Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto-play yt.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli krótkie podsumowanie - Skoro jednym to nie pasuje, to zamiast zmienić przyzwyczajenia co do przeglądania profilów lepiej to wywalić wszystkim - co z tego, że wielu osobom to się podoba, tak?

Mnie na przykład irytują bajerki typu przeźroczysty profil itp. bo wpływa to negatywnie na odczucia estetyczne, niestety, nikt mi nie daje wyboru, jakim mogłoby być wyłączenie tych wizualizacji...

Ciebie to nie wkurza tylko zazdrościsz osoba które to mają.Gdybyś miał taką możliwość już byś miał "świtaśny profilek" .Sam się burzyłeś o to że tego nie masz.Kurwa tyle spin o jebany autoplay takie rzeczy tylko na MPC.Macie najebane w głowach i tyle

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciebie to nie wkurza tylko zazdrościsz osoba które to mają.Sam się burzyłeś o to że tego nie masz.Kurwa tyle spin o jebany autoplay takie rzeczy tylko na MPC

Nie, wtedy chciałem, żeby wszyscy mieli HTML, a nie wybrane jednostki...

Widać umiejętność czytania ze zrozumieniem.

A co do spin, to nie my zaczęliśmy tylko grupka spinaczy, którym TAK BARDZO TO PRZESZKADZA, że natychmiast powinno się to usunąć...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zapytam po raz drugi.

Zaboli, jak dacie muzykę w profajlu bez AUTOPLAYA? ZABOLI?!

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nie, wtedy chciałem, żeby wszyscy mieli HTML, a nie wybrane jednostki...

Widać umiejętność czytania ze zrozumieniem.

A co do spin, to nie my zaczęliśmy tylko grupka spinaczy, którym TAK BARDZO TO PRZESZKADZA, że natychmiast powinno się to usunąć...

Na jedno wychodzi.Chciałeś żeby wszycy to mieli bo Ci się to podoba ,a teraz już piszesz że wkurza Cie to gdzie tu logika? Sam Siebie okłamujesz. Nikt nie kazał Ci pisać w imieniu wszystkich

Opublikowano

Odezwał się gościu co lubi ponyville. Tyle w temacie.

Lewactwo.

Kłóćcie się na pw, róbcie konwersację na gadu... Mnie to już nie interesuje.

Temat zamykam, bo robi się z tego większe gówno, niż miało wyjść.

Zrobią, co zrobią. To tylko sugestia.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Jestem na nie. To jest mój profil i mogę na nim mieć co chcę. Nikt wcale nie musi mi tam zaglądać i tego słuchać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...