Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]World of Tanks Beta Test 8.0

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Amx50b to szajs. Wszystko w niego wlazi a w magazynie ma tylko 4 strzaly za to BatMan bardzo mi sie podoba, mozna nim zajezdzac od tylu i wpakowywac cala serie strzalow.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie Amx50b to szajs. Wszystko w niego wlazi a w magazynie ma tylko 4 strzaly za to BatMan bardzo mi sie podoba, mozna nim zajezdzac od tylu i wpakowywac cala serie strzalow.

Ale przyznaj że szybki jak na taką wilekosc i ht.

Opublikowano

Ale jest za wysoki, przy czym wszystko wchodzi w wieżę. Osobiście bardziej polecam batmobila. (a z nich wszystkich gra mi się najelpiej amx 155, bo zdolność zadania 2,5k dmg w ciągu 10 sec to jest coś ;])

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Tylko FOCH wolno wymienia magazynek co czyni go bezradnym w trakcie przeladowania.

A batmobil to szybko przeładowywuje ? Ja tu nie widze żadnej praktyki.

No bo ile do kurwy nędzy można ładować 5/4 pociski ?

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie co to TD? TD ma siedzieć w krzakach i być nie widoczny, a więc kiedy przeładuje jest bezpieczny w jakiś krzaczkach więc nie musi być aż tak mobilny i zwrotny.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W bitwach miejskich, gdzie jest masa walczących taki FOCH tylko wyjedzie, wywali swoje 2k dmg i wraca spokojnie za linie swoich sojuszników, gdzie jest bezpieczny. Nie można nim grać jadąc samemu, bo wystarczy dowolny tier X + 1 strzał zepsuty z 3 i już klapa.

Opublikowano

Ten Su-122-54... No kicha.. Dlaczego? gdy zacznie ktoś wokooło się cb kręcić i nawalać w dupsko... blee.. Jeszcze w dodatku nowy X ruski td ma w dodatku przemieszczoną połowę wieży do tyłu jak ferdinand. Tak że co do tej odpowiedzi jeżeli nie umiecie tym grać nie pogracie sb jeżeli was zajedzie T-50-2 :P

Opublikowano

TD jeśli ktoś cie zajeżdża masz marne szanse!! T95 można zajechać nawet T28 albo ferdi widziałem akcje jak arta zajechała ten czołg...

Według mnie TD ma za zadanie stanąć i snajpić we wroga robiąc rozpiernicz daleko od siebie nie przed nosem ale oczywiście można wykorzystać działo i pancerz do jazdy po mieście i wyniszczania po kolei bezbronnych w mieście medów i ciężkich który nie mają jak cie zajechać w wąskiej uliczce :)

Ale i tak znajdzie się cwaniaczek z miodkiem w uszach co skręci w drugą uliczkę i ci dupkę ustrzeli :) Dlatego według mnie takimi przepychaczami jechać z kolegą który jedzie zwrotnym medem albo ciężkim i uratuje cię :)

Opublikowano

Ten nowy objekt nie jest taki zły. Podczas starć 1v1 z innymi TD ma całkiem spore szanse (wysoki pancerz, spora szybkość obrotu i RoF). Przypomina mi on trochę JT, ponieważ ma mniejsze obrażenia niż jego rówieśnicy, lecz szybkość ładowania jest o wiele większa (zdąży oddać 2 strzały i się po tym schować, zanim taki np. T110E3 przeładuje.

Opublikowano

Co do E3 tez bardzo mi sie podoba 305 pancerza z przodu i w porownaniu do T95 jest znacznie szybszy jak na kupe olowiu.

Opublikowano

Niby tak...ale ja jeszcze nie zdążyłem przetestować wszystkich czołgów w grze! :D

Ale chociaż dowiedziałem się,że Maus i T92 są OP,a E-100 to kupa ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ale ale... będzie kolejny test prawdopodbnie ;) od członka klanu dowiedziałem sie ze być może będzie już... jutro! :D

Edit:Ja bardzo chce żeby był ten 2 test jak najszybciej bo chciałbym pobawić sie jeszcze batchatem arta i ... chomikiem xD czyli T-50-2

xxx

Opublikowano

Pewnie będzie za jakies 2,3 dni, musimy czekac. Na stronie WOT-a napisali ze mamy wypatrywac tego testu wiec bedzie na pewno.

Opublikowano

Może w 2 teście będa brytyjskie czołgi?:D i mam nadzieje że zostawią czołgi które zdobywaliśmy i uzupełnią zapasy golda i creditsów

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...