obu stron.

Opublikowano

Nie będe brnął dalej, hamuję się i poprzestane na nazwaniu tego szczytem egoizmu.

ostatni post w temacie.

Nie wiem jak można im to wytłumaczyć, nikt na tym nie ucierpi - oni zostawią sobie te gówno w profilu a my nie będziemy czuli smrodu, wiec deal korzystny dla obu stron.

Niektorzy wedlug twojej logiki chca pokazac jak smierdza , czemu im to zabronic jezeli kilkunastom uzytkownikom sie nie podoba , a wiekszosci podoba , lubie swoj zapach wiec nim sie chwale na wszelkie sposoby , a to ze inni odbieraja to za smrod , niektorzy za jakis ciekawszy zapach , wiec czemu zabraniac sie chwalic zapchem zav?

­

Opublikowano

TO NIECH LUDZIE DECYDUJĄ CZY CHCĄ TO WĄCHAĆ I DAWAJCIE TO W FORMIE ODNOŚNIKÓW A NIE AUTOPLAYÓW!

Dużymi literami panimajesz?

Nie będe kopał się z koniem, do usunięcia.

Opublikowano

Niektorzy wedlug twojej logiki chca pokazac jak smierdza , czemu im to zabronic jezeli kilkunastom uzytkownikom sie nie podoba , a wiekszosci podoba , lubie swoj zapach wiec nim sie chwale na wszelkie sposoby , a to ze inni odbieraja to za smrod , niektorzy za jakis ciekawszy zapach , wiec czemu zabraniac sie chwalic zapchem zav?

Odezwał się gościu co lubi ponyville. Tyle w temacie.

Jeśli chcesz pokazać czego słuchasz to zrób profil na last.fm. Ja tutaj sobie słucham Ema/SOADA na całą pizdę, a tu jakieś chujstwa się włączają na profilu. To nie jest normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...